netrootbg Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Някой има ли си на идея от електронни апарати за измерване на кръвното? Общите неща и аз ги знам, но ми трябва някой с повече опит за да си изкаже мнението за 2-3 апарата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Друг въпрос. Някой,който разбира от електроника? Трябва ми схема за увеличаване на напрежението към източник на светлина(LED диод). А пък ако направо ми предостави готова схема с диод и прочие, цена няма да има. Захранването се осигурява от 3бр батерии ААА или АА. То си е цяла задача де....По-нататък ще дам и някакви изисквания за лумени при диода. Ред. Лумените са 350. Диодите са 7, обединени в "звездичка". Изпрати ми на лично какво точно искаш да направиш. Май намерих принципната схема. Ако някой потвърди дали е това http://www.napravisam.bg/forum/download/file.php?id=17090 Ако правилно съм разбрал въпросът ти, не, не е това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Виж цената на доставката. За 1 бройка излиза скъпарско. Аз съм поръчал 5 (повече не може) на цена от 24 паунда за бройка (без доставка). 1-та може да остане обаче и ще я пусна във форума за продажба. Ако ти се чака до тогава... Ми то след като това е най-бързия начин да се сдобия с играта - ща не ща, ще трябва да чакам. Само, че тъй като нямам нито карта нито нищо, мислех да я поръчам на брат ми, който живее в Англия и от там той да ми я изпрати.Така става много сложно, та ако си сигурен, че ще ти артиса 1 бройка - направо я резервирам още от сега! Иначе, казват, че бетата ще излезе до 1-2 месеца, а играта до края на годината... до колкото може да се вярва на близард... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Ако си чел в Диаблофанс, те казаха, че не задължават никого с това си изказване. Бетата ще излезе на следващия Близкон (май), после 6 месеца тест, после ще уволнят всички заради новата система за скиловете и ще играем играта 2012. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Диаблото от Амазон, ще ти го пратят на дата-на излизане. Кога ще дойде при теб зависи от куриера. Диабло от американския амазон 99% ще с код за сървърите за САЩ. От британския ще е с кодове за европейските сървъри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Ми то след като това е най-бързия начин да се сдобия с играта - ща не ща, ще трябва да чакам. Само, че тъй като нямам нито карта нито нищо, мислех да я поръчам на брат ми, който живее в Англия и от там той да ми я изпрати.Така става много сложно, та ако си сигурен, че ще ти артиса 1 бройка - направо я резервирам още от сега! Иначе, казват, че бетата ще излезе до 1-2 месеца, а играта до края на годината... до колкото може да се вярва на близард... Ами не съм сигурен. Точно това е. Просто имам съмнения, че ще артиса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Ако си чел в Диаблофанс, те казаха, че не задължават никого с това си изказване. Бетата ще излезе на следващия Близкон (май), после 6 месеца тест, после ще уволнят всички заради новата система за скиловете и ще играем играта 2012. Дано изобщо не си прав, защото нещо много се зарибих напоследък и искам да излиза вече. През 2 часа проверявам форума на Бнет дали не са я пуснали. Мисля, че няма да издържа така още 1 година.... Диаблото от Амазон, ще ти го пратят на дата-на излизане. Кога ще дойде при теб зависи от куриера. Диабло от американския амазон 99% ще с код за сървърите за САЩ. От британския ще е с кодове за европейските сървъри. От британския ще да е... Ами не съм сигурен. Точно това е. Просто имам съмнения, че ще артиса. Ок. Аз ще си го поръчам. Мерси на всички! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Повече от една година ша е сандманеееее, сандмане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 (edited) Ако скоро е минимум 1 година, значи да. По-скоро заложи на Heroes VI, доката от близард се натутат да пуснат Диаблото HMM 6 официално е обявена а излизане на 08.09.2011. Няма как диабло да го изкарат по-рано. Мхх онзи ден в ел. им магазин беше тази дата - 8.9, сега на сайта им гледам обявено 13 октомври 2011. Ако знам какво става... Ще поживеем, ще видим. Ама после излиза Skyrim, надявам се и SWTOR, та стана една... Edited August 9, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 HMM 6 официално е обявена а излизане на 08.09.2011. Няма как диабло да го изкарат по-рано. Мхх онзи ден в ел. им магазин беше тази дата - 8.9, сега на сайта им гледам обявено 13 октомври 2011. Ако знам какво става... Ще поживеем, ще видим. Ама после излиза Skyrim, надявам се и SWTOR, та стана една... Точно това и аз казах, че е по-добре да захванеш НММ 6, отколкото да чакаш за Д3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Точно това и аз казах, че е по-добре да захванеш НММ 6, отколкото да чакаш за Д3 Ммм, гледах някви клипчета и скрийншоти от 6-цата. Имам чуството, че са я омазали като 4-ката. Взели нещо от предишната добре направена версия, и напляскали някви тъпотии, дето си мислят, че са хубави. Ама като знам, че най-вероятно са питали само корейци... Ще взема да я пропусна тази и да си остана на добрите 3 и 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Знаете ли дали и къде има колелета под наем в Пловдив ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 (edited) На стадион "Пловдив". Където е триъгълникът, паркинг или каквото там се води. Мисля, че работят и в неделя. Edited August 9, 2011 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 На стадион "Пловдив". Където е триъгълникът, паркинг или каквото там се води. Мисля, че работят и в неделя. Триъгълник ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Триъгълник ? Повечето жени го имат..., май Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Повечето жени го имат..., май Аз бях написал нещо подобно, но реших да се самоцензурирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Не знам триъгълници ли или други геометрични фигури, но намерих едно местенце на улица Екзарх Йосиф 17. Явно е некакъв нов хостел, който се нарича Bike Hostel. Цената им е 3лв/час като за 8 часа цената е 12лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Триъгълник ? Иииииии, ама как обичам някой да ми се д*рви, само защото днес е станал с г*за нагоре, да знаеш... Завиваш наляво по бул. "Копривщица", минаваш автомивката, навлизаш към входа на стадиона, каква фигура има там, направена като градинка, заобиколена от коли, т.е. около нея се ползва като паркинг?!?!??!?!?!?!?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Принципно му казват остров, но щом си рекла триъгълник ще му викаме вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Ама по принцип и де факто, нали знаеш... Щях да съм милионер, пък имам две ку*ви вкъщи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Принципно му казват остров, но щом си рекла триъгълник ще му викаме вече. Аааа, к'во? Понеже днес цял ден ме нямаше...за жени ли нещо си говорите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Аааа, к'во? Понеже днес цял ден ме нямаше...за жени ли нещо си говорите? По-скоро за на жените триъгълниците, но май вече се разбраха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 (edited) То жените вече отдавна нямат триъгълници, а всевъзможни други формички като сърчица, линийки или за още по-лесно - нищо. Едит: Упс, сори - чак сега видях, че съм в другия раздел...досега си мислех, че пиша в темата с лаф-моабета... Edited August 9, 2011 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Някой има ли си на идея от електронни апарати за измерване на кръвното? Общите неща и аз ги знам, но ми трябва някой с повече опит за да си изкаже мнението за 2-3 апарата. Ванка, купуваш си OMRON. Представител и продавач е аптеката срещу Държавна болница. Апарат без компромиси и грешки, на който може да вярваш без притеснения. Никакви боклуци тип гривна, общо взето всичко друго е компромис... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Откъде мога да си намеря от ония старите детски конструктори, с металните части? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts