RaptoR Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 а значи е сложно , мислех си ,че няма проблем за "спецовете " на Руски Направо иди в някой от сервизите на Руски и те ще ти кажат. Или още не си купил телефона? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 (edited) Направо иди в някой от сервизите на Руски и те ще ти кажат. Или още не си купил телефона? Не е, но аз мисля, че даже не е избрал модела. Иначе не виждам причина до сега да не го е написал. Edited February 24, 2011 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Ми изключително просто е - набелязва си каквото ще купува, дори няколко възможни, отива в някой от по-големите сервизи на Руски и пита - дори ще му кажат колко струва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Искам да си сменя международния паспорт.Искам самото издаване да стане за по малко от седмица. Паспорта ми е изтекъл 06.2010. ... каква е глобата (ако има такава) ,и колко пари ще е бързата поръчка През 2008 си подновявах моя . Аз трябваше да избирам между - да ме глобят между 20-30лв и да си пусна обикновенна поръчка мисля 20лв ( тъй като ако са минали 5г. от изтичането и не си го подновил го връщаш без глоба ) - да изчакам да станат 5г. да го върна и да си пусна експресна поръчка за 2-3 дена и пак излизаше към 50лв Отиди в районното най-добре . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 През 2008 си подновявах моя . Аз трябваше да избирам между - да ме глобят между 20-30лв и да си пусна обикновенна поръчка мисля 20лв ( тъй като ако са минали 5г. от изтичането и не си го подновил го връщаш без глоба ) - да изчакам да станат 5г. да го върна и да си пусна експресна поръчка за 2-3 дена и пак излизаше към 50лв Отиди в районното най-добре . Оправих нещата ,слеед много чакане на Волга. 84 лв е за бърза поръчка (3 дни).Съставиха и акт че не съм върнал поспорта,и сега като отида на 1ви да си взимам паспорт-а ще ми кажат колко е глобата ...уж била средно около 20 лв. пък да видим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Случайно да има некакъв вид преходник от чинчове към обикновен вход за антена ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Кака така? От чинч към коаксиал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 От къде мога да си купя авто кит? Трябва ми към 400-500 грама. Ако може да ме насочите точно към някой магазин, а не в еди къде си трябва да има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 На Данаил Николаев имаше магазин за автобои, вероятно там има и китове. Не помня точно къде е, но беше от страната на тепето, някъде в зоната между гърба на Фламинго и училището. Имаше шарена табела SIKKENS отгоре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Кака така? От чинч към коаксиал? ами да,май така се наричаха тези за нормална "стайна" антена ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 На Данаил Николаев имаше магазин за автобои, вероятно там има и китове. Не помня точно къде е, но беше от страната на тепето, някъде в зоната между гърба на Фламинго и училището. Имаше шарена табела SIKKENS отгоре. Още го има там този магазин и работи. От къде мога да си купя авто кит? Трябва ми към 400-500 грама. Ако може да ме насочите точно към някой магазин, а не в еди къде си трябва да има. На площад Шахбазян има магазин за автобои, на кръстовището на Богомил и Иларион Макариополски също , на Братя Обрейкови е магазинът на Дюпон, на старата Карловска има доста магазини за такива материали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 ами да,май така се наричаха тези за нормална "стайна" антена ? За пръв път чувам за такава връзка Защо ти е да връзваш чинчове с коаксиал? Мисля, че няма как да стане това... В смисъл чисто кабелно. Кажи какво се опитваш да направиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 За пръв път чувам за такава връзка Защо ти е да връзваш чинчове с коаксиал? Мисля, че няма как да стане това... В смисъл чисто кабелно. Кажи какво се опитваш да направиш. дали бих могъл да включа двд плеър в телевизор,който няма вход за чинчове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 дали бих могъл да включа двд плеър в телевизор,който няма вход за чинчове SCART ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 дали бих могъл да включа двд плеър в телевизор,който няма вход за чинчове Дай да видим какви изходи има плейъра де. При всички положения такъв преход чисто кабелно няма да стане... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Дай да видим какви изходи има плейъра де. При всички положения такъв преход чисто кабелно няма да стане... Абе, то има..., ама или ще е само видео, или само аудио. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Абе, то има..., ама или ще е само видео, или само аудио. Демек няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Абе, то има..., ама или ще е само видео, или само аудио. благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Абе, то има..., ама или ще е само видео, или само аудио. да напомнЪ, че чакам да ни огрееш со своя презенс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Някой ebay.com потребител може ли да ми поръча един артикул, но трябва да се достави в USA. От там ще ми го донесат. Просто ebay акаунт ми трябва. Не съм сигурен дали е особенно възможно и дали ще стане, но бих бил много благодарен, защото не ми се ще да занимавам човека, който може да ми го донесе с наддаване, а на buy now не мога да харесам нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Чичо ти Пламен търси - няма да ти откаже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Наддаването свършва след 5 часа. Дано го намеря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Някой ebay.com потребител може ли да ми поръча един артикул, но трябва да се достави в USA. От там ще ми го донесат. Просто ebay акаунт ми трябва. Не съм сигурен дали е особенно възможно и дали ще стане, но бих бил много благодарен, защото не ми се ще да занимавам човека, който може да ми го донесе с наддаване, а на buy now не мога да харесам нищо. Не си мисли че ще успееш да го купиш на цена много по-различна от тази на buy now. Обикновено нещата се променят точно последните 3 минути и се стига до нещо доста близко до "нормалната цена" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Той така и така трудно би могъл да се пребори, но нека му пожелаем успех След малко му е навита алармата за последните бидове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Аз обясних в другата тема че няма какво да се бидва в последния момент. Слагаш максимума който даваш пък ако печелиш го взимаш на единица над това което е дал другия като максимум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts