Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Къде в София се намира американското консулство?

Edited by Aquila

• Replies 45.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2908

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

На ул. "Козяк" май беше 16 или нещо такова. Намира се в Южен Парк. Кога ще ходиш натам? Аз на 6ти съм на интервю.

АКо по време на секс получиш инфаркт и се гътнеш, партньорът ти ще бъде ли съден за убийство?

Естествено, че не. Деянието ти не може да се квалифицира нито като противоправно, нито като обществено опасно.Следователно не е наказуемо при нормална обстановка!

Edited by sincity

На ул. "Козяк" май беше 16 или нещо такова. Намира се в Южен Парк. Кога ще ходиш натам? Аз на 6ти съм на интервю.
То там е посолството, двапъти в месеца ходя до "Лозенец". Вече в посолството ли се ходи на интервю? Преди беше в консулството.

Интервюто ми е на 31 този месец.

То преди едното беше баш на центъра до Леге, а другото в Лозенец, но доколкото знам сега и двете са заедно в Южен Парк. Аз не съм ходил от...доста време.

То преди едното беше баш на центъра до Леге, а другото в Лозенец, но доколкото знам сега и двете са заедно в Южен Парк. Аз не съм ходил от...доста време.

Мерси, незнаех че са наедно, имаше да се шматкам. Иначе от централна гара с трамвай №9 се стига за 30-40 минути.

Накрая и на мен да ми се наложи да пиша в тая тема :D

Преди време имаше една тема във Videos мисля, че беше. В нея имаше линк към един сайт, в който имаше едно клипче с един танцуващ ливал хипопотам или нещо подобно. Казваше се Kozo. Някой ако се сеща да ми даде линка към темата или направо към Kozo, защото искам да го покажа от доста време на една приятелка, но не мога да намеря линка :laughing:

Накрая и на мен да ми се наложи да пиша в тая тема :D

Преди време имаше една тема във Videos мисля, че беше. В нея имаше линк към един сайт, в който имаше едно клипче с един танцуващ ливал хипопотам или нещо подобно. Казваше се Kozo. Някой ако се сеща да ми даде линка към темата или направо към Kozo, защото искам да го покажа от доста време на една приятелка, но не мога да намеря линка :laughing:

Ето ти линка http://bgflash.com/

Естествено, че не. Деянието ти не може да се квалифицира нито като противоправно, нито като обществено опасно.Следователно не е наказуемо при нормална обстановка!

само ако е по взаимно съгласие и има доказателства че и двамата са знаели за рисковете, примерно. вярно ч енашто правораздаване не е като американското, ама точно сега е интересно, защото всичко си има първи път....

Искам да попитам...на някой попадала ли му е рецепта за миникексчета?Тия на Браво примерно или просто нещо подобно?

И още нещо...като бях малка вкъщи се подмяташе една аудиокасета с нещо като релакс, демек чуват се реки, вълни, птици, ама доколкото си спомням май нямаше музика...та мога ли отнякъде да си сваля нещо подобно?

А бе да ви питам вие на кое Таху се возете ? Коя ви е фирмата фаворит ако може и телефонче :)

Има някои които обичат да таксуват двойно а да не пропускаме и качеството на услугата.

Аз до сега ползвах 6666 но мисля да сменям.Пропоръчайте :)

А бе да ви питам вие на кое Таху се возете ? Коя ви е фирмата фаворит ако може и телефонче :)

Има някои които обичат да таксуват двойно а да не пропускаме и качеството на услугата.

Аз до сега ползвах 6666 но мисля да сменям.Пропоръчайте :)

6665 най добрите-имат много коли във всеки момент на всяко място

6662 имат не по-малко коли и карат на старите цени.

Друга далавера са такситата, които все още предлагат отстъпка при повикване. Вип такси и Европа такси са такива, но не помня телефоните.

Но е по-скъпо, по нови цени де. До скоро 6662 беше евтинко и си е с готини и много коли, предполагам и до сега си е така :P

PSYCHOSIS ме изпревари......

Edited by NEFARIOUS

6665 най добрите-имат много коли във всеки момент на всяко място

На 6665 повече никога няма да се кача....егати извратените шофьори...

Аз се качвам май само на Европа-та 6155-стреляш ги и ти се обаждат, като си поръчаш, има 20% отстъпка.

Онзи ден се качих на едно такси до Коматево, обаче нямах достатъчно пари и на старческия дом казах на шофьора, че май ще се наложи да спре...и вече си представях как ще тичам 5 км през къра в 11 вечерта... а той каза, че няма проблем и ще ме закара за колкото имам :) (да можех само с него да си пътувам... :love )

Мен някакъв от Европа ме блъсна преди време..... На една пешеходна пътека.

Май всички си имат преживявания с таксита...един от стариия ми клас и него го блъсна такси веднъж..

Edited by Moon Light

6191 Пловдив такси - около 1.50 от точка до дочка. Тя рекламата им е за 1.50, ама по някой път 1.60-1.80 взимат. Също 6124 -Стар такси, имат малко разбити коли, но и те бяха за 1.50 от точка до точка. Също и 61-62/61-82 - Корона такси - карат на старите цени, имат коли навсякъде по всяко време, но колите са им малко раздрънкани. :)

Не че ще ви е много от полза - обаче никога не си взимайте таксита от международното летище във Варна...2.50 на км взимат, гадините частни. "Бензинът е скъп..." аха, точно.

Не че ще ви е много от полза - обаче никога не си взимайте таксита от международното летище във Варна...2.50 на км взимат, гадините частни. "Бензинът е скъп..." аха, точно.

То да беше само там ... най-пресния ми спомен е от Централна гара => 1лв. и нещо/км. ... на такива дето чакат първо трябва да им се гледат цените .

Май е по-добре ТУКда продължат препоръките за таксиметрова фирма:)

Трябва да си луд за да си хванеш такси от гара или автогара :P за летище да неговорим :blowup:

аз съм за 61-24 верно имат раздранкани коли но има и някой нови и хубави но не винаги имат коли на рапзоложение понякога се случва да чакаш

То да беше само там ... най-пресния ми спомен е от Централна гара => 1лв. и нещо/км. ... на такива дето чакат първо трябва да им се гледат цените .

Айде и аз да се включа с анти-рекламата - има един сладур в Пловдив, с изписан мобилен телефон отстрани на таксито с големи цифри, кара(ше) на 3.42 , когато масовата цена на километър беше 0.42, сега сигурно е на повече. Явно разчита, че който въобще гледа цените на прозореца, ще гледа последните 2 цифри. Аз почти се качих, но добре, че като отварях вратата, го видях и го питах най-тъпия въпрос - ама това ли ви е тарифата! :laughing: Той вика - до къде ще пътувате? Абе, не се качих, с една дума.

Следващият шофьор ми разказа смешна история за едни от полицията, дето като пийнали, го набарали и им искал 8 кинта за смешно разстояние. Те се вбесили, обадили се на колегите си да го проверят, ама всичко си му било наред с регистрации и т.н. Така че си платили в края на краищата :D