w00x Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Освен тук и на още едно място бях гледал, но не мога да го намеря в момента. След като няма какво да се прецака на въпросния пад, какъв е проблема да му дадат 1г гаранция?Все пак не смятам, че всеки ден хората си купуват пад-ове за по 60-70 дори и 100лв! Ами по принцип като ти дават гаранция, трябва да ти гарантират нещо специфично за продукта. Ок де. Ти си знаеш. Има варианти. ozone е един от тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 (edited) Те как влияят на боята на дограмата? Защото е алуминиева и е боядисана, не е PVC. Може и накрая да я боядисам както Виден казва. Ама ми се иска да пробвам да я махна. Още едно много просто и ефективно средство има, ама може да останат петна по съседните боядисани (вероятно с латекс) области и затова не го споменах. Става дума за машинно масло или обикновено олио. Прекрасно размекват лепилото и не се изпаряват; после се забърсва с гореспоменатите разтворители. Същото средство е много подходящо за почистване на пръстите от монтажните лепила (например на Henkel ). Edited September 24, 2011 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Утре започвам да прилагам предложените от вас неща. Да видим какво ще постигна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Някой знае ли човек в Пловдив, който може да направи фланец на диференциала на Рено, с цел да не изкача повече зегерката ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Препоръчайте ми някакъв хубав модел мъжки часовник в диапазона 250-350лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Отиваш в Джулиани и избираш. По-добър вариант обаче е да търсиш онлайн - ще спестиш пари. Известните качествени производители би трябвало да ги знаеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Отиваш в Джулиани и избираш. По-добър вариант обаче е да търсиш онлайн - ще спестиш пари. Известните качествени производители би трябвало да ги знаеш. Там е че не се сещам коя марка е истинска и коя не Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Може да погледнеш в тоя диапазон модели на CANDINO, ORIENT, SEIKO, примерно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Така, доде ужасТния ден в който магазинното РС умира , а ГенСофт и безплатната им версия не дават да се прехвърли базата данни към др. РС та да го изкл. онова и да видя какво става. Идеи? Цяла сутрин се чудя тоя MoneyWorks как да му дам готовата база данни, но не иска и не иска. То иска, де... но срещу 300+ евра за платена версия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 (edited) Така, доде ужасТния ден в който магазинното РС умира , а ГенСофт и безплатната им версия не дават да се прехвърли базата данни към др. РС та да го изкл. онова и да видя какво става. Идеи? Цяла сутрин се чудя тоя MoneyWorks как да му дам готовата база данни, но не иска и не иска. То иска, де... но срещу 300+ евра за платена версия. Инсталираш отново безплатната версия, минава частта с лицензирането и, понеже ползват СУБД Firebird SQL с хубавата програмка IBExpert (безплатна за ползващи win1251 кодировки на компа) източваш даните от таблиците в старата база и го наливаш в новата, дето вече се води регистрирана. И може и да стане. Не съм го пробвал на практика, понеже не съм се занимавал къде точно си държат данните за регистрацията. Друг вариант е, ако не държат информацията за регистрация в базата данни, след като мине регистрацията, да копираш старата база върху новата и да видиш дали ще стане. Edited September 26, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 (edited) Здравейте! Понеже няколко човека ползват същия компютър, на който имам някои мои лични неща, има ли начин да "заключа" конкретна папка, така че само аз да мога да боравя със съдържанието й, пък всичко останало да си е общодостъпно? pcworm, благодаря ти. Ще трябва да ползвам програмката... Edited September 26, 2011 by Zaec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Здравейте! Понеже няколко човека ползват същия компютър, на който имам някои мои лични неща, има ли начин да "заключа" конкретна папка, така че само аз да мога да боравя със съдържанието й, пък всичко останало да си е общодостъпно? Може ако имаш администраторски акаунт за въпросното ПС.Ако не ползвай FolderLock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Някой да използва PAYPAL с райфайзен-ска VISA? Пробвах се да се регистрирам,изтеглиха ми 1.5 евро,но в профила си в сайта на банката не мога да видя нужните 4 цифрички,нужни за завършване регистрацияат на PAYPAL акаунта...Помощ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Някой да използва PAYPAL с райфайзен-ска VISA? Пробвах се да се регистрирам,изтеглиха ми 1.5 евро,но в профила си в сайта на банката не мога да видя нужните 4 цифрички,нужни за завършване регистрацияат на PAYPAL акаунта...Помощ? Трябва да е в оторизации (authorizations). Ако липсва такова - обаждаш се по телефона на съпорта на райфайзен (в работно време най-добре защото след 5 е много вероятно да те отсвирят че можеш единствено да блокираш карта) и ги молиш да погледнат последните транзакции и да ти кажат цифрите за регистрация на paypal акаунта - те трябва да могат да го видят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Някой да използва PAYPAL с райфайзен-ска VISA? Пробвах се да се регистрирам,изтеглиха ми 1.5 евро,но в профила си в сайта на банката не мога да видя нужните 4 цифрички,нужни за завършване регистрацияат на PAYPAL акаунта...Помощ? Появи ли ти се транзакцията в списъка с движението по сметката? Отнема няколко дена докато се появи. След като се появи ще ги видиш. Ако не се виждат, натисни върху самата транзакция и ще ти се отвори прозорец в който ще можеш да ги видиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Появи ли ти се транзакцията в списъка с движението по сметката? Отнема няколко дена докато се появи. След като се появи ще ги видиш. Ако не се виждат, натисни върху самата транзакция и ще ти се отвори прозорец в който ще можеш да ги видиш. Транзакцията се появи.Минус евро и 50.Само дето в графата "основание" (там където предполагам трябва да търся тея цифри) няма това,което ми е нужно.А и не мога да цъкна на самата транзакция за повече детайли...Чудна работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Транзакцията се появи.Минус евро и 50.Само дето в графата "основание" (там където предполагам трябва да търся тея цифри) няма това,което ми е нужно.А и не мога да цъкна на самата транзакция за повече детайли...Чудна работа. Сметки->Движения, избираш си сметката с която е обвързана картата и избираш да ти покаже примерно за последните 5 дена.. От списъка трябва да можеш да натиснеш върху самата транзакция. Ще ти се отвори нов прозорец и вътре ще са детайлите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Транзакцията се появи.Минус евро и 50.Само дето в графата "основание" (там където предполагам трябва да търся тея цифри) няма това,което ми е нужно.А и не мога да цъкна на самата транзакция за повече детайли...Чудна работа. Обади им се по телефона ако не можеш да се оправиш и ги питай. Няма да си първия, който регистрира карта на Райфайзен банк в PayPal. Те ще ти кажат нужните цифри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Сметки->Движения, избираш си сметката с която е обвързана картата и избираш да ти покаже примерно за последните 5 дена.. От списъка трябва да можеш да натиснеш върху самата транзакция. Ще ти се отвори нов прозорец и вътре ще са детайлите. Да,гледах там.Мога да виждам : " Движения за последен работен ден"(където не мога да виждам детайли) и " За период от...до"(където втората дата може да е най-много 5 дена преди настоящата, в случая до 21.09). Т.е. явно все още е рано да видя нужните детайли/ (think)(wonder) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Да,гледах там.Мога да виждам : " Движения за последен работен ден"(където не мога да виждам детайли) и " За период от...до"(където втората дата може да е най-много 5 дена преди настоящата, в случая до 21.09). Т.е. явно все още е рано да видя нужните детайли/ (think)(wonder) Обади им се бе човек. Не е толкова скъп телефонния разговор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Обади им се бе човек. Не е толкова скъп телефонния разговор Да ве,това и ще направя,но не и в 00:30 Просто се дообяснявах.Благодаря за отделеното време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Здравейте. Имам един въпрос свързан с подписа на личните документи. От доста време съм решил, че като дойде време за смяна на личната карта/след 2 години някъде/ ще си сменя и подписа, тъй като ми е доста елементарен, а ми се налага да го използвам често и все за важни неща. Преди седмица обаче си взех успешно и шофьорските курсове и утре мислех да си подам документите за книжка и естествено в последния момент разбрах, че и на шофьорската книжка се слагало подпис. Та въпроса ми е доколко този подпис на шофьорската книжка е представителен и фатално ли ще е ако се различава от този в личната ми карта за в бъдеще / тъй като още не съм си измислил нов подпис и смятам да се подпиша със стария, който в последствие ще сменя/ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 (edited) Някой да използва PAYPAL с райфайзен-ска VISA? Пробвах се да се регистрирам,изтеглиха ми 1.5 евро,но в профила си в сайта на банката не мога да видя нужните 4 цифрички,нужни за завършване регистрацияат на PAYPAL акаунта...Помощ? Отидох до банката,попитах, и ми дадоха нужните 4 цифри.Чиста работа Казаха,че чрез "онлайн банkирането" нямало как да ги науча. Edited September 27, 2011 by hardcore_united Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Отидох до банката,попитах, и ми дадоха нужните 4 цифри.Чиста работа Казаха,че чрез "онлайн банkирането" нямало как да ги науча. И как това беше по-лесно отколкото да се обадиш по телефона? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 И как това беше по-лесно отколкото да се обадиш по телефона? Обадих се,тя започна да ми обяснява как онлайн да намеря тея цифри,но тъй като съм на работа,а username и паролата са ми на домашния комп,и не ги помня,реших просто да ида до банката,която ми е на 2мин пеша.Ама как само се обяснявам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts