Grimjaur Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Тотала свърши работа, иначе ония огромните писания съм ги чел..нищо не разбрах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Щях да ти предложа CloneDVD (за рипване) и AnyDVD (за защитите)... може да ги използваш в комбина. Трябва да ги има в рутракера, последните бяха качени там. Нямам никакви оплаквания от програмата, пък и е по-лека и по-бърза в сравнение с тотала, поне с такова впечетление останах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Като цяло проблемът е как да метна Video_ts-тата в един файл...От там нататък няма проблеми... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Продължавам да търся читава програма за DVD-rip.... Като цяло проблемът е как да метна Video_ts-тата в един файл...От там нататък няма проблеми... Танасе, Magick DVDRiper е твоята програма! Можеш да си чоплиш по отделно Аудио, видео и субтитри, като за всяко едно от тези, можеш да си ги вадиш по език или стрийм в отделни файлчета, при това без да ти се налага да си професионален телевизионер... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Еми гадо, то т'ва и clonedvd го може. Ей ся като седна на пц-то ще ги видя. Тая маджик ми се струва малко менте работа. Ама не съм я пробвал за да говоря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Освен ако си поръчам контейнер има ли как да махна строителни отпадъци? Не искам да правя селении и да ги хвърлям в чували до пътя. Дайте съвет става въпрос за 2 ръчни колички със смес вар и тухла. На различни места из града има оставени такива контейнери, които са за общо ползване. Трябва да има такъв и в твоя квартал. Преди няколко месеца видях един такъв тук: http://www.bgmaps.com/link/7CF5708E4135CAD67C423D8A6F63EAAA Сигурно още си седи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Освен ако си поръчам контейнер има ли как да махна строителни отпадъци? Не искам да правя селении и да ги хвърлям в чували до пътя. Дайте съвет става въпрос за 2 ръчни колички със смес вар и тухла. Не се излагай, за 2 колички... Разпредели ги и ги хвърли в 2-3 контейнера в малки чувалчета. Като каза строителни отпадъци, си помислих един камион. Или както ти казаха, в колата в 2 чувала и тръгваш да обиколиш квартала... За такова количество.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Да обикаля няма смисъл според мене. Аз например занесох къмто 15 чувала - пълни с итонг, фаянс и теракол на село и ги употребих за попълване на пропадания в речния бряг. Да седне да търси контейнер за строителни отпадъци - загуба на време. Между другото те се докарват по поръчка и срещу заплащане. Да разпределя и да хвърля по кофите - супер излишна работа. Той май Жоро се отърва от боклука докато си говорим по въпроса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Да обикаля няма смисъл според мене. Аз например занесох къмто 15 чувала - пълни с итонг, фаянс и теракол на село и ги употребих за попълване на пропадания в речния бряг. Да седне да търси контейнер за строителни отпадъци - загуба на време. Между другото те се докарват по поръчка и срещу заплащане. Да разпределя и да хвърля по кофите - супер излишна работа. Той май Жоро се отърва от боклука докато си говорим по въпроса... Ок де ама той ако има за какво да ги оползотвори, тогава нямаше изобщо да пита, а щеше да ги закара/оползотвори за нещо. В поста ти не видях какво да ги прави и как и къде да ги "хвърли", щом не даваш да е с разпределяне по кофи за боклук и обикаляне за контейнер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Той май Жоро се отърва от боклука докато си говорим по въпроса... Ако бях аз сигурно щяхте да имате време до края на идната седмица да давате акъли по случая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Той май Жоро се отърва от боклука докато си говорим по въпроса... Преди 2 дни даже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Преди 2 дни даже Но не казахте най-интересното - КАК? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Но не казахте най-интересното - КАК? С ремаркето ги пренесоха и изхвърлиха (мисля, че на някакво сметище). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Ако бях аз сигурно щяхте да имате време до края на идната седмица да давате акъли по случая Ами другата, поне до средата на август щеше да се оплакваш, че ти пречи тоя боклук и все още се чудиш как да го разкараш с Авенсиса на някъде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Ами другата, поне до средата на август щеше да се оплакваш, че ти пречи тоя боклук и все още се чудиш как да го разкараш с Авенсиса на някъде... Зависи колко точно ми пречи и колко мрънка жена ми по случая Ако не ми пречи особено и ако жена ми не ми мрънка можеше и до идната пролет да откара Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Зависи колко точно ми пречи и колко мрънка жена ми по случая Ако не ми пречи особено и ако жена ми не ми мрънка можеше и до идната пролет да откара Женското мърморене е страшна сила, ей...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 True, true. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Kъде могат да ми изработят и лепнат фолио в/у метална табела ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Отново ще спомена фирма МИКРО АСУ. В Копи център на Гладстон мисля че също извършват такива услуги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Отново ще спомена фирма МИКРО АСУ. В Копи център на Гладстон мисля че също извършват такива услуги. Тия от MicroAsu трябва да ти дават комисионна. И без това дерат кожи, а работят некачествено. Една комисионна няма да я усетят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 дерат кожи, а работят некачествено Това не ми вдъхва доверие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Това не ми вдъхва доверие Ще ти свършат работа, а за едната табела - разлика в цената няма да усетиш чак толкова. Другия вариант е в рекламна агенция. Те работят с печатници. Печатниците директно надали ще ти направят поръчката. Пусни 2 запитвания и си прецени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Тия от MicroAsu трябва да ти дават комисионна. И без това дерат кожи, а работят некачествено. Една комисионна няма да я усетят. Въздържай се друг път от такива глупости, които подвеждат и хората. Ако знаеш фирма - кажи. Аз тази съм ползвал за табели и съм доволен и ми свършиха работата качествено. Дадох и втори вариант с Копи Център. Подобни "остроумни" вметки не са необходими. Не е нужно и да ми отговаряш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Отидох в копи центъра на Тримона.За "стикер" 60х80 санта ше ми вземат към 9лв,което според мен е добре.Дадоха ми време за работа 2 дни.Да видим какъв ще е резултата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Я кажи кой е тоя копи център? Да не е под партийния дом? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts