TRIBALERO Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 ^Водка с кисели краставички. Ако няма краставички и само водка става. оххх .напомня ми за тия тук: парад на умиращите лебеди Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 ^ХАХАХАХАХАХ ебати наплюх монитора от смях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Аз пък си падам по анален секс с хидри. За тебе знаем, че си гей-зоофил... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Никаква. А това че е LED не прави нещо екрана по-хубав. С 2-3 изключения всичките са с TN панели било то с или без LED не е нищо особено особено при тази разделителна способност. 1440 и нагоре са свестните - аз поне бих гледал единствено 1920х1080 или 1920х1200 но и 1680х1050 не е зле. Всичко под-това ми е тясно и пикселите са груби. Но всеки си с вкуса Ааах. Удоволствието да четеш текст на 15" Full HD екран.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Аз пък си падам по анален секс с хидри. Понеже не е много ясен техния пол да питам да уточним дали предпочиташ ти тях или те теб? Ааах. Удоволствието да четеш текст на 15" Full HD екран.... DPI майна. Като са ти малки буквите : ctrl+въртиш колелцето на мишката докато станат тамън. Само че са значително по-мазни и по-малко насечени от обикновено. И може леко да свиеш за да видиш повече примерно. Докато с малко DPI нямаш такъв шанс. ПС: Работил съм на FullHD 15" - прекрасно е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Айде и аз да си кажа мнението, като човек, за който резолюцията имаше решаващо значение при закупуване на лаптоп За 15-16 инча перфектната резолюция е 1600х900 или 1680х 1050.. и в някои по-редки случаи 1440 х 900. FullHD на 15-16 иначе е прекалено малко, трябват ти минумум 17 иначе и нагоре, за да виждаш като хората. А тия масовите резолюции, дето ги правят 1366x768 и 1280х800 ми се струват отвратителни дори и на 13,3... Може би чак на 12ка ми изглеждат що-годе добре. А и бтв в тая връзка колко лаптопа с fullHD има, с дисплей <17 инча :? Аз не съм срещал особено много... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Айде и аз да си кажа мнението, като човек, за който резолюцията имаше решаващо значение при закупуване на лаптоп За 15-16 инча перфектната резолюция е 1600х900 или 1680х 1050.. и в някои по-редки случаи 1440 х 900. FullHD на 15-16 иначе е прекалено малко, трябват ти минумум 17 иначе и нагоре, за да виждаш като хората. А тия масовите резолюции, дето ги правят 1366x768 и 1280х800 ми се струват отвратителни дори и на 13,3... Може би чак на 12ка ми изглеждат що-годе добре. А и бтв в тая връзка колко лаптопа с fullHD има, с дисплей <17 инча :? Аз не съм срещал особено много... И аз модели с цитираната от теб разделителна способност Примерно Toshiba под 2k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Да знаете някаква програмка която директно записва от саунд картата ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Примерно тази програма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Примерно тази програма. Нещо е бъгава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 (edited) Аз не съм ги ползвал,и затова не мога да ти предложа нещо сигурно опитай и с тази . Намерих ти още една. Edited February 22, 2011 by mordeath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Можете ли да ми препоръчате програма, която да конвертира djvu формат в PDF. Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 някой да знае отде да се снабдя с нещо подобно на едновремешните станоци за ръчно навиване на намотки за трафчета? с макарата, прилагания опън и задвижването дали да е ръчно или механично - ще се справя. трябва ми механизма с предавките за въртене на някаква ос с брояч на оборотите (предполагам механичен). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Кое е по-добре - кожени ръкавици или от другите материи - вълнени/плетени/вилурени? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Кое е по-добре - кожени ръкавици или от другите материи - вълнени/плетени/вилурени? За какво ти трбяват? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 За какво ти трбяват? Като вися по спирките да не ми мръзнат ръцете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Като вися по спирките да не ми мръзнат ръцете. Аз бил заложил на кожените (и отвътре също)...а има едни пакетчета, дето правят и държат висока температура дълго време - два вида са...едните са за многократна употреба, но държат по-малко (във форума се продаваха преди време), а другите са еднократни, но пък правят над 50 градуса и ги държат почти цял ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Кожени разбира се, с хубава подплата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 колеги харесал съм си един телефон от Ибей , но е locked to Vodafone ,та да питам тук ще могат ли да ми го разкодират ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Искам да си сменя международния паспорт.Искам самото издаване да стане за по малко от седмица. Паспорта ми е изтекъл 06.2010. ... каква е глобата (ако има такава) ,и колко пари ще е бързата поръчка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 колеги харесал съм си един телефон от Ибей , но е locked to Vodafone ,та да питам тук ще могат ли да ми го разкодират ? Много зависи от телефона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 а значи е сложно , мислех си ,че няма проблем за "спецовете " на Руски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 а значи е сложно , мислех си ,че няма проблем за "спецовете " на Руски Не знам дали има проблем, но в повечето случаи могат да се оправят. Има обаче телефони, дето се продават от оператори, но не са заключени. Затова те питах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 след като не са заключени ,значи няма проблем за се използват с БГ операторите или бъркам ? Просто аз под "заключени" си мислех ,че се има предвид пригодени за работа само с даден оператор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 след като не са заключени ,значи няма проблем за се използват с БГ операторите или бъркам ? Просто аз под "заключени" си мислех ,че се има предвид пригодени за работа само с даден оператор. Точно това означава телефона да е "заключен", но мисля, че не си разбрал какво написах по-горе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts