gal4enceto Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Много е възможно да има на бул. "Източен". Като слизаш надолу към "Билла 1" вдясно се пада магазинът, не му знам името. След автомивка "Румекс", срещу някакво голямо заведение за дюнери. Имат многооооо осветителни тела, включае диодни ленти, мигащи, светкащи и т.н. LED истории. Тъй че съм почти сигурна, че ще има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Я кажете някакъв препарат за борба с мравки,че са ни нападнали кухнята на шестият етаж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Я кажете някакъв препарат за борба с мравки,че са ни нападнали кухнята на шестият етаж. Sol , vrqla voda sas sol , v aptekite ima halex za hlebarki i mrafki stava . Koq firma izliza nai-eftino za izprashtane na kolet ot UK do Balgariq ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 (edited) Някой да знае читав сервиз за рециклиране на лаптопска батерия? Edited May 30, 2011 by rargirov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Някой да знае читав сервиз за рециклиране на лаптолска батерия? Искаш да ти сменят елементите ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 (edited) Да, теоретично това се прави, но не е толкова просто. Мисля, че ще е необходимо и препрограмиране на чипа в самата батерия, който трябва да позволява рестартиране или нещо подобно. Ако само се сменят елементите, няма да има ефект, тъй като чипът показва износването на старите елементи. В крайна сметка си е до модел. При едни става - сменяш елементите и готово. При други - нова батерия. Edited May 30, 2011 by rargirov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Я кажете някакъв препарат за борба с мравки,че са ни нападнали кухнята на шестият етаж. Жули смело с РАЙД, нема се пуашиш Има и по-тежки химии, но щом е кухня не бива... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Я кажете някакъв препарат за борба с мравки,че са ни нападнали кухнята на шестият етаж. Мравояд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Да се сещате за нек'во магазинче, откъдето мога да купя ресни за вратата? От онея найлоновите, че да се предпазвам от мухите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Мравояд. Еми ако успее да се завре зад кухненският шкаф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Да се сещате за нек'во магазинче, откъдето мога да купя ресни за вратата? От онея найлоновите, че да се предпазвам от мухите Магазините за домашни потреби са добро място за тоя артикул. Не съм го виждал в големите магазини. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Еми ако успее да се завре зад кухненският шкаф Не, бе. Започни да им четеш форумните си изявления и гарантирано царицата мравка ще се самоубие ритуално. Кошерът няма да просъществува за дълго след нейната кончина и така проблема ти ще се реши.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Да, теоретично това се прави, но не е толкова просто. Мисля, че ще е необходимо и препрограмиране на чипа в самата батерия, който трябва да позволява рестартиране или нещо подобно. Ако само се сменят елементите, няма да има ефект, тъй като чипът показва износването на старите елементи. В крайна сметка си е до модел. При едни става - сменяш елементите и готово. При други - нова батерия. Прави се по описаният от теб начин. Задължително трябва да се препрограмира чипа. Струва ли си обаче заниманието. В ebay.co.uk можеш да намериш батерии на цени по - ниски отколкото излиза описаната по - горе процедура. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Прави се по описаният от теб начин. Задължително трябва да се препрограмира чипа. Струва ли си обаче заниманието. В ebay.co.uk можеш да намериш батерии на цени по - ниски отколкото излиза описаната по - горе процедура. Това беше резервният ми вариант, но съществува рискът (висок %) да попадна на на китайско менте. Така или иначе, моята батерия не подлежи на рециклиране. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Къде мога да си намеря подобен "стол" или поне нещо подобно а не обемисто кресло като нормалните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 (edited) "40.в. (Доп. съгласувано с Решение № 639/13.04.2006 г. на КРС; изм. съгласувано с Решение № 319/02.03.2007 г. на КРС) Мобилтел има право да изпраща на абоната/потребителя по поща, по телефон, чрез кратки текстови съобщения (SMS, електронна поща или други форми на съобщения) или чрез други средства за адресирана реклама информация относно промоции, специални програми, тарифи, оферти и всякаква друга информация, отнасяща се до него като абонат/потребител, както и да се обръща към абоната/потребителя за информация относно потребителско мнение, маркетингови проучвания и др. Мобилтел може да предоставя мрежите си на трети лица за осъществяване на повиквания или предаване на факсимилни съобщения, предназначени за пряка реклама само в случаите, когато е налице писмено съгласие за това от страна на абоната." Някой може ли да ми каже според тази точка от общите условия на Мтел, какво точно гласи "когато е налице писмено съгласие за това от страна на абоната. " Трябва ли допълнително да съм подписал нещо за да ме спамят или с подписване на общите условия съм си сложил главата в торбата? Edited May 31, 2011 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Трябва ми някакъв преводач от руски на български.Искам да си преведа Metro 2034 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Трябва ми някакъв преводач от руски на български. На първо време започни с гугълския. Аз пък имам друг въпрос... Когато регистрирах колата си, поради конструктивни ограничения за заден регистрационен номер ми дадоха не от продълговатата табела (стандартната), а онази, дето почти се доближава до квадрат. И тъй като след една "случка" на Калояново, предният ми номер (който си е със стандартна форма) вече е доста изкривен и ожулен, дали е възможно в КАТ да ми го заменят пак с такъв, почти квадратен какъвто е и отзад. Има ли някаква стандартна процедура срещу заплащане в подобни случаи, когато някоя от регистрационните табели се повреди (изгуби, открадне,...) да я сменят? Готов съм да търся връзки, да почерпя допълнително и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 (edited) http://www.mobilis.bg/articles/view/52405 Edited June 1, 2011 by rargirov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Еми малко ще е тъпо да си купя втора част като нямам първа.Та за това 30 лв не ми се дават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 (edited) На преводача по-малко ли ще пратиш?! Хм, електронен преводач, безумие е - то така ако ставаше, филолозите щяха да умрат от глад. Edited June 1, 2011 by rargirov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Когато регистрирах колата си, поради конструктивни ограничения за заден регистрационен номер ми дадоха не от продълговатата табела (стандартната), а онази, дето почти се доближава до квадрат. И тъй като след една "случка" на Калояново, предният ми номер (който си е със стандартна форма) вече е доста изкривен и ожулен, дали е възможно в КАТ да ми го заменят пак с такъв, почти квадратен какъвто е и отзад. Има ли някаква стандартна процедура срещу заплащане в подобни случаи, когато някоя от регистрационните табели се повреди (изгуби, открадне,...) да я сменят? Готов съм да търся връзки, да почерпя допълнително и т.н. Пламене, не съм сигурен напълно, но май не става тая работа. Например навремето като ми беше паднал нита на задния номер ме караха да пререгистрирам колата - не било възможно да се сложи нов. Малоумия колкото щеш. Слава богу и без това прехвърлях собственост, та се оправи всичко наведнъж... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 ...навремето като ми беше паднал нита на задния номер ме караха да пререгистрирам колата - не било възможно да се сложи нов... Вероятно защото с нита е паднал и номера, а моят си е в наличност и ще го върна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Не само че не ми е падал номера, а бях обвинен, че с тия номера карам 10-на автомобила... (и когато кажа, че ми е паднал нита на номера нямам предвид, че ми е паднал номера ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Два проблема, за които се надявам да помогнете със съвет(и) : 1.Ползвам флекстайп,иша си някъде (примерно в скайп) на бг фонетика,сменям прозореца(отивам в мозилата,примерно), после се връщам в скайп и вече пиша на "Bulgarian BDS",като иконата на флекстайп не се е сменила на съответната жълта,ами все още си седи на червената фонетична....Идеи? 2.Имам смахнат проблем с фейсбук.Не мога да поствам никъде.Нито на моята "стена",нито където и да било.Започвам да пиша,символите ми излизат не със стандартния черен шрифт,ами бледи, и колкото и да натискам ENTER,нищо не мога да пост-на.Също така не мога да си излезна от акаунта.Колкото и да натискам на бутона "My account",не ми излиза падащо меню на което да има "log out" (или sign out,квото там беше) ами направо ми отваря нова страница за модифициране на акаунта...Идеи ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts