w00x Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 (edited) За въпрос 2, според този сайт - може. Като идеш пиши тук, защото ми е интересно колко пари струва и колко се стреля. Ще ми се да пострелям с огнестрелно оръжие. Ето тук намерих и една тема по въпроса. http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=243637&start=0 Чак и аз се навивам. Тая или другата седмица ще ида. Edited February 8, 2011 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 За въпрос 2, според този сайт - може. Като идеш пиши тук, защото ми е интересно колко пари струва и колко се стреля. Ще ми се да пострелям с огнестрелно оръжие. Ето тук намерих и една тема по въпроса. http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=243637&start=0 Чак и аз се навивам. Тая или другата седмица ще ида. Не е за мен тази информация, а за колега от курса ми. Аз съм ловец и си имам доста по сериозна бурия , а към пистолетите имам лека алергия. Нямаш грижи, чакам го сега да ми се обади, за да го заведа и като ми каже какви са подробностите, ще ти ги напиша веднага още щом седна на компа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 1.Препоръчайте ми програма, която вече при записан фаил с глас, да може да се прослушва и да се променя на различни видове (детски, възрастен и пр.) и да се презаписва в новия вид. Това става лесно с промяна на скоростта на възпроизвеждане към по-бързо или съответно по-бавно. Правил съм го преди 10ина години и беше базова функция на програмката, която ползвах тогава. Предполагам с почти произволен софтуер ще се справиш в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Един глупав и нестандартен въпрос. Кажете ми моля ви как да разбера дали в една кола има GPS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Един глупав и нестандартен въпрос. Кажете ми моля ви как да разбера дали в една кола има GPS. ако караш и то ти говори значи има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Това става лесно с промяна на скоростта на възпроизвеждане към по-бързо или съответно по-бавно. ... Далеееееечно подобие на това, което той иска...а ако не иска говоренето да се забавя/забързва, а да остане в същото темпо? Значи му трябва някаква програмка, която коригира формант-параметъра - в нета има предостатъчно...напр. RBC Voice Tweaker и доста други подобни на нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 ей тази май е добра: http://www.zamunda.net/details.php?id=101986&hit=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Нямаше ли една тема за търсене на филми или аз не я намирам?! Че се сетих за един филм..и искам да помоля за помощ, но не намирам темата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Имаше. Модераторският екип, къде ни е темата за търсене на филми? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Понеже аз там почти не влизам, помислих, че Виден пак е прекалил с кеговете , ама не - не виждам в изтритите теми нещо новоизтрито. Как точно се водеше тая тема? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 "Гледах филм, как се казваше" Нещо в тоя дух. Даже беше закърфичена ако не се бъркам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Понеже аз там почти не влизам, помислих, че Виден пак е прекалил с кеговете , ама не - не виждам в изтритите теми нещо новоизтрито. Как точно се водеше тая тема? Много си взел да мислиш нещо на стари години. Темата верно беше омотана - вече си е на мястото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Темата верно беше омотана - вече си е на мястото. RaptoR Applied multi-mod: Премести в Deleted Items 03 February 2011 -00:37 RaptoR Moved a topic from Deleted Items to Филми и сериали Today, 00:43 Намали малко алкохола... Точно 5000 мнения . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Ха! Че аз не съм я отварял тази тема никога. Освен да съм натиснал някой от бутоните "в сянка", което също е странно, защото в тая секция основно гледам Гледах + и -... Очевидно ще трябва да сменям любимия си скин Намали малко алкохола... Това пък абсолютно нищо общо няма в случая. ЕДИТ: Сега виждам - 3-ти февруари - даже не аз съм я свършил тази работа, макар че от моята машина е станало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Това пък абсолютно нищо общо няма в случая. ЕДИТ: Сега виждам - 3-ти февруари - даже не аз съм я свършил тази работа, макар че от моята машина е станало Стандартно е избрано "Премести в Deleted Items". Просто някой е натиснал OK бутона. Зависи според скин-а къде точно ще ти се намира. Някой да си има идея от алармени системи? Интересува ме такава която е независима от централа. Искам да вдига много шум и да звъни на 2 телефона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Много си взел да мислиш нещо на стари години. Ами то само мисленето ми остана на тия години...че и познавам без да искам понякога. П.П...и не се засягай излишно, понеже и двамата го казахме на шега и с най-добри чувства - Иван си е пестелив на емотикони, а аз пък може да не съм използвал най-подходящата в случая. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Мога ли да спра постоянното известяване в таскбара, че нямам достатъчно останало място на харда и да ме кара да го почиствам, без да освобождавам място? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Ами то само мисленето ми остана на тия години...че и познавам без да искам понякога. П.П...и не се засягай излишно, понеже и двамата го казахме на шега и с най-добри чувства - Иван си е пестелив на емотикони, а аз пък може да не съм използвал най-подходящата в случая. Аз да се засягам? Браво бе! После ще ти се обадя да ти донеса пари за оная работа... Мога ли да спра постоянното известяване в таскбара, че нямам достатъчно останало място на харда и да ме кара да го почиствам, без да освобождавам място? Май не... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Мога ли да спра постоянното известяване в таскбара, че нямам достатъчно останало място на харда и да ме кара да го почиствам, без да освобождавам място? TuneUp Utilities със сигурност имаше тази опция, в по-старите версии, по-лесно ще я намериш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Мога ли да спра постоянното известяване в таскбара, че нямам достатъчно останало място на харда и да ме кара да го почиствам, без да освобождавам място? На първо време пробвай да преместиш плъзгача на "рисайкъл бин"-а (кофата) на нула. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Това освободи само половин мегабайт, явно ще му давам cancel всеки път като изскочи. Няма да инсталирам това tuneup, защото няма никакво останало място. Все пак става дума за нетбук с 4 гб ссд, който изцяло се заема от уиндоуса и някои спомагателни задължителни програмки, затова и не мога да трия нищо. Благодаря на отзовалите се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Това освободи само половин мегабайт, явно ще му давам cancel всеки път като изскочи. Няма да инсталирам това tuneup, защото няма никакво останало място. Все пак става дума за нетбук с 4 гб ссд, който изцяло се заема от уиндоуса и някои спомагателни задължителни програмки, затова и не мога да трия нищо. Благодаря на отзовалите се. Еми значи бъркай в регистрите: 1. Click Start, click Run, type regedit, and then click OK. 2. Locate and then click the following key in the registry: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer 3. On the Edit menu, point to New, and then click DWORD Value. 4. Type NoLowDiskSpaceChecks, and then press ENTER. 5. On the Edit menu, click Modify. 6. Type 1, and then click OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Сериозно ли дават сапунка по БНТ вместо мача на националния отбор?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Някой знае ли къде оправят електромеханични броячи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 някой да има очила за плуване,и да не му трябват :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts