zlobil Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 те тия анимации отдавна не са за деца аз и в 10 съм ходил и в 7 и да ти кажа деца не е имало.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Да сте виждали някъде от онея "устройства" които газират вода? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 което ме подсеща , някой да е виждал "газиращи" бутилки за тия устройства ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 В оръжейните магазини-някои въздушни пистолети ползват такива бутилчици с въглероден двуокис... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Трябва ми контакт с фирма внасяща редовно автомобили от щатите. Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Умря тоя кон - въведоха 10% мито, няма смисъл от разправията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Не желая да внасям автомобил. Търся с кой да си поделя контейнер защото не ми се плащат баснословни суми за транспорт съизмерими с цената на стола който искам да си докарам от щатите а един контейнер може да събере спокойно освен автомобила и моя стол. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Контейнерът събира два. Повече от 1000$ е дране, може да паднеш и до 800. Стол могат да ти метнат вътре винаги, заедно с торба пресен кокаин a.k.a uncut хахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Контейнерът събира два. Повече от 1000$ е дране, може да паднеш и до 800. Стол могат да ти метнат вътре винаги, заедно с торба пресен кокаин a.k.a uncut хахахах Все ми е тая... въпроса е че ми трябва някой който да докарва нещо насам с контейнер и да има малко празно място вътре в него за да набутаме кашон 1.80мх1.2мх0.6м (нещо такова). И той ще е доволен както и аз защото $650 за доставка с UPS ми се виждат някак прекалено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 ...заедно с торба пресен кокаин ... Все ми е тая... ....да има малко празно място вътре в него за да набутаме кашон 1.80мх1.2мх0.6м (нещо такова). Дай го насам тогава като ти е все тая - с Виден ще го направим на дози и ще го пласираме на дребно, а после ще ти купим един камион със столове (камионът е бонус). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Все ми е тая... въпроса е че ми трябва някой който да докарва нещо насам с контейнер и да има малко празно място вътре в него за да набутаме кашон 1.80мх1.2мх0.6м (нещо такова). И той ще е доволен както и аз защото $650 за доставка с UPS ми се виждат някак прекалено Този казус требе да се обсъди на поне 18 годишно .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Някаква идея с каква програма мога да проверя от къде ми забива компютъра? Проблема е че както си върви изведнъж си замръзва и трябва да се рестартира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Пробвай "advanced system care", би трябвало да го оправи след сканиране и оправяне на проблемите, аз съм много доволен от тая програмка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 (edited) Този казус требе да се обсъди на поне 18 годишно .... Девойче? Или ще залитате по момченца? Edited June 9, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Девойче? Или ще залитате по момченца? Ще ни се... Иначе по слакъри не залитаме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 (edited) Аре бе кажете за някой дето доставя коли (или нещо друго с контейнери) стига се бъзикайте. Edited June 9, 2011 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Аре бе кажете за някой дето доставя коли (или нещо друго с контейнери) стига се бъзикайте. Прати го на някой познат в щатите да ти го пусне по пощата бе Дядо. И без това ще ти пътува повече от 2 седмици с тоя контейнер, да не е и месец. Пощенската пратка няма да ти е $650. Можеш да си сигурен. Потърси фирма за групажи, дето пренася Freight от САЩ. Те ще те натъкмят някъде. Тия дето пренасят коли са "тарикати" всичките и ще те изцоцат колкото могат повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Колко мислиш ще ми излезе да пратя по пощата нещо тежащо около 60кг? Потърси фирма за групажи, дето пренася Freight от САЩ Това не го разбрах. Т.е. предполагам какво имаш предвид и затова търся такива с коли но реално бих могъл да се разбера с всеки внасящ някакви по-тежки неща на палети, само че не се сещам за никой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Именно по тази причина си има фирми, които се занимават с тази дейност. На махленска нога работа няма да свършиш, тия дни ще ти дам нЕкои насоки по въпроса. Дай ми малко време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Как се слага spoiler за форум? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Именно по тази причина си има фирми, които се занимават с тази дейност. На махленска нога работа няма да свършиш, тия дни ще ти дам нЕкои насоки по въпроса. Дай ми малко време. Аз намерих вече именно фирма която се занимава с транспорт на по-обемисти неща от щатите дотук в частност и автомобили. Мерси все пак за желанието Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Как се слага spoiler за форум? От първото меню вляво (дето пише Other styles) - пише си Spoiler, 4-то отдолу нагоре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 От първото меню вляво (дето пише Other styles) - пише си Spoiler, 4-то отдолу нагоре. Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Колко време трябва да седи нов хладилник преди да го включа да работи. Някои казват 24 часа, на книжката пише 2 часа, аз пък мисля да го включа след един час. Какво може да му стане? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Ако хладилника не е навеждан и не е лягал може да го пуснеш веднага. Ако обаче сте го слагали да ляга при транспорт и прочее е задължително да престои, тъй като маслото в компресора трябва да се утаи на мястото си. Между другото в Джъмбо верно няма коронки хахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts