tosho_cool Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 На жалбите (поне на моя преди доста време) отговарят в доооста дълъг срок, а пък да предприемат действия... Другия път като минеш и пак има коли, остави им по една дълга ивица по цялата дължина. Хей без насилие в/у коли. Жалба подаваш в общината,но ефект почти винаги е никакъв ,ако нямаш познат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Търсих из темата за GSM-и, но не намерих подходяща.Та да си задам въпроса тук.Имам възможност за избор между следните два мобилни телефона: Nokia C5-03 и Nokia C6-01. Ще помоля форумните гурута да си изкажат мненията и да ме насочат към един от двата.Та, кой от двата да бъде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Nokia C6-01. По мое скромно мнение, този е по-добър, но има един по-важен въпрос: Наистина ли искаш да си вземеш телефон със Симбиан, при положение, че Нокия съвсем скоро ще престанат да го използват и подържат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Това е нещо, което ме притеснява и мен.Въпроса е, че възможния избор е само (за момента) горе посочения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Това е нещо, което ме притеснява и мен.Въпроса е, че възможния избор е само (за момента) горе посочения. Напъват се още. Дори да продължат да го поддържат, при Симбиан телефоните няма особенно значение, защото новите версии не стават на старите устройства. Ако ще още 10 години да го поддържат, повече от 2-3 ъпдейта за този телефон няма да получиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 В крайна сметка, кое ще е по-малкото "зло"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 нямам познат, а с диря могат да се лекуват само спрелите автомобили - говоря, че минават по тротоара и имат наглостта да бибиткат, за да им направят път да минат .... по тротоара!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 В крайна сметка, кое ще е по-малкото "зло"? C6 е телефона за теб: по-бърз порцесор, по-добър дисплей, по-добра камера със светкавица, WiFi 802.11b/g/n. Ако си решил на 100% да вземеш един от тях вземи С6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 И аз на там клонях по принцип.Благодаря за съвета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Програма за създаване на каталог от филми? Искам филмите, да си ги запиша на дискове и да си ги имам в каталог по номер на диска. Намерих много добър софтуер за създаване на филмова колекция: http://www.collectorz.com/movie/features.php#browsing , но не знам дали може да се добави номера на диска на който е записан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Има ли някой със Sony Ericsson S500 ? Трябва ми едното от рекламните клипчета (това със свещичките) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Това слайдъра ли беше? Ако да, и брат ми не го е изхвърлил, след като взе НТС-то утре ще опитам да го взема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Имам много сериозен въпрос.Живот и здраве след седмица заминавам да уча в Англия.Искам да питам как стои въпроса там с пиратството?Ще мога ли да влизам в замунда,песни от data-ta...следят ли много за такива неща...пък и ще ползвам университетския интернет Знам че в Германия много строго ги следят,една приятелка дори я глобиха 400 евро за изтеглена от интернет песен :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Да. Отиването ти там означава край на пиратството. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Отделно, че повечето им планове са с трафик лимит и като дръпнеш 2-3 филма и айде отиде. Изтегли си програма за четене на книги или чети директно от читанката :) Минавай от филми/игри на книги . То лошо няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Имам много сериозен въпрос.Живот и здраве след седмица заминавам да уча в Англия.Искам да питам как стои въпроса там с пиратството?Ще мога ли да влизам в замунда,песни от data-ta...следят ли много за такива неща...пък и ще ползвам университетския интернет Знам че в Германия много строго ги следят,една приятелка дори я глобиха 400 евро за изтеглена от интернет песен :ph34r: Начини има за всичко, но наистина най-добре си гледай учението и книгите. Филми, музика и игри винаги ще има в нета, няма да избягат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 (edited) Абе хора пиша в тоя форум от няколко години...много рядко пиша ако не е по темата...дори като задавам въпрос както виждате съм максимално кратък.Има ли един път някой да зададе въпрос и да му отговорите 1 към 1.Университетския интернет не е ограничен...чисто и просто питах дали ще мога да влизам в замунда и дали може да се теглят филми без да имам проблеми с властите...то пак се почнаха тука разтягания на локуми Edited September 12, 2011 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Няма да можеш да влизаш в Замунда. Университетският нет най-вероятно е наблюдаван и филтриран. Така по-добре ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Абе хора пиша в тоя форум от няколко години...много рядко пиша ако не е по темата...дори като задавам въпрос както виждате съм максимално кратък.Има ли един път някой да зададе въпрос и да му отговорите 1 към 1.Университетския интернет не е ограничен...чисто и просто питах дали ще мога да влизам в замунда и дали може да се теглят филми без да имам проблеми с властите...то пак се почнаха тука разтягания на локуми Най-добре питай на място или колеги там. От тук само можем да гадаем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Да. Отиването ти там означава край на пиратството. Абе хора пиша в тоя форум от няколко години...много рядко пиша ако не е по темата...дори като задавам въпрос както виждате съм максимално кратък.Има ли един път някой да зададе въпрос и да му отговорите 1 към 1.Университетския интернет не е ограничен...чисто и просто питах дали ще мога да влизам в замунда и дали може да се теглят филми без да имам проблеми с властите...то пак се почнаха тука разтягания на локуми Кое точно не разбра?????????????????????????????????????????????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 (edited) Абе хора пиша в тоя форум от няколко години...много рядко пиша ако не е по темата...дори като задавам въпрос както виждате съм максимално кратък.Има ли един път някой да зададе въпрос и да му отговорите 1 към 1.Университетския интернет не е ограничен...чисто и просто питах дали ще мога да влизам в замунда и дали може да се теглят филми без да имам проблеми с властите...то пак се почнаха тука разтягания на локуми Университетския нет може да го забравиш за подобно нещо. Замунда и Арена може изобщо да не можеш да ги отвориш от Англия. Ако използваш SOCKS или PROXY, може и да успееш, но тогава или трябва да си намериш платени SOCKS/PROXY, или да чакаш по 1 седмица за 1 филм, защото скоростта им е ограничена в повечето случаи. Edited September 12, 2011 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Преди мноого време Иван (Psihara^^) имаше за аватар едно извънземно дет искаше да яде някъв бръмбар на клечка. И каза, че е от филм. Та ко стана с тоя филм, някой знае ли кой е, и дали е излязъл вече? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Не е. Няма пара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 (edited) А кой е филма бе? Айде кажи, не са прай! Edit. Ба! Филм няма - това е опит на двама дезайнери да измислят някъв хищник - решили да се състезават. Що лъжеш, че е от филм бе? Edited September 12, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Щом казваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts