tankis Posted May 6, 2006 Author Share Posted May 6, 2006 (edited) От каква хартия се правят банкнотите ? Edited May 6, 2006 by tankis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Много спешно ми трябва преходник от S-Video към чинч. Някои дали има идея от къде мога да намеря в неделя? Ако някои има да ми продаде също става. Не държа да е нов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 (edited) Трябват ми лепенки или стикери или там както се казва . Разнообразие от размери и картинки на всякакви теми ... къде има такова нещо ако изобщо има ... ЗА каква цел ти трябват(защото не мога да разбера смисъла) Има един магазин(сравнително нов) в който правят стикери..май и по-поръчка-антистар се казва магазина...какви точно стикери ти трябват... Edited May 6, 2006 by nakatak_zick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 От каква хартия се правят банкнотите ? В следващите два линка има доста информация по въпроса: http://www.banknotes.ru/news.html http://www.bnb.bg/bnb/home.nsf/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 какви точно стикери ти трябват... Ми като тези за тетрадките , отлепяш и го залепяш където искаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Къде в нета мога да видя презентации, правени на PowerPoint Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Къде в нета мога да видя презентации, правени на PowerPoint това става ли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 (edited) гледам доста хора от форума имат в подиса си подобни работи какво представлява тва чудо ? edit : трябва ми и някъв преводач за един текст от руски на български някои случаино да знае такава програма ? Edited May 7, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 някой да знае на каква цена върви златото в Турция и изоб6то по евтино ли е от тук или не Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 някой да знае на каква цена върви златото в Турция и изоб6то по евтино ли е от тук или не пич мога да ти кажа едно магазина за залто които е срещу хотел България го държи някакъв турчин който има в махалата други 2 магазина за злато кадето златото е с 5 лв да не и повече по евтино Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 гледам доста хора от форума имат в подиса си подобни работи какво представлява тва чудо ? edit : трябва ми и някъв преводач за един текст от руски на български някои случаино да знае такава програма ? zlobil на сайта last.fm прьвиш регистрация и става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 edit : трябва ми и някъв преводач за един текст от руски на български някои случаино да знае такава програма ? Ето =) Поддържа руско-български и българо-руски мисля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 mersi mnogo zlaten si prosto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 пич мога да ти кажа едно магазина за залто които е срещу хотел България го държи някакъв турчин който има в махалата други 2 магазина за злато кадето златото е с 5 лв да не и повече по евтино мен конкретно за цената на златото в Турция ме интересува Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Много спешно ми трябва преходник от S-Video към чинч. Някои дали има идея от къде мога да намеря в неделя? Ако някои има да ми продаде също става. Не държа да е нов. Вики Ват до Герджика, предполагам и в РЕСЕТ има. Между другото моята FX 5900 XT си върви с много удобен in/out преходник. Не е нещо особено това което търсиш, предполагам няма да ти е трудно да го откриеш. Може и в КВАЗЕР да видиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 На коя сричка е ударението във "Verbatim"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 verbatim - ['və:beitim] - в английския вариант значи дума по дума, дословно Verbatim® - a subsidiary of Mitsubishi Chemical Corporation - на български би трявало да е "ВерБАтим" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 мен конкретно за цената на златото в Турция ме интересува Снощи се върнах от Турция и там златото е 14$ като може да се спазариш зависи в кой квартал отидеш ... но като цяло е 14-15$ в Истанбул Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...us-verbatim.ogg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 (edited) Съществува ли все още възможността да се анулира оценка след 12-ти клас по даден предмет за дадена година и какво точно представлява процедурата? Edited May 8, 2006 by RiMy_SuN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Съществува ли все още възможността да се анулира оценка след 12-ти клас по даден предмет за дадена година и какво точно представлява процедурата? По мое време можеше... ами говориш просто със съответния преподавател. Аз така направих.. рискувах и спечелих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Съществува ли все още възможността да се анулира оценка след 12-ти клас по даден предмет за дадена година и какво точно представлява процедурата? отиваш при киркова с преподавателя и ти насрочват датата за изпита. бтв само аз ли не мога да отворя movies.co.jp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 ............бтв само аз ли не мога да отворя movies.co.jp? Кхъ-кхъмм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Кхъ-кхъмм вече работи всичко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 как се произнася името на фирмата RICOH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts