exabyte Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Къде се продават вентилатори за CPU на лаптоп? Гледам из ценовите листи на компютърните фирми, ама нещо няма... Пък моят е за смянааа! Само в оторизираните представители/сервизи за модела.Строго различни са и доста често се предлагат заедно с радиатора. Иначе виж в ebay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Някой знае ли дали като има примерно 1 - 2 - 3 - 4 - 5 ъпдейта за дадена игра дали трябва да ги инсталирам всичките, или се предполага, че в по - новите са включени и промените от по - старите? (конкретно за Рortal говоря) Различно. Като започнеш да ъпдейтваш, тя сама ще изпищи ако има проблем и не си с правилната версия. Можеш да се ориентираш и по размера на пачовете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d@N!El Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Искам да попитам откъде в Пловдив мога да си купя гуми за колело на добри цени, може и втора ръка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 (edited) Интересува ме как стоят нещата с техниките в US.Доколкото знам там нещата работят на други стойности на тока ,било то зарядни ,компютри. Да речем че си взема лаптоп от там,и се върна в Бг ...тогава само зарядното ли трябва да сменя ,за да не изпуши машината ? След 2 седмици заминавам към щатите да работя това лято ,та така . btw, номерацията на дрехите и обувките също ли беше различна ? Edited May 9, 2011 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Интересува ме как стоят нещата с техниките в US.Доколкото знам там нещата работят на други стойности на тока ,било то зарядни ,компютри. Да речем че си взема лаптоп от там,и се върна в Бг ...тогава само зарядното ли трябва да сменя ,за да не изпуши машината ? След 2 седмици заминавам към щатите да работя това лято ,та така . btw, номерацията на дрехите и обувките също ли беше различна ? На адаптера/зарядното пише на какъв волтаж работи. Повечето работят и тук и ти трябва сама приставка за контакта. Вземи си и от тук приставка, за да си ползваш електроуредите там. Ако електроуредите ти не поддържат 110V ти трябва адаптер, за да ги ползваш там. В САЩ са на 110, тук сме на 220. Повечето са 110~220V. Номерацията на дрехите и обувките също е различна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Интересува ме как стоят нещата с техниките в US.Доколкото знам там нещата работят на други стойности на тока ,било то зарядни ,компютри. Да речем че си взема лаптоп от там,и се върна в Бг ...тогава само зарядното ли трябва да сменя ,за да не изпуши машината ? След 2 седмици заминавам към щатите да работя това лято ,та така . btw, номерацията на дрехите и обувките също ли беше различна ? На захранването само щепсела трябва да му смениш.Принципно зарядните са универсални 100-240 волта.За номерата на дрехите мисля че са същите,но на обувките са по-различни.Потърси си в гугъл някъде трябва да има калкулатор или таблица с размери Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Ако го направя така, няма да мога да пиша в тоя форум. Изчезва ми интернета. Ако задам да са статични, какви IP-та да дам на компютрите? И не само IP-тата, ами и цялата конфигурация как трябва да изглежда? Както и по-напред ти бях казал - Взимаш си шибаният инсталационен диск, хакваш го в ПЦ-то и си преинсталираш рутера! Още на първото меню те пита дали ще ти е основен рутер или ще бъде зад рутер (казваш му, че ще е отзад). От там нататък машинката си знае работата, започва да работи като суич, на си имаш и Ви-Фи, и това без да се ровиш по настройки, да вкарваш ръчни и прочее... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 На захранването само щепсела трябва да му смениш.Принципно зарядните са универсални 100-240 волта.За номерата на дрехите мисля че са същите,но на обувките са по-различни.Потърси си в гугъл някъде трябва да има калкулатор или таблица с размери Зарядните за лаптоп са универсални, но за много други устройства не са и им трябват адаптери. Размерите са различни за дрехите също. Зависи от марката и това за къде е правена. Не го подвеждай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Мерси за инфото,ще го имам на предвив. ще видя как стоят нещата за дрехите из гугъл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 (edited) Не намерих темата Откъде да Купим, та питам тука. Откъде може да се купят такива адаптерчета, с които да пъхнем ААА батерйики в устройство, предназначено за работа с по-големите АА ? В момента го направих с пружинка от химикал и увих батерийката в хартия няколко ката за да не играе (за мишка става въпрос), но си играх 10-15 мин докато направя цялата галимация и макар че следващия път просто ще преоблека следващата батерия със същото облекло, номера с пружинката е леко tricky докато се намести, та ако тия адаптерчета са леки, бих се радвал да намеря. Идеята е че ААА са Доста по-лекички от АА (дори алкални да са и двете), а за мишка това е важно. Edited May 9, 2011 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Искам да попитам откъде в Пловдив мога да си купя гуми за колело на добри цени, може и втора ръка. http://www.bazarbg.com/rubena/index.htm Намират се в бившият завод "Изгрев" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Не намерих темата Откъде да Купим, та питам тука. Откъде може да се купят такива адаптерчета, с които да пъхнем ААА батерйики в устройство, предназначено за работа с по-големите АА ? В момента го направих с пружинка от химикал и увих батерийката в хартия няколко ката за да не играе (за мишка става въпрос), но си играх 10-15 мин докато направя цялата галимация и макар че следващия път просто ще преоблека следващата батерия със същото облекло, номера с пружинката е леко tricky докато се намести, та ако тия адаптерчета са леки, бих се радвал да намеря. Идеята е че ААА са Доста по-лекички от АА (дори алкални да са и двете), а за мишка това е важно. В МЕТРО има такива на щанда за батерии и прочее... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Темата за проблемните настройки на рутера се премести тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Само в оторизираните представители/сервизи за модела.Строго различни са и доста често се предлагат заедно с радиатора. Иначе виж в ebay Дам, много педерастка работа. В сервиза нямали, ама правили поръчки от Холандия и излиза общо 75 лв. Това заедно с цялото охлаждане, дето на мен не ми трябва. Чудя се, просто дали да не потърся вентилатор със същия размер и същите ел. параметри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Дайте предложения от къде в Пловдив да си купя раница. Може и няколко магазина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Дам, много педерастка работа. В сервиза нямали, ама правили поръчки от Холандия и излиза общо 75 лв. Това заедно с цялото охлаждане, дето на мен не ми трябва. Чудя се, просто дали да не потърся вентилатор със същия размер и същите ел. параметри. 75 лв не са чак толкова много като отчетем че един хубав вентилатор е около 30лв + 10лв доставка ... а ако в тази сума е включен и монтаж направо го взимай без да мислиш (аз поне бих) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Познавате ли човек/фирма, които да дойдат до адрес, да вземат мерки, да изработят плъзгаща врата за душ кабина и да я монтират? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Да - z-man от Форума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Колеги, кажете къде мога да излекувам счупен дисплей на дигитален фотоапарат ? По възможност някой, от който сте доволни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Някой да е продавал стоки по ebay? Интересува ме как седят нещата със суми по-големи от... $1000?Изобщо какви са стъпките след като евентуално някой реши до купи това което продавам.Също така до сега когато съм купувал неща от ebay, парите ми се теглят автоматично от карата.А как седят нещата когато някой купи нещо и парите отидат в paypal? Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Имаше един сайт в който хора, подаряваха животинки за които не могат да се грижат вече. Някой да му помни адреса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Ако ти трябва котИ, мога да те свържа. Възпитани, с дълъг косъм, лигави до втръсване. На 6 седмици Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Кученце. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Кученце. +1 търсене за сайта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Някой да е продавал стоки по ebay? Интересува ме как седят нещата със суми по-големи от... $1000?Изобщо какви са стъпките след като евентуално някой реши до купи това което продавам.Също така до сега когато съм купувал неща от ebay, парите ми се теглят автоматично от карата.А как седят нещата когато някой купи нещо и парите отидат в paypal? Мерси Какво точно те интересува? Продавал съм и неща, струващи над $1000 - принципно е същото, както когато продаваш и за $10 ; неприятният момент е, когато дойде времето да се издължиш към Ибей, понеже за 4-цифрените суми и таксата им е пропорционална... Иначе когато ти преведат сумата, тя влиза в твоя пейпал ъкаунт и след това ти решаваш дали ще оставиш парите там за някакви бъдещи покупки от теб самия или ще си ги прехвърлиш в картата, за да си ги изтеглиш и да си ги харчиш тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts