w00x Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 А трябва ли да се направи няква предвариътелна организация и дали има вреда за хората? Предполагам, че не. Един ден просто се прибрах в къщи и баща ми ми каза вечерта "След като пръскаха, май няма толкова много хлебарки". И настина, 1 ден след това почти нямаше следа.. Та щом не съм разбрал изобщо, че са пръскали, значи няма предварителна организация и вреда за хората. Обади се в ХЕИ най-добре и попитай там. Имаш съобщение от преди 1 седмица, на което настоявам да отговориш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Някой би ли ми обяснил ,как да влезна в рутер - Linksys e1000 .Пробвах с няколко дефолт пароли ,но не става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Предполагам, че не. Един ден просто се прибрах в къщи и баща ми ми каза вечерта "След като пръскаха, май няма толкова много хлебарки". И настина, 1 ден след това почти нямаше следа.. След един месец обаче те предупреждавам, че ще е същото като преди... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 След един месец обаче те предупреждавам, че ще е същото като преди... Предполагам, но те след 1 месец по принцип изчезват гадините. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Предполагам, но те след 1 месец по принцип изчезват гадините. Нещо много си се объркал по отношение на хлебарките, но да не спамим тук. Гарантирам ти, че скоро ще се върнат. Пръскането е временно решение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 (edited) Нещо много си се объркал по отношение на хлебарките, но да не спамим тук. Гарантирам ти, че скоро ще се върнат. Пръскането е временно решение. A кое е по-трайно от него? Мамка му, има тема за хлебарките! Разказали сме всичко там. Чети. Ми дай линк де Edited June 15, 2011 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Мамка му, има тема за хлебарките! Разказали сме всичко там. Чети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Линк за темата с хлебарките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Къде преместиха гиросите от пещерско ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 За гръцката храна ли говориш? Има такава на 3 етаж (ако не се лъжа) на Мол Галерия (ул. "д-р Георги Странски" 5). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Някой да има представа къде мога да си намеря "ортопедични" чехли. Говоря за летни чехли за на вън. И под ортопедични имам предвид - да имат възглавничка за свода на стъпалото. Казаха ми да търся по дрогериите, но не намирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Някой да има представа къде мога да си намеря "ортопедични" чехли. Говоря за летни чехли за на вън. И под ортопедични имам предвид - да имат възглавничка за свода на стъпалото. Казаха ми да търся по дрогериите, но не намирам. Dr.Scholl sre6tu Prirodonauchniq muzei proveri tam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Може да потърсиш и във Foot Comfort - има ги в Мол Галерия и в другия мол срещу Братската Могила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 (edited) Спешно ми трябва информация за някакви препарати (който без проблем могат да бъдат намерени из Америка),с които може да се изчисти от бълхи! Вече пръскаха уж един път в апартаментите ни в щатите,обаче пак имаме бълхи.Идва ми наум че не може да се живее така ,сигурно носят и болести. Edited June 16, 2011 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Raid за пълзящи насекоми. Да, бълхите пренасят чума, бяс и краста. Не винаги, но пренасят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 А, най-сигурният метод за справяне с бълхи е като си вземеш котка, която в последствие обаче, трябва да третираш редовно с пипети. Противоблъхният препарат от който съм най-доволен е "Fiprex", хубавото в случая е, че го има и във вариант разтвор за третиране на помещения. Самият препарат е до толкова безвреден, че в листовката му специално е упоменато, че може да бъде прилаган върху бременни и кърмещи живинки. Нещо с което могат да се похвалят много малко от известните и скъпи препарати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Та значи чудя се да си взимам лаптоп но ми казаха , че в големите супермакети ( метро , карфур , техномаркет ... ) са по скъпи . Предполагам ще взимам нещо на изплащане но ми се иска да разгледам повечко магазини та ако може да предложите някой дори и онлайн да са , даже и втора употреба бих разгледал . Мерси предварително . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Та значи чудя се да си взимам лаптоп но ми казаха , че в големите супермакети ( метро , карфур , техномаркет ... ) са по скъпи . Предполагам ще взимам нещо на изплащане но ми се иска да разгледам повечко магазини та ако може да предложите някой дори и онлайн да са , даже и втора употреба бих разгледал . Мерси предварително . Има някакви регламентации вече и цените на лаптопите са еднакви, освен ако не са на промоция. Може да погледнеш и да се убедиш сам. Иначе laptop.bg мисля, че е добре зареден магазин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Иначе laptop.bg мисля, че е добре зареден магазин. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРЕ бих казал. Кофти е че не можеш да ги погледнеш на живо ами трябва по каталог но пък е удобно като избираш по параметри. Иначе имат уникални модели. 3ти лаптоп купувам от тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 За лаптоп.бг и аз съм на същото мнение. И аз 3-ти купувам, доволен съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Може да си харесаш един или повече в laptop.bg и после да ги разгледаш на живо в магазините. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 kirilizator za prozorec 7 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 в темата за съответния прозорец! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 (edited) Къде в Пловдив мога да намеря магазини за: 1. Да купя сяра от онази която използват за дезинфекция и морене на молци, където се меши с въглени и се запалва да мирише та да трепе гадовете. 2.Избор на препарати за борба с молци и прочее гадове, всякакви, дори и от онези които приличат на спреьове и фущят постоянно и се затваря стаята плътно за някакви часове. Благодаря. Edited June 18, 2011 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Сяра - в магазина за реактиви в Капана. Препарати - най-добре в някой магазин за битова химия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts