Ton4o Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Някой има ли си на представа дали ще работи библиотека Иван Вазов в Понеделник. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 (edited) Някой има ли си на представа дали ще работи библиотека Иван Вазов в Понеделник. Съмнявам се, нали е неработен ден. Edited April 25, 2011 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Търся хора,членуващи в партия,неправителствена организация,учители,лекари,служители в публичния сектор,община,полицаи,журналисти, които са склонни да помогнат с кратко интервю.Става въпрос за момче,който учи в Швеция и е тук за да пише дипломната си работа и прави конкретно проучване.Ето защо търси гореспоменатите хора,за да проведе кратко интервю с тях. Моля, ако някой може да помогне,да се свърже с мен на ЛС Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Привет! =] Aм сетих се да питам - нали едно време имаше една компания, която купуваше апартаменти на възрастни хора и им даваше "част" от парите, а после всеки месец им даваше нещо като "пенсия"..а когато човека почине му взимаха апартамента..Сетих се, какво стана с тази компания? Какво да направя..това се сетих да питам.. =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Там са е И се развива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 здраейте,нуждая се от безжично озвучаване за всекидневната , какво ще кажете за това http://www.amazon.co.uk/Samsung-YA-SBR510B-Surround-Bluetooth-Connection/dp/B001DXIUW8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1303751305&sr=1-1-catcorr като непретенциозно решение ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Колко върви смяната на зимни/летни гуми и къде да ги сменя?Казаха ми, че по 10лв на гума ама нещо ми се вижда доста... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLINE Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 (edited) Колко върви смяната на зимни/летни гуми и къде да ги сменя?Казаха ми, че по 10лв на гума ама нещо ми се вижда доста... На мен ми взеха 26лв. до Хирургиите : Сваляне на 4-те зимни , слагане на летните в/у старите джанти , баланс, монтаж на летните. т.е. 6,50лв. на гума , отне им 15-20мин. Edited April 25, 2011 by REDLINE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 (edited) На мен ми взеха 26лв. до Хирургиите : Сваляне на 4-те зимни , слагане на летните в/у старите джанти , баланс, монтаж на летните. т.е. 6,50лв. на гума , отне им 15-20мин. И ми е на близо, супер ( това е кръстовището на дясно и после пак в дясно нали? ) Мерси Edited April 25, 2011 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 USB->PS2 мога да ти подаря... PS2->USB аз не съм виждал (то че има - има ама общо взето е излишно) Не просто не ми се дават 10 лв като имам работеща клавиатура.Преди имаше в Мултирама,но пък беше към 5 лв защото е с 2 жака... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Може ли софтуерно да се направи Caps Lock бутонът да включва само когато се задържи продължително време (напр. 2-3 секунди), че вече ми писна като пиша нещо на лаптопа и го засегна случайно, чак след 1 минута да установя, че съм изписал 5 изречения само с главни букви... ......и защо по дяволите са го сложили на толкова "удобно" място, все едно че през 1 минута ми се налага да пиша нещо само с главни букви.... P.S. Както между другото и шибания Windows бутон - точно между 'контрол'-а и 'алт'-а... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Shift + F3... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 P.S. Както между другото и шибания Windows бутон - точно между 'контрол'-а и 'алт'-а... Новата ми клавиатура има едно копченце дето го изключва тоя бутон, за да не го натискаш по време на игра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Shift + F3... В браузера изкарва полето за бързо търсене, а извън него няма никакъв ефект - други предложения? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Shift+F3 обръща големината на буквите, които си маркирал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Shift+F3 обръща големината на буквите, които си маркирал... Ваньо, светът не се ограничава само с M$ Word - кажи ми как ще го направя в лисицата например....или дори в ноут-пада? Виж тук Сега ако кажеш как става и на XP, цена няма да имаш, понеже не ми се минава на Виста, само за да си блокирам клавиша. Всъщност 100% някой някъде го е написал в нета, но точно сега нямам време да се ровя....май ще се наложи обаче... Едит: Намерих, бързо стана... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Ваньо, светът не се ограничава само с M$ Word - кажи ми как ще го направя в лисицата например....или дори в ноут-пада? Виж тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Някой от форумчаните ще се подвизава ли на Националната Спортна Панорама? Ако да - аз съм в шатрата на Федерацията по спелеология, на 28 и на 30, обадете се ей. Сайт на събитието - http://www.nsp.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Някой да знае магазин за техника втора употреба, интересуват ме хладилници, в частност? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Ако няма някакви промени ей тука имаше магазин за хладилници втора ръка: В другия случай питате батко си Галин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Някой да знае магазин за техника втора употреба, интересуват ме хладилници, в частност? На Петко Д. Петков след IV РПУ има магазин, в който продават всякаква бяла техника, даже и на изплащане дават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 (edited) ако отида в Globul, с гаранционна карта издадена на друг човек, сте ми я признаят ли при нужда ? Edited April 27, 2011 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 ако отида в Globul, с гаранционна карта издадена на друг човек, сте ми я признаят ли при нужда ? Да, те гледат IMEI-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Да, те гледат IMEI-а. super... mersi da mi e chestito togava Satio-to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Къде в Пловдив има мексиканска кухня?Ако изобщо има де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts