slay Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Рахата и кафето на лятното кино отвориха ли вече? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Орфея на лятното си бачка - леееко са си повярвали с цените ама живи и здрави да са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Къде мога да си поръчам табела за входна врата ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Къде мога да си поръчам табела за входна врата ? Мисля, че в Копицентъра на Гладстон до бившОто кино Лъки могат да ти направят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 (edited) Както и копицентъра който се намира точно до спирката преди тунела. Имам ето такава камера и ми трябва кабел за връзка към ПС за да сваля една касета.Някой да му се намира да услужи ? Кабела мисля трябва да е нещо подобно на но буксата е квадратна а не така скосена в двата края. Другото което е, някой да е давал касета от камера в студио да му я свалят на CD/DVD и евентуално да и направят "монтаж" , та да каже какви цени вървят този род услуги? Edited May 19, 2011 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Рахата и кафето на лятното кино отвориха ли вече? На рахата бях преди 2 седмици още Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Имам пак въпрос, който ми трябва за статистика една. Качвали ли сте свои голи снимки из нета? (Ама честно? Линкове не ща (все още . ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Колко голи? Уточни, за да ти отговоря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Ами... голи, голи... колко да са голи?! Не рентгенови все пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 (edited) Да замоля някой, който има инсталиран SIP софтуерен телефон, примерно някой от следните - Jitsi, 3CX Phone, Linphone, OfficeSIP Messenger, X-Lite - за една бърза проба да се логне в мой сървър да пробваме набързо дали ще стане? И второ - някой с Linphone също - да пробваме директна SIP връзка без сървър (защото само с тази програма успявам да направя подобна, но в ЛАН). Идеята е да проверя извън ЛАН-а дали и как става и дали тия портове в рутера са достатъчни и т.н. С няколко човека тествахме преди седмица-две, но всички се "изпокриха" или имат неотложна работа и останаха тия 2 елементарни тестчета и не мога да "отметна" тази работа като свършена. Edited May 21, 2011 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 някой да е давал касета от камера в студио да му я свалят на CD/DVD и евентуално да и направят "монтаж" , та да каже какви цени вървят този род услуги? Ако имаш "касета майка" аз мога да ти направя записа на DVD. Преди време бях питал във фото Пинк, и ми казаха по 10лв на час. Аз ше ти я направя за 5лв/час Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 (edited) Както и копицентъра който се намира точно до спирката преди тунела. Имам ето такава камера http://28.media.tumblr.com/tumblr_ks647pO0xY1qa9nxpo1_500.jpg и ми трябва кабел за връзка към ПС за да сваля една касета.Някой да му се намира да услужи ? Кабела мисля трябва да е нещо подобно на http://image.made-in-china.com/2f0j00kvWazoTqvVbt/Digital-Camera-Cable-USB-MINI-B-5-pin-for-SONY-CANON-HP-OLYMPUS.jpg но буксата е квадратна а не така скосена в двата края. Другото което е, някой да е давал касета от камера в студио да му я свалят на CD/DVD и евентуално да и направят "монтаж" , та да каже какви цени вървят този род услуги? Ако камерата има видео кабел (нещо такова http://www.prlog.org/10707311-cablestobuy-5-ft-15-4-pin-video-to-3-rca-male-cable.jpg ) можеш да си я прехвърлиш и чрез повечето тв тунери (най-евтините нз дали имат)... Edited May 22, 2011 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Трябват ми плоскости за рафтове. Откъде ще ми препоръчате да купя - Практикер, Алати, Бриколаж ? И още един въпрос: да сте виждали някъде да се продават такива неща : Т.нар. "подпирачка за книги" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Колко, какви, по размери, цели, нарязани, кантирани??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Колко, какви, по размери, цели, нарязани, кантирани??? 5 , кантирани, с размери 160х15 . Не питам за конкретна цена, а по-скоро за съвет от кое място Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Съливер или Баумакс, в Бриколаж също режат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Rent-a-car фирма, която има офис в Пловдив И Велико Търново ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Към хората който ползват Рексона - спрей: кой цвят най-много ви държи сухи Онзи ден взех от тези в новите флакони ( леко сплескани ), но хич неми харесват като издражливост. Също гледам, че в интернет са доста по-скъпи от БГ и ми се струва, че работата понамирисва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Когато поръчваш стока по интернет от България с начин на плащане "наложен платеж", със стоката идва ли и касова бележка от продавача, или самта бележка за наложения платеж от куриера замества касовата бележка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Към хората който ползват Рексона - спрей: кой цвят най-много ви държи сухи Онзи ден взех от тези в новите флакони ( леко сплескани ), но хич неми харесват като издражливост. Също гледам, че в интернет са доста по-скъпи от БГ и ми се струва, че работата понамирисва... Сухи? Никоя рексона не ме е държала сух. До сега не съм ползвал дезодорант, който да държи сухо. А тези с талка само ми орезелиха половината дрехи. Използвам Right Guard. Неутрализира миризмата в продължение на часове. Не съм миришел на пот от не мога да се сетя колко години вече. Петната няма как да ги предотвратиш с дезодорант. Само с мазане на препарати и инжектиране на ботокс под мишниците. Други варианти аз не знам поне.. Когато поръчваш стока по интернет от България с начин на плащане "наложен платеж", със стоката идва ли и касова бележка от продавача, или самта бележка за наложения платеж от куриера замества касовата бележка? Ако си изискаш касова бележка или фактура - ще ти пратят. Политиките са различни. Както в магазините. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Сухи? Никоя рексона не ме е държала сух. До сега не съм ползвал дезодорант, който да държи сухо. А тези с талка само ми орезелиха половината дрехи. Използвам Right Guard. Неутрализира миризмата в продължение на часове. Не съм миришел на пот от не мога да се сетя колко години вече. Петната няма как да ги предотвратиш с дезодорант. Само с мазане на препарати и инжектиране на ботокс под мишниците. Други варианти аз не знам поне.. Да сухи Преди ползвах на Gillette само че стик, който дори и като вляза вечерта в банята да се къпя, не можех да се намокря под мишниците, но вече не го продават. Ползвах друг, който е като желе и не цапа дрехите, но пак се потя на моменти.После минах на някакви Адидаси ( Аеросол ) без успех. Сега си взех на Rexona, защото приятелката е много доволна от няколко от техните неща, но пак не е това което очаквам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 (edited) Стопли се времето, идва лято. Време е за БАСКЕБОООЛ От къде да си купя игличка за помпене на топка? Edited May 24, 2011 by fashion_m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Когато плащаш нещо в ebay чрез paypal нали има опция да изпратиш съобщение до продавача. Това съобщение да не вземе да ми излезне във фактурата. Т.е. като издаде фактура да пише и съобщението на нея? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Да, що? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Другото което е, някой да е давал касета от камера в студио да му я свалят на CD/DVD и евентуално да и направят "монтаж" , та да каже какви цени вървят този род услуги? Купи си най- убитото ТВ тунерче, без никакви аксесоари за 10-15 лева и ще ти свърши работа Въпрос: Къде продават плазмени топки в Пловдив? В подлеза на гарата ще имат след няколко дена чак, в археологическия подлез ги свършиха преди 3-4 месеца, а във форума в Тракия от 1-2 години не се продават. Като цяло вече ги няма на толкова много места. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts