z-man Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 колеги къде ще е най-евтино да принтирам 100-тина страници едностранно от PDF ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Интересувам се от курсове за спасители ,и по точно - Американски червен кръст. Ако някой е работил като спасител на бригада ,нека сподели...всякаква информация ще ми е от полза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Къде в Пловдив има тенис кортове на закрито за свободно ползване? Под свободно ползване визирам да не се налага да се записвам за клуб или школа ами просто да отида да си платя за час и да играя... Ииии ако случайно имате идея какви са цените също много ще ми помогнете Срещу Мосю Бриколаж един колега от курса отвориха скоро зала,бивш тенесист е,да не звуча повече като реклама.Отиваш плащаш си и играеш.Намира се уличката в дясно след Лукойл като идваш от билата.До частната английска гимназия Стоянстрой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Срещу Мосю Бриколаж един колега от курса отвориха скоро зала,бивш тенесист е,да не звуча повече като реклама.Отиваш плащаш си и играеш.Намира се уличката в дясно след Лукойл като идваш от билата.До частната английска гимназия Стоянстрой Там имаше пейнтбол до него някъде ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Къде в Пловдив имат в наличност голямо разнообразие на лаптопи на Toshiba? Искам да сравня 2,3 модела на "живо" как изглеждат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Къде в Пловдив имат в наличност голямо разнообразие на лаптопи на Toshiba? Искам да сравня 2,3 модела на "живо" как изглеждат. Що пък точно Тошиба, имам 2 лаптопа Тошиба и двата яко греят. Единия е от САЩ и захранващия кабел почти се разпадна (утре ако ми остане време и не ме мързи пак ще го запоявам). В тоя ред на мисли, от къде мога да си взема букса 5,4 мм, че ме е срам да изкарам лаптопа пред хора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 (edited) Що пък точно Тошиба, имам 2 лаптопа Тошиба и двата яко греят. Единия е от САЩ и захранващия кабел почти се разпадна (утре ако ми остане време и не ме мързи пак ще го запоявам). В тоя ред на мисли, от къде мога да си взема букса 5,4 мм, че ме е срам да изкарам лаптопа пред хора. Защото ми допадат като модели, качество и цена. Иначе за букса виж във ВикиВат. Edited February 20, 2011 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Кажете как да прехвъля видеокасета на DVD, или поне място където правят такива услуги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Кажете как да прехвъля видеокасета на DVD, или поне място където правят такива услуги. hardcore_united от форума май се занимава с това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 (edited) Някой идея каква е разликата между: HD (1366x768) LED и WXGA (1366 x 768) HD-LED Ready (16:9)? Edited February 20, 2011 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Има ли някой актуална информация за това колко трябва да платя ,ако искам да спирам на точно определено място на улицата,която е пред моя блок. Не е синя зона,нито нищо. Не можах да намеря информацията в сайта на общината Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Не съм напълно сигурен, но е в диапазона между 25 и 50 лева на месец... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Интересува ме дали Фейсбук има тази опция, да не се позволяват публикувания на коментари без моето позволение на стената. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Можеш да блокираш всякакви досадни апликации, които ти спамят стената. Както и хора, които го правят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Да това го зная, вече го направих, но ме интересуваше дали може както при форумите, да се разреши публикуването на пост, но само от админа, защото ми пишат някой някакви тъпи отговори в разрез с темата и искам да ги отсявам а немога да блокирам всеки, но явно няма такава опция. Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Или блокираш изцяло пишещия, или отсяваш на ръка - няма друг начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Някой идея каква е разликата между: HD (1366x768) LED и WXGA (1366 x 768) HD-LED Ready (16:9)? Реално не би трябвало да има разлика, все пак говорим за една и съща резолюция - първата просто неправилно е обявена като HD, тъй като не е full HD ; втората е същата...макар, че WXGA по принцип е 1440 Х 900, което пък от своя страна прави не 16:9, а 16:10....а третата HD Ready е маркетинговото наименование на "полу-HD"-то. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Можете ли да ми кажете къде в Асеновград има книжарници или сергии където продават стари книги, като онези на пощата например.Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Някой идея каква е разликата между: HD (1366x768) LED и WXGA (1366 x 768) HD-LED Ready (16:9)? Никаква. А това че е LED не прави нещо екрана по-хубав. С 2-3 изключения всичките са с TN панели било то с или без LED не е нищо особено особено при тази разделителна способност. 1440 и нагоре са свестните - аз поне бих гледал единствено 1920х1080 или 1920х1200 но и 1680х1050 не е зле. Всичко под-това ми е тясно и пикселите са груби. Но всеки си с вкуса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Някаква идея как мога да си изчистя екрана на лаптопа ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Някаква идея как мога да си изчистя екрана на лаптопа ? С микрофибърна кърпичка и препарат за почистване на прозорци, но е важно да няма алкохол в него. Моя го почиствам с мокра кърпичка и после с суха кърпичка подсушавам, става добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Кажете нещо за преди тренировка/състезание ... Р. бул ми се вижда слаба работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 ^Водка с кисели краставички. Ако няма краставички и само водка става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 (edited) Никаква. А това че е LED не прави нещо екрана по-хубав. С 2-3 изключения всичките са с TN панели било то с или без LED не е нищо особено особено при тази разделителна способност. 1440 и нагоре са свестните - аз поне бих гледал единствено 1920х1080 или 1920х1200 но и 1680х1050 не е зле. Всичко под-това ми е тясно и пикселите са груби. Но всеки си с вкуса Става дума за 15,6 инча - лаптоп.Нема файда да се напъвам на FullHD.Иначе при WXGA матрица я дават 16 инча. Edited February 21, 2011 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Никаква. А това че е LED не прави нещо екрана по-хубав. С 2-3 изключения всичките са с TN панели било то с или без LED не е нищо особено особено при тази разделителна способност. 1440 и нагоре са свестните - аз поне бих гледал единствено 1920х1080 или 1920х1200 но и 1680х1050 не е зле. Всичко под-това ми е тясно и пикселите са груби. Но всеки си с вкуса Аз пък си падам по анален секс с хидри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts