gal4enceto Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 (edited) Някъде в Пловдив да има шоурум на Явор ( мебели )?Според сайта им няма... Не съм на 100 % сигурна, но имам спомен, че има в района на Събота пазара. Като идваш от кино Въстанически към парка на "Шармант"-а, вляво, след един покрит със син покрив пазар. Преди една банка, а след банката има и хранителен магазин. Ако си близо, провери. Мисля, че улицата се нарича "Пере Тошев". Edited September 18, 2011 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Имам нужда от услуга. Засичал съм няколко потребителя тук които живеят в САЩ. Въпросът ми е насочен към тях. Има ли възможност да поръчам лаптоп на ваш адрес който след като го получите да препратите на друг адрес в САЩ? Цялата процедура е понеже dell.com имат някаква много странна процедура когато изпращат до адресът който използвам. Адресът е на американските военни пощи. Пиши ми, вероятно ще мога да ти помогна. Но след поне 48 часа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 (edited) нямам кола, а за 200 лв ще си взема ново колело. Не карам професионално, така че капла за 100 лв е изключен вариант, още повече за 150. Но ще се възползвам от 1 от двата магазина, който си посочил : ) Благодаря А, то моята капла не струва 200 лева, макар и да искам да си взема такава, а и аз не карам професионално. Ама пусто хоби П.П. Може да хвърлиш едно очо и на Руския Пазар - доста неща продават там. ----- Ред: Изпреварили са ме за руския пазар. А наистина, магазина на Руски ("Тандем" се казва) го държат двама арменци, дето са си направо евреи по душа. Няма такива бесни надценки... Там се ходи само за ремонтни дейности (и само при по-младия от двамата) на по-пипкави неща, че Богдан понякога взима доста интересни решения... Edited September 18, 2011 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Никой ли няма да ми отговори на въпорса за куфарчето .. Ако никой не знае поне кажете за да знам да търся другаде ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Никой ли няма да ми отговори на въпорса за куфарчето .. Ако никой не знае поне кажете за да знам да търся другаде ? Всичките ли да се изредим да кажем, че не знаем или липсата на отговор ще е достатъчна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Еми да ти кажа културните хора отговарят винаги като ги питат, дори отговора да е отрицателен ! Защото се получи така сякаш въпроса ми е тотално игнориран и си отговаряте помежду си както винаги ! Иначе ако наистина сега е НЕ, благодаря за бързия отговор ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Културните хора отговарят с отрицание, когато разговора се води между 4-5 човека, а не когато участват 33823-ма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Еми да ти кажа културните хора отговарят винаги като ги питат, дори отговора да е отрицателен ! Защото се получи така сякаш въпроса ми е тотално игнориран и си отговаряте помежду си както винаги ! Иначе ако наистина сега е НЕ, благодаря за бързия отговор ! Ако трябва да бъдем точни ти отговориха. Въпросът ти не е игнориран, а просто няма кой да ти отговори с точност. Най-вероятно поради простата причина, че нямаме информация по въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Еми да ти кажа културните хора отговарят винаги като ги питат, дори отговора да е отрицателен ! Защото се получи така сякаш въпроса ми е тотално игнориран и си отговаряте помежду си както винаги ! Иначе ако наистина сега е НЕ, благодаря за бързия отговор ! прекалената употреба на Skype води до неправилно разбиране за ползването на форумите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Не съм на 100 % сигурна, но имам спомен, че има в района на Събота пазара. Като идваш от кино Въстанически към парка на "Шармант"-а, вляво, след един покрит със син покрив пазар. Преди една банка, а след банката има и хранителен магазин. Ако си близо, провери. Мисля, че улицата се нарича "Пере Тошев". Ходих до там, но няма.Мебелната къща която е там се казва Мебели комфорт или нещо такова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 (edited) Аз пък искам да знам някой, който се занимава или разбира много то навигации. Става въпрос за едно Garmin nuwi250W, което нещо му ебах мамата без да искам. Само софтуерен е проблема. Много ми е важно!!! Тук ще намериш отговора. Edited September 19, 2011 by mordeath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Никой ли няма да ми отговори на въпорса за куфарчето .. Ако никой не знае поне кажете за да знам да търся другаде ? Ти не четеш ли?! Казах ти - при всеки сарач. Т.е. - човек поправящ кожени облекла и прочие. Виж и зад автогара Родопи, имаше един дъртак навремето, сега не знам дали е жив... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Ходих до там, но няма.Мебелната къща която е там се казва Мебели комфорт или нещо такова. Съжалявам тогава. Явно няма. Защото мога да си заложа главата, че допреди 2-3 години бяха там, магазин Явор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 3 секунди гугъл: http://yavor-bg.com/index.php?menu=partners®id=20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 (edited) Не позна. Поне Макитата са доста над 500 (то за малката им електрическа отверка ми искаха 500лв http://www.makita.bg/bg/products.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=382&category_id=7 за ей тази говоря) Знам че ровя в миналото, ама не успях да се стърпя - тази отвертка струва точно 89лв. Върви в комплект с куфар с около 80 бита (част от тях се повтарят). Макита всяка година пускат каталог с цени и би трябвало на повечето места да продават на цените от въпросния каталог. Имам магазин за строителни материали. Продаваме Makita и Райдер. За 5-6 години няма нито една върната Макита, а 10% от Райдерите не изкарват и две седмици... Edit: Отплеснах се, но мисълта ми беше, че тези, дето са ти искали 500лв., са измамници. Edited September 19, 2011 by 3dfx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Нещо не са се разбрали според мене... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Съжалявам тогава. Явно няма. Защото мога да си заложа главата, че допреди 2-3 години бяха там, магазин Явор. Няма проблем 3 секунди гугъл: http://yavor-bg.com/index.php?menu=partners®id=20 Това и аз го видях.Въпроса е, че се надявах да има мебелен магазин в който да има поне част от нещата на Явор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Ми от линка на ovedrive излиза, че в Пловдив имат над 15 представителя. Би трябвало да имат нещо от тях. Иначе аз съм ходил в Пазарджик в големия им магазин да гледам за техни неща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Знам че ровя в миналото, ама не успях да се стърпя - тази отвертка струва точно 89лв. Върви в комплект с куфар с около 80 бита (част от тях се повтарят). Макита всяка година пускат каталог с цени и би трябвало на повечето места да продават на цените от въпросния каталог. Имам магазин за строителни материали. Продаваме Makita и Райдер. За 5-6 години няма нито една върната Макита, а 10% от Райдерите не изкарват и две седмици... Edit: Отплеснах се, но мисълта ми беше, че тези, дето са ти искали 500лв., са измамници. За съжаление съм изхвърлил визитката на фирмата представител. Тогава разговора протече така - искам възможно най-малката автоматична отверка при която спусъка не е "върти/не върти" а при по-слабо натискане да върти по-слабо, а при увеличаване силата на натискане да се увеличават и оборотите. Човека отиде да провери нещо и след 5 мин ми се обади че такова нямали в момента, но можело с поръчка и цената била около 500 кинта (може 450 да е била но от този порядък). Бях останал с впечатление, че разговарям с официалните представители на Макита. Както казах - след това поръчах от някакъв германец през ebay професионалния бош за около 100тина лв някъде и съм повече от доволен - наскоро дори мебели сглобявахме с него и се държа геройски (даже пренатегнахме няколко от винтчетата). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 За съжаление съм изхвърлил визитката на фирмата представител. Тогава разговора протече така - искам възможно най-малката автоматична отверка при която спусъка не е "върти/не върти" а при по-слабо натискане да върти по-слабо, а при увеличаване силата на натискане да се увеличават и оборотите. Човека отиде да провери нещо и след 5 мин ми се обади че такова нямали в момента, но можело с поръчка и цената била около 500 кинта (може 450 да е била но от този порядък). Бях останал с впечатление, че разговарям с официалните представители на Макита. Както казах - след това поръчах от някакъв германец през ebay професионалния бош за около 100тина лв някъде и съм повече от доволен - наскоро дори мебели сглобявахме с него и се държа геройски (даже пренатегнахме няколко от винтчетата). Значи е ставало въпрос за друга отвертка - при тази оборотите не се регулират... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Значи е ставало въпрос за друга отвертка - при тази оборотите не се регулират... Можеш ли да провериш каква е цената на възможно най-малката отверка при която оборотите се регулират от спусъка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 В друга тема стана дума за зъболекарски инструменти. От къде мога да си купя зъболекарски пинцети? От онези, със закривения край. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Някой знае ли горе - долу колко излиза монтажа на 1 климатик ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Според зависи, но е в зоната на 100-те лева... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 (edited) Според зависи, но е в зоната на 100-те лева... Аха..., ама трябваше да споменеш, че тази зона е от преди повече от три години.... В момента ще бъде по точно да се каже 200 - 200+... П.п. И това при условие, че климатика не по-голям от 18-ка! Edited September 21, 2011 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts