djadomraz Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 (edited) По принцип по-сериозните ключари си имат матрици за автомобилни ключове. A за по-новите автомобили се поръчва ключ от производителя и струва майка си и баща си. На мен ми излезе около 200 кинта един ключ за тойотата... Особено тези ключове с имобилайзерите не съм чул досега ключар да може да ти направи. Edited September 5, 2011 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Ключа и имобилайзъра са две различни неща. И нови коли с имобилайзър аз поне не знам. Чип може евентуално да търси от друга кола. На мен неколкократно ми търсеха да закупят чипа на старото Есперо, поне 3-ма души ми го искаха. Колата най-вероятно не е последен модел и ключ може да се направи. Аз съм сменял ключ на колата си, но по настояване на застрахователя, тъй като при обир откраднаха оригинала. Знам че платиха много пари и не позволяват да се прави ключ, изискват го от производителя, за да е напълно контролирана процедурата. Това е наистина скъпа работа, но не мисля че случая е такъв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat Gosho Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 (edited) Някой скоро да е правил годишен технически преглед в Мепекс Пловдив?Интересува ме цената каква е.Мерси. Edited September 6, 2011 by Bat Gosho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 (edited) 40 лв беше последно Edited September 6, 2011 by Raging Fire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Някой скоро да е правил годишен технически преглед в Мепекс Пловдив?Интересува ме цената каква е.Мерси. Преди две седмици минах ГТП + преглед на газовата уредба в комплекс "Универсал" и ми излезе под 50 лв (мисля, че беше 42). Там слагат и стикер GAS - защото питаше в друга тема. Отделен е въпроса ако уредбата ти няма паспорт - той струва още пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Изложба на двуглава змия .Въпросната змия и останалите гадинки са пристигнали в Пловдив вчера.Можете ли да ми кажете къде се помещават тези интересни животинки и до кога ще продължи изложбата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Защо повечето ком-републики съдържат в името си "демократична"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Здравейте, предложете ми някаква марка качествено кафе и къде мога да го намеря? Не говорим за Копи Лувак, а нещо по- нормално. Искам да си взема, чувал съм, че има кафе с мирис на бадеми, на лешници... но нещо не мога да срещна такива кафета по пазара. Моля предложете някоя марка, ще е хубаво и ако сте я опитвали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeblack Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Защо едни жени обичат да гълтат,а други неискат дори да опитат ,ако може мнение на дами да има повече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Здравейте, предложете ми някаква марка качествено кафе и къде мога да го намеря? Не говорим за Копи Лувак, а нещо по- нормално. Искам да си взема, чувал съм, че има кафе с мирис на бадеми, на лешници... но нещо не мога да срещна такива кафета по пазара. Моля предложете някоя марка, ще е хубаво и ако сте я опитвали. Ароматизатор-овкусителите се продават отделно (някакви специални ликьори са). Иначе директно от пакета да си направиш кафе с аромат и вкус на нещо друго..., можеш да си сигурен, че ще е мощна химия! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Защо едни жени обичат да гълтат,а други неискат дори да опитат ,ако може мнение на дами да има повече Аз не съм срещал такива дето да гълтат. А ти мнения от жени в тоя форум няма да видиш особено много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Аз не съм срещал такива дето да гълтат. А ти мнения от жени в тоя форум няма да видиш особено много. Обратното е по-голяма рядкост... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Първите две жени се обадиха! Да не говорим колко безсмислен е въпроса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Въпроса е, че ти не остана по-назад. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Направих разчистване малко в нас и ме интересува къде мога да хвърля/върна/рециклирам и т.н. (разбира се в Пловдив) - Хартия/кашони/вестници/списания - Пластмаса, найлони, стереопор - Стари електронни джаджи, батерии... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Мисля, че в момента единствено в Баумакс можеш да свършиш всичко това наведнъж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 (edited) A за по-новите автомобили се поръчва ключ от производителя и струва майка си и баща си. На мен ми излезе около 200 кинта един ключ за тойотата... Особено тези ключове с имобилайзерите не съм чул досега ключар да може да ти направи. Ти еФтино си минал. На мен ми искаха над двойно повече. Посмяхме се малко де Edited September 7, 2011 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Имате ли някакъв телефон на комплекса на Равнища - "Фабрика за храна и танци" мисля че беше ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 МАСОВО се минава от коли, микробуси по тротоар, който ми е на път за вкъщи. Наглостта на шофьорите вече надминава всякакви граници - бибиткат ми, АЗ СЪМ НА ТРОТОАРА деба тяхната майка - къде мога да подам жалба или искане да поставят бетонени колчета или да сигнализирам за този акт на пълно безхаберие от страна на шофьорите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Имате ли някакъв телефон на комплекса на Равнища - "Фабрика за храна и танци" мисля че беше ? В един форум открих този телефон : 0895 516 82. Дано да ти свърши работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 МАСОВО се минава от коли, микробуси по тротоар, който ми е на път за вкъщи. Наглостта на шофьорите вече надминава всякакви граници - бибиткат ми, АЗ СЪМ НА ТРОТОАРА деба тяхната майка - къде мога да подам жалба или искане да поставят бетонени колчета или да сигнализирам за този акт на пълно безхаберие от страна на шофьорите? На жалбите (поне на моя преди доста време) отговарят в доооста дълъг срок, а пък да предприемат действия... Другия път като минеш и пак има коли, остави им по една дълга ивица по цялата дължина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 На жалбите (поне на моя преди доста време) отговарят в доооста дълъг срок, а пък да предприемат действия... Другия път като минеш и пак има коли, остави им по една дълга ивица по цялата дължина. И това решения на проблема ли е според теб? Преди известно време някой селтак беше решил, че съм паркирал на "неговото" място(да поясня, не съм паркирал на тротоар или пред гараж) и ми беше надрал колата. Е, благодаря му, че ми подари нова боя на калника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Имате ли някакъв телефон на комплекса на Равнища - "Фабрика за храна и танци" мисля че беше ? Жоро е дал телефона без една цифра - 0895 516822. Колмплексът вече е завършен и отвори врати. МАСОВО се минава от коли, микробуси по тротоар, който ми е на път за вкъщи. Наглостта на шофьорите вече надминава всякакви граници - бибиткат ми, АЗ СЪМ НА ТРОТОАРА деба тяхната майка - къде мога да подам жалба или искане да поставят бетонени колчета или да сигнализирам за този акт на пълно безхаберие от страна на шофьорите? Жалба се подава в Общината, разбира се. Съветвам те да отидеш в голяма Община. Не забравяй също така, че районният ти кмет има приемни часове два пъти в седмицата. ЕДИТ: Добре, Галя е сбъркала телефона! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Ох, да бре. Не съм копирала целия номер. Съжалявам. И кой Жоро? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Искам да си взема свестни зимни чипици . Някой има ли наблюдения върху марките Regatta , Hi-Tech или Karrimor коя от тях е по-добра ? Искам да са топли , с висока подметка и да не пропускат вода . Тези модели , които гледах пишеше , че не пропускат вода и са дишащи . Та някои съвети или мнения ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts