RaptoR Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Е тва на кво ти мяза?!? Завърти го на 90 градуса и си е баш същото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Има ли вариант да поискам преизчисляване на сметката за ток? Тъй като сметката ни за март месец е абсолютно нереална. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Има разбира се, но имаш ли адекватни показания на електромера? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Ами да,информацията в сайта на EVN относно нашия електромер.ТОва върши ли работа?Тъй като електромера е в кутия на стълб пред къщата,която само инкасаторите могат да отварят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Ти можеш да гледаш в тази кутия. Идеята е ти сам да си снемеш показанията и да ги сравниш с техните. а по принцип с една молба веданага ще ти преразгледат сметката, но ще я платиш. После като се изясни какъв е проблема и дали има такъв ще те "оправят". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Да разбирам ли, че ако показанията от сайта и електромера съвпадат,грешка няма? Шот все пак тези на електромера няма как да бъдат променени ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Купи си това, което познаваме като PLUNGER и запрятай ръкави: Точно, за 50ст и 20 минути ръчкане се отпуши. Евтинийка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Къде да изхвърлям изгорелите енергоспестяващи лампи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Мисля, че се връщат за рециклиране, виждала съм в разни магазини за електроника такива контейнери. Също в офисите на мобилните оператори би трябвало да има такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 (edited) Къде да изхвърлям изгорелите енергоспестяващи лампи? Където си изхвърляш и другия боклук. Така или иначе ще отидат на същото място в бунището.... Мисля, че се връщат за рециклиране, виждала съм в разни магазини за електроника такива контейнери. Също в офисите на мобилните оператори би трябвало да има такива. В България няма заводи за преработка на подобен род токсични отпадъци, а изнасянето на такива зад гранница струва ужасяващо скъпо. Така, че тези кошчета, кутийки, съндъчета и т.н. по магазините, могат да си ги намачкат в произволна форма с повечко ръбове и да си ги натикат в гъ.. (опа) - отзад! Edited April 11, 2011 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Някой знае ли какви са таксите за издаване на шофьорска книжка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 (edited) Много по-лесно ми е да питам - въпрос на 3 клика. Във форум сме, а ти djadomraz, направо си като диспутиращ Франкенщайн. Ами гледам си силно заинтересована. А най-добре се събират впечатления от първа ръка. Като толкова те вълнува ела, отседни там, пообиколи някоя вечер пък може и късмета да ти излезе даже. Все пак автобусите са редовни, влаковете също. Има-няма 2 часа е пътя, не е скъпо... А в другата тема какво се обаждаш без да имаш никакви наблюдения над въпросната игра? Музика да си пускал човека и да губел с достойнство... глупости на таркалета. Не бях те засичал преди когато се беше обидила и когато ти бяха скочили 5 човека, ако искаш направи си справка. Така че това с Франкенщайна май се обърка леко? Или си прекалено тънкообидна та 2 пъти като ти каже някой нещо леко на въпреки и скачаш да слагаш характеристики кой какъв е. П.П. Май не е дедото, понеже София-Пловдив е таман 2 часа, пенсионерската. Аз за обществения транспорт говорех ама верно не уточних В България няма заводи за преработка на подобен род токсични отпадъци, а изнасянето на такива зад гранница струва ужасяващо скъпо. Така, че тези кошчета, кутийки, съндъчета и т.н. по магазините, могат да си ги намачкат в произволна форма с повечко ръбове и да си ги натикат в гъ.. (опа) - отзад! Недей така че ей сега ще ти скочат природозащитниците как може да си такъв чук и след като хората са ти направили специално място ти да не го ползваш. Това че това място е просто проформа е друга тема, за тях важен е жеста и мисленето пък завод някой ден ще направят... Edited April 12, 2011 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Можете ли да ми предложите някой читав mail hosting? В момента ползвам dir.bg, но предлагат само 512mb свободно място. Вчера разгледах Google Apps Gmail, но не ми хареса... mail.bg и abv.bg пък искат да си хоствам домейна при тях (или техни хора)... (Да поясня, че става въпрос за mail хостинг към собствен домейн.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Можете ли да ми предложите някой читав mail hosting? В момента ползвам dir.bg, но предлагат само 512mb свободно място. Вчера разгледах Google Apps Gmail, но не ми хареса... mail.bg и abv.bg пък искат да си хоствам домейна при тях (или техни хора)... (Да поясня, че става въпрос за mail хостинг към собствен домейн.) Гугъл ще ти свърши идеална работа. Предлагат безплатно доста услуги освен пощата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Нашия е към Gmail и не виждам къде е проблема? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Можете ли да ми предложите някой читав mail hosting? В момента ползвам dir.bg, но предлагат само 512mb свободно място. Вчера разгледах Google Apps Gmail, но не ми хареса... mail.bg и abv.bg пък искат да си хоствам домейна при тях (или техни хора)... (Да поясня, че става въпрос за mail хостинг към собствен домейн.) Кое не ти хареса? Предлагат да си сложиш своя домейн и да го ползваш през техния сървър. Нашата компания е така, а е чуждестранна компания в IT бранша и си подбират услугите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Къде на гребната база се намира "изтрезвителя" ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 (edited) Ами, сигурно ще кажете, че е дреболия, но мен адски много ме дразни, че не мога да виждам какъв ми е размерът на съобщенията. И освен това не мога да си подреждам съобщенията по колони... Знам, че може да се търси, но май съм прекалено консервативен за тоя минималистичен стил Едит: Къде на гребната база се намира "изтрезвителя" ?! Караш по 6-ти Септември, посока гребната база, в един момент ще стигнеш до едно кафене с външни маси, разположени в парка на гребната. Непосредствено преди това кафене, от лявата страна на пътя, е изтрезвителното... Edited April 12, 2011 by 3dfx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Outlook? Thunderптичка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Можете ли да ми предложите някой читав mail hosting? В момента ползвам dir.bg, но предлагат само 512mb свободно място. Вчера разгледах Google Apps Gmail, но не ми хареса... mail.bg и abv.bg пък искат да си хоствам домейна при тях (или техни хора)... (Да поясня, че става въпрос за mail хостинг към собствен домейн.) Какво им е на Gmail? Аз съм изключително доволен от тях Ами, сигурно ще кажете, че е дреболия, но мен адски много ме дразни, че не мога да виждам какъв ми е размерът на съобщенията. И освен това не мога да си подреждам съобщенията по колони... Знам, че може да се търси, но май съм прекалено консервативен за тоя минималистичен стил Да но пък е изключително удобно да ти подрежда писмата и отговорите едно под друго. Иначе аз си ползвам outlook да си ги гледам на компютъра като в същия момент телефона се синхронизира също и ми ги показва и там. На мен поне ми е много удобно така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Караш по 6-ти Септември, посока гребната база, в един момент ще стигнеш до едно кафене с външни маси, разположени в парка на гребната. Непосредствено преди това кафене, от лявата страна на пътя, е изтрезвителното... Може ли някаква улица да ми дадеш за ориентир...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 (edited) Ето го http://maps.google.c...008256&t=h&z=18 На гугъл мапс няма адрес. Edit: явно е някой номер бул 6-ти Септември. Edited April 12, 2011 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 djadomraz, май само ти не разбра, че ги бъркам няколкото цигански "щата". От опит знам, че е добре първо да питам, преди да направя някаква крачка към опознаването на нещо си. Е, разбира се, трябва първо да ми позволиш, щото без твоето позволение, къде съм се засилила да питам изобщо. А начинът, по който изрази, че ти пречи въпроса ми, ме накара да те определя като "диспутиращ Франкенщайн" - разбирай го като словосъчетание. За другата тема - дружка ми е liquid, познавам го отдавна, мога да си позволя да се обадя, уверявам те, че той няма нищо против. Питай го ако щеш. А за това колко разбирам от SC, не бъди убеден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Той е наше момче, виж ти каква била работата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Може ли някаква улица да ми дадеш за ориентир...? Ми то изтрезвителя е на 6-ти септември. Минаваш прелеза, продължаваш покрай спортното, после имаш ляв завой, но ти продължаваш направо през гората - това се води бул. 6-ти септември ( чааак до свръзката му с Пещерско), нищо че там е едвам да се разминат 2 коли. И точно преди моста на гребната база са кафетата и изтрезвителя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts