w00x Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 аз нищо смис;ено не видях като резултати,това видео показва метод с някаква машинка ,която разбира се нямам. http://www.youtube.com/watch?v=olWKtBG8PCU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 а как да вържа телефона към компа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 а как да вържа телефона към компа? Предположих, че имаш кабел в комплекта. При това положение - или ще трябва да си купиш кабел или да го носиш за сервиз и да ти вземат 15-20 лева за да направят това от видеото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 имам кабел за зареждане ,незнаех че ще стане с него.Има ли шанс да скапя телефона ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 имам кабел за зареждане ,незнаех че ще стане с него.Има ли шанс да скапя телефона ? Не мога да ти кажа. Аз просто пуснах търсенето и видях, че наизлизаха. Трябва да разучиш малко по въпроса. Видях, че има няколко начина за отключване на тоя телефон. И кабела за зареждане ще свърши работа само ако се свързва с компютъра все пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 тази джаджа от видеото е някаква машинка,не е програма.какви други начини си видял и къде ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Някой да ми препоръча майстор за преместване на климатик. Става въпрос за демонтаж и монтаж. Ако имате познати, или сте работили скоро с някой и сте доволни, давайте предложения. Мерси предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 (edited) някой колега ,ако се занимава с разкодиране моля да се свърже с мен,ако е възможно дистанционно да стане чрез IMEI плащам с paypal Edited July 13, 2011 by z-man Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 имам кабел за зареждане ,незнаех че ще стане с него.Има ли шанс да скапя телефона ? Навремето скапах едни Саджеми така, та после ми взеха отгоре за отключване. Най-добре иди си го отключи в някое сервизче. Някой да ми препоръча майстор за преместване на климатик. Става въпрос за демонтаж и монтаж. Ако имате познати, или сте работили скоро с някой и сте доволни, давайте предложения. Мерси предварително. Our own gado, ако има възможност да те поеме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Някой може ли да ми препоръча от къде да си купя празна тениска, която да си щамповам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 От магазин за бельо или от магазин за работни дрехи.Има бели, сиви, черни, сини.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Някой може ли да ми препоръча от къде да си купя празна тениска, която да си щамповам? От Метро разбира се. По 3 тениски за 10лв има-няма.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 От Метро разбира се. По 3 тениски за 10лв има-няма.. Верно? Стига бе! Изобщо не съм се замислял. Ако си сигурен да ходя да гледам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Внимавай какви тениски си взимаш, защото някои се разпадат за нула време. Аз си взех по 4 лв отлични и тениските от Сенса още са здрави (4 години, макар и не носени много). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Внимавай какви тениски си взимаш, защото някои се разпадат за нула време. Аз си взех по 4 лв отлични и тениските от Сенса още са здрави (4 години, макар и не носени много). Е кажи от къде ги взе де. Аз ще ги сложа най-много по един път сигурно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Нямам спомен честно казано - все пак беше преди 4 години. Помня, че приятели ме пратиха някъде, бяха по 4 лева. Много здрави и качествени за тия пари. Разгледай темата за Сенса, мисля там бях обяснявал откъде са... Май имаше и тема за печат върху фланелки, където също бях писал. Търси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Аз имам едни тениски от Метро - ползвам ги да спя с тях (след 1 спане ги хвърлям за пране)... карам по около година с 10тина такива тениски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Аз имам едни тениски от Метро - ползвам ги да спя с тях (след 1 спане ги хвърлям за пране)... карам по около година с 10тина такива тениски А защо просто не използваш потници? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 А защо просто не използваш потници? Предпочитам тениски. С потници ми е студено на раменете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Предпочитам тениски. С потници ми е студено на раменете. Старееш нещо ми се струва Ангеле, ако не държиш да запазиш фланелките впоследствие реално погледнато няма особено значение откъде ще ги вземеш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Старееш нещо ми се струва Ангеле, ако не държиш да запазиш фланелките впоследствие реално погледнато няма особено значение откъде ще ги вземеш... За партитата на Тиесто и Армин ми трябват. Не държа да ги запазвам после, защото освен в къщи, няма къде да ги сложа. Просто не искам да дам 15лв за тениска, която ще облека веднъж. А и колкото и да ти е трудно да повярваш, аз дори и такава за 15лв не мога да намеря та камо ли да има избор някъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Хора, някой ползва ли случайно Office 2003? Много моля, пратете ми го, че избеснях тука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Хора, някой ползва ли случайно Office 2003? Много моля, пратете ми го, че избеснях тука Как да ти пратя оригинални DVD-та бе Галя? 2003 не ползвам вече, но не мога да ти дам копие на оригинално купуван софтуер Старееш нещо ми се струва От 10тина години съм така Мразя потници Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Нищо оригинално не искам, нито купувано. Някакъв office пакет, че полудях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Ясно, ама нищо не става Пробвах ги сигурно всичките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts