hardcore_united Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 1.Има ли из,примерно,по-големите магазини биволско мляко? 2.Има ли директен автобус от Пловдив до Бачково? 3.Някой бил ли е в тая новата дискотека Revolution,бившия Ликьор? Как е? Чалга няма въобще нали? Селянии като хвърляне на салфетки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 1.Има ли из,примерно,по-големите магазини биволско мляко? 2.Има ли директен автобус от Пловдив до Бачково? 3.Някой бил ли е в тая новата дискотека Revolution,бившия Ликьор? Как е? Чалга няма въобще нали? Селянии като хвърляне на салфетки? 1. Сирене със сигурност има, на рафта за млека ще откриеш това, което търсиш 2. Всички автобуси с дестинации нагоре из Родопите спират в Бачково. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 1.2. 3. 1. В почти всеки по-голям супермаркет има. 2. Виж това ако може да те ориентира по-точно кога пристигат в Бачково. 3. Питай Чефо - ако той е ходил там, значи ти няма да отидеш, понеже със сигурност вече е похабил поне 2 кила салфетки. П.П. За #3, ако се водя по това, май няма салфетки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 3.Само не виждам какъв е смисъла от полуголите танцьорки.Вкарват чалга привкус.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 3.Само не виждам какъв е смисъла от полуголите танцьорки.Вкарват чалга привкус.... Ами радвай се, че ги има на аванта, бе! Хората пари дават за голотийка.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 (edited) Абе тоя сайт на Славито клекна бе.Не може да се гласува посмъртно! ЕДИТ: Еее за пореден път се убедих, че няма такова нещо като гласуване в БГ! Edited June 10, 2011 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Абе тоя сайт на Славито клекна бе.Не може да се гласува посмъртно! ЕДИТ: Еее за пореден път се убедих, че няма такова нещо като гласуване в БГ! ... php... изчислено за изключителни натоварвания когато се наложи... по 3.14... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Бихте ли ми казали къде точно се намира пощенска станция 4018 в Пловдив - пише "до Билла"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 (edited) Новата недовършена сграда до Биллата на 6ти септември - входа на клона е откъм бул. Марица http://www.bgmaps.com/link/5C4F63B41D92B2E1E6A5D0251734B8D8 Някой има ли идея защо като се логна във форума, датите на постовете в първата страница ми стават дълги числа? Когато не съм логнат са нормални дати. Edited June 11, 2011 by EEK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Някой има ли идея защо като се логна във форума, датите на постовете в първата страница ми стават дълги числа? Когато не съм логнат са нормални дати. Зависи от скина, който ползваш. Аз съм с IP Board Pro и виждам числа, но се свиква. Мисля, че на останалите скинове го няма този проблем, но те не ми допадат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Новата недовършена сграда до Биллата на 6ти септември - входа на клона е откъм бул. Марица http://www.bgmaps.co...6A5D0251734B8D8 Благодаря ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Някой има ли идея защо като се логна във форума, датите на постовете в първата страница ми стават дълги числа? Когато не съм логнат са нормални дати. Всички скинове, които не са за версия 3.1 имат различни дребни, а понякога и по-големи проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Харесах си една работа от e-bay Обаче нямам нито пейпал нито карта...£64.89 му е цената.Можем ли да се разберем с някой да го поръча и да му го платя :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Има ли директен автобус от центр. гара до 5то районно в Тракия? 29 май ходеше? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Някой има ли представа колко струва сносен преобразовател на напрежение от 220 на 110 волта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Някой има ли представа колко струва сносен преобразовател на напрежение от 220 на 110 волта? Да беше казал и колко амперов ти трябва, та да ти кажа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Да беше казал и колко амперов ти трябва, та да ти кажа... Трябва ми от обикновен контакт в домакинство (предполагам навсякъде ампеража е един и същи) да го преобразува в такъв 120VAC~ 50/60 Hz 300W Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 (edited) Трябва ми от обикновен контакт в домакинство (предполагам навсякъде ампеража е един и същи) да го преобразува в такъв 120VAC~ 50/60 Hz 300W От китайците 200-ватов инвертор е около $22-24 ; 100-ватов - $14 ; 50-ватов - $7. Ако видя някъде 300-ватов, ще го добавя. Edit: 300-ватов - £37 (паунда). Едит2: А тук намерих един доста по-евтин 300-ватов. Edited June 12, 2011 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 на някои да са му правили днес или тия дни анкета в къщи за комптърна гарамотност и ползване на интернет ? или най малкото да са звъняли на вратата ? защото се притеснявам да не съм станал жертва на няква измама моя грешка е че не я накарах да се индентифицира, представи се от НСИ и знаеше много неща за всеки от семейството. но при никои от съседите не е ходила, в нет-а нищо няма за подобна анкета и изобщо wtf да правя сега най много я интересуваше дали имаме лаптопи и аз с къф акъл и отговорих и аз нз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 От китайците 200-ватов инвертор е около $22-24 ; 100-ватов - $14 ; 50-ватов - $7. Ако видя някъде 300-ватов, ще го добавя. Edit: 300-ватов - £37 (паунда). Едит2: А тук намерих един доста по-евтин 300-ватов. Ееехх... старост-нерадост..., човекът пита за обикновен понижаващ трансформатор, а ти къде ръгна с тези инвертори!? -------------------------------------------- Към задалия въпроса - иди във "Вики ват", имат точно каквото ти трябва, за около 35лв.! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Човек понякога действа като хипнотизиран или най-малкото му е неудобно (аз вече съм израснал този етап на реакция). Принципно обаче всеки интервюиращ е длъжен да се представи с документ още отначало. Едит: Галине, като последен линк съм му дал точно такова, на цена 27 лева. (Off/ един съфорумец питаше за някой, дето разбира от хладилници, компресори и др. - ще го свържа с тебе) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Човек понякога действа като хипнотизиран или най-малкото му е неудобно (аз вече съм израснал този етап на реакция). Принципно обаче всеки интервюиращ е длъжен да се представи с документ още отначало. А принципно на всевъзможни навлеци като такива с анкети, просещи за нам си какви фондации (разбирай - нямам достатъчно за водка тая вечер) или разни църкви моментално им тегля една звучна и тръшвам здраво вратата. И като цяло много се дразня на всевъзможни навлеци а пък в заведение като дойдат особено цигани е грозна гледка да си около мен... единствените за които ми е жал (не че им купувам химикалките) са тези немите които оставят по 1 листче с химикалка... те поне не дразнят и не мрънкат досадно като другите навлеци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Благодаря за информацията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 А принципно на всевъзможни навлеци като такива с анкети, просещи за нам си какви фондации (разбирай - нямам достатъчно за водка тая вечер) или разни църкви моментално им тегля една звучна и тръшвам здраво вратата. И като цяло много се дразня на всевъзможни навлеци а пък в заведение като дойдат особено цигани е грозна гледка да си около мен... единствените за които ми е жал (не че им купувам химикалките) са тези немите които оставят по 1 листче с химикалка... те поне не дразнят и не мрънкат досадно като другите навлеци. А нас пък са ни налазили едни "Свидетели на Йехова" и от месец на месец идват, питат един-два дълбоко екзистенциални въпроса и оставят някаква брошура или списание. Май сме влезли в списъците на "непсуващи и тръшкащи врата", за което май почвам леко да съжалявам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Абсолютна грешка! Те точно на това разчитат - възпитани хора да не ги изгонят. Респективно се почва моментално губене на ТВОЕТО време и опити за пълнене на главата с глупости. Именно затова подобни набези трябвад а се прерязват моментално. Между другото не си ли заключвате входовете? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts