w00x Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 благодаря за информацията,но сега имам друго питане. Има ли нотариус в района на ВСИ -то ? Най-близкия който знам аз е на Сточна гара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Ако не си пипал и да е нещо хардуерно и го разпознава - Пробвай тези 2 програми: Active partition recovery - сканираш диска с него и според това колко е повреден логическия дял може да се възстанови 1:1 както е било. В краен случай слагаш тежката артилерия - Getdataback for NTFS и спасяваш каквото и както можеш. Всъщност тя си работи дори и след формат Значи с никоя програмка от нета не успях да направя нещо и постъпих така - занесох диска от където го взех, още е в гаранция и момчетата казаха, че ще го възстановят до 1тб чрез фирмения софтуер (което включва и формат), след което ще опитат някакво възстановяване и каквото стане - това е Мерси иначе на всички за помощта!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Най-близкия който знам аз е на Сточна гара. къде по точно на сточна ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 къде по точно на сточна ? Сградата на Автостопанството. Там където беше Bedroom и където сега е Chervilo. Пише "НОТАРИУС" горе на сградата на една табела. Брой етажите и се качвай Аз там заверих едни документи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 много благодаря за информацията ,към 10 часа се надявам да работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 От къде мога да си купя дунапрен за да покрия ужасно твърдия матрак с кокосова вложка, който едно време купихме с идеята да е добре за кръста а сега постигам обратния ефект - болки в кръста... Абсолютно погрешна стратегия Дунапренът според мен не е добра идея. По-скоро топ матрак, латексов. Пусни един сърч за топ матрак, има доста български производители. Правилното решение! Мартине, пожертвай няколко стотин лева за добър матрак - ще се родиш! Спейки непробудно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Аз се излекувах по следния начин - два китеника, ама оригиналдъ от Родопско/ баба ги е тъкала/ и един чаршаф. Е, вярно, то сега истински родопски овчи китеник струва към хилядарка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Аз се излекувах по следния начин - два китеника, ама оригиналдъ от Родопско/ баба ги е тъкала/ и един чаршаф. Е, вярно, то сега истински родопски овчи китеник струва към хилядарка... Ти си легни на такъв китеник лятно време да те почерпя ако преспиш В момента поне 3 големи фирми предлагат отлични матраци, които просто променят спането... Аз бях много скептично настроен по тези въпроси, докато не пробвах лично 2-3 различни. Проектирам да сменя всички свои матраци с такива от този висок клас. Нарочно не споменавам имена и места да не става реклама - с Гугъл всичко се намира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Видене, аз само на такова спя, като съм си вкъщи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Видене, аз само на такова спя, като съм си вкъщи. При тебе вкъщи не ли над 1000 метра надморско Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Да ми препоръчате някаква програма за вграждане на субтитри? Става въпрос за avi формат, слагам субтитрите и после го компресирам до 3gp. В момента съм свалил някаква virtualdub, но нищо не вдявам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Пробвай Media Coder. Не е, на по-ниско съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 (edited) Може ли до Сърбия да се иде само с лична карта? Edited June 22, 2011 by hardcore_united Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Ти си легни на такъв китеник лятно време да те почерпя ако преспиш В момента поне 3 големи фирми предлагат отлични матраци, които просто променят спането... Аз бях много скептично настроен по тези въпроси, докато не пробвах лично 2-3 различни. Проектирам да сменя всички свои матраци с такива от този висок клас. Нарочно не споменавам имена и места да не става реклама - с Гугъл всичко се намира. Каква реклама? Говорим за нещо което ти е харесало. Аз съм с латексов матрак не помня на коя фирма но се схващах и в един момент се усетих че подматрачната скара е крива мамка му и си поръчах една по-голяма подсилена която да стъпи направо на пода. Не съм кой знае колко възхитен но е доста по-добре отколкото беше. Ти я разясни какво му е по-доброто на тези другите матраци за които говориш? Питам сериозно ако искаш на ЛС ми отговори но много ме вълнува какво означава "висок клас" матрак и какво му е по-хубавото от тези от по-нисък (не говорим за дунапренени гадости които спарват и се смачкват след 6 месеца все пак но не съм особено наясно какви са предимствата на латекса или мемори пяната и т.н.) Ако имаш време пусни някой линк към добро обяснение или разкажи с твои думи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 (edited) тези дни ще си взимам iphone 4-ка обаче ще е заключен. искам да ви попитам дали могат да се получат някакви проблеми при разкодирване на телефона понеже ме е страх да не му стане нещо, а и няма гаранция. и ако може да ми препоръчате човек при който да го разкодирам и ориентировъчна цена Edited June 22, 2011 by cafu'wE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 От къде да поръчам цветя с доставка до вкъщи/офис?Преди ползвах Тилията, но преди време им махнаха магазина на центъра и не знам къде другаде имат магазин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Пробвай Media Coder. Мерси, стана Може ли до Сърбия да се иде само с лична карта? Не може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 От къде да поръчам цветя с доставка до вкъщи/офис?Преди ползвах Тилията, но преди време им махнаха магазина на центъра и не знам къде другаде имат магазин. Преместиха се точно след джамията вдясно. Иначе не ти препоръчвам от разни сайтове да поръчваш, защото цените хвърчат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Едно време имаше тема за PayPal, сега не откривам такава, така че питам направо тук. Вчера си направих регистрация в PayPal, и си въведох данните на дебитната карта. За валидация са ми взели $1.50, мисля, от сметката, които ще ми се възвърнат след като активирам профила си с четирицифрения код на транзакцията. Работата е там, че онлайн банкирането си го активирах днес и в момента не ми изписва да имам транзакции за минали периоди. Ако е от значение, ползвам Първа Инвестиционна Банка. Та, въпросът е - какво да правя от тук нататък? Не виждам да има опция PayPal да повторят процедурата с валидирането, а в транзакциите не ми се показва вчерашната... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Едно време имаше тема за PayPal, сега не откривам такава, така че питам направо тук. Вчера си направих регистрация в PayPal, и си въведох данните на дебитната карта. За валидация са ми взели $1.50, мисля, от сметката, които ще ми се възвърнат след като активирам профила си с четирицифрения код на транзакцията. Работата е там, че онлайн банкирането си го активирах днес и в момента не ми изписва да имам транзакции за минали периоди. Ако е от значение, ползвам Първа Инвестиционна Банка. Та, въпросът е - какво да правя от тук нататък? Не виждам да има опция PayPal да повторят процедурата с валидирането, а в транзакциите не ми се показва вчерашната... Това не е транзакция. Няма да ти излезе в онлайн банкирането. Обади се в банката и питай за кода. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 А какво е според теб дърпането на пари от сметката ти Трябва да му излезе, но не се знае дали ще види необходимия код. Също така и грещно си разбрал, че ти ги дърпат веднага. Става до 5 работни дни (поне толкова помня, че бяха). Така че чакай 1 седмица и отиди в банката да искаш справка за последните транзакции Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Потвърдиха ми - трябва пак да ходя до банката, защото няма как да видя авторизации за изминал период. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 А какво е според теб дърпането на пари от сметката ти Има разлика между запор и транзакция. Както и да е. Момчето се е оправило. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Преместиха се точно след джамията вдясно. Иначе не ти препоръчвам от разни сайтове да поръчваш, защото цените хвърчат. Мерси Потвърдиха ми - трябва пак да ходя до банката, защото няма как да видя авторизации за изминал период. Транзакция е, но както каза колегата тя се извършва от 2-5 работни дни. В онлайн банкирането има въпросния код.Той се води нещо като "причина" на транзакцията. ( както когато отидите в банката да пращате пари на някой, най-долу има едно поле в което се упоменава, защо се пращат парите ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Какъв подарък мога да направя на близък човек, чиито хобита са каменоделство и дърводелство? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts