RaptoR Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Преди броени дни ходих до Профил и се шашнах катого видях - голяма, луксозна сграда, заредена догоре с техника. Не съм спирал, но витрините са отрупани с хладилници прочее... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Преди известно време виждах по форума обяви за хартиени 3Д очила. По колко лв. "вървяха" ,тъй като имам 2 броя и се чудя каква пара да им искам Колкото до магазина- съществува си,минах оттам преди няколко дни и видях реклама,че стоката (не зная дали цялата) е на - 25%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Преди броени дни ходих до Профил и се шашнах катого видях - голяма, луксозна сграда, заредена догоре с техника. Не съм спирал, но витрините са отрупани с хладилници прочее... Може витрината за която говориш да е помещението за което аз говоря, защото останалата част от магазина, витрина няма. Влиза се в едни врати и после е магазина. Като Технополис. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Може витрината за която говориш да е помещението за което аз говоря, защото останалата част от магазина, витрина няма. Влиза се в едни врати и после е магазина. Като Технополис. ЦЯЛАТА ФАСАДА е огромна витрина и е заредена с техника. Ако си толкова мераклия иди го провери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FitnesMania Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Здравейте .Тренирам в футболен отбор Левски Карлово 2004 . Проблема е там,че тренираме на тренировачното а там няма никаква трева само стръкчета от трева тук там иначе е кал и тиня и малко камани , когато е сухо г/д става за нещо .И тъй като терена е такъв като се хврлиш 1,2пъти и ставаш на рани ( аз съм вратар) и не мога да се докажа . Какво да правя ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) Пий повече ракия. (да не обръщаш внимание на камъните) Edited January 25, 2011 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) ЦЯЛАТА ФАСАДА е огромна витрина и е заредена с техника. Ако си толкова мераклия иди го провери. Е ОК. Почти съм сигурен, че тоя магазин не функционира пълноценно, но щом казваш.... Може и тогава да е бил затворен само по някаква причина. Макар че направо си беше раздиган. Дори Фейсбук страницата им не е ъпдейтвана от 1 година. Виж преди това колко често са я променяли... Само не знам за коя "цяла фасада витрина" говориш, като тук ясно се вижда, че 2/3 от стъклената витрина е врати. Edited January 25, 2011 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Тия са зели-дали.Само откриването беше фурор, поради 1/2 цените на ограничен бр. артикули ( лаптопи, ТВ, хладилници, перални и т.н. ). Принципно цените им бяха завишени, кофти локация, нищо заслужаващо си = фалит Иначе там е сервиза на Pioneer за Пловдив и последно като ходих в целия магазин имаше 3ма човека, от които 2ма служители Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Здравейте .Тренирам в футболен отбор Левски Карлово 2004 . Проблема е там,че тренираме на тренировачното а там няма никаква трева само стръкчета от трева тук там иначе е кал и тиня и малко камани , когато е сухо г/д става за нещо .И тъй като терена е такъв като се хврлиш 1,2пъти и ставаш на рани ( аз съм вратар) и не мога да се докажа . Какво да правя ? Така като те гледам, трудно ще се докажеш като футболист и те съветват да отдаваш повече внимание на образованието си, че с тоя правопис не знам как успяваш да минаваш в по-горните класове! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fashion_m Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Как стоят нещата с международните колетни пощенски пратки, винаги изпащача ли плаща за транспорта, или може и да е за сметка на получателя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Е ОК. Почти съм сигурен, че тоя магазин не функционира пълноценно, но щом казваш.... Може и тогава да е бил затворен само по някаква причина. Макар че направо си беше раздиган. Дори Фейсбук страницата им не е ъпдейтвана от 1 година. Виж преди това колко често са я променяли... Само не знам за коя "цяла фасада витрина" говориш, като тук ясно се вижда, че 2/3 от стъклената витрина е врати. В момента си пия ракията и нямам нaмерение да се занимавам с глупости. Ако малко се позагледаш, ще видиш че това не са врати, а свалени стъкла, отделно и транспаранта е по повод откриването. Интересна логика е да се заредят всички тия витрини с техника и да се затвори магазина. Отделно да се накачорат реклами на марките, на които се водят изключителни представители. Не че не се зачудих кому чепа подпират при тия наличности, които имаме на пазара. Предположих, че имат права за тези определени марки (както рекламират) => по-добри цени от останалите. Но кой знае каква е истината ... Как стоят нещата с международните колетни пощенски пратки, винаги изпащача ли плаща за транспорта, или може и да е за сметка на получателя? Зависи от многото възможни параметри и изпълнители на услугата, която ще ползваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) Голям спор водите...но да споделя и аз малко инфорамция относно този "магазин".Техностар са официален вносител и сервиз за марката Пайнер (Pioneer).Преди няколко месеца започнаха пренареждане на магазина, поради огромния наплив от клиенти, ето защо отделиха едно малко местенце в предната част, в което да изложат продаваните стоки....И всичко останало се ползва за склад..къде за тяхни нужди, къде за даване под наем...Просто започнаха една мнооого грешна политика спрямо дистрибуторите на тази марка....и в крайна сметка се видя какво стана...когато се опиташ да преебеш една добре орагнизирана мрежа със добър имидж...Та така за този магазин...Информацията ми е от първа ръка. Edited January 25, 2011 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Преди известно време виждах по форума обяви за хартиени 3Д очила. По колко лв. "вървяха" ,тъй като имам 2 броя и се чудя каква пара да им искам При положение, че на новите пластмасови им искат 4...5..максимум 6 лв., мисля че за хартиените повече от лев-два за бройка няма кой да даде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 В момента си пия ракията и нямам нaмерение да се занимавам с глупости. Ако малко се позагледаш, ще видиш че това не са врати, а свалени стъкла, отделно и транспаранта е по повод откриването. Интересна логика е да се заредят всички тия витрини с техника и да се затвори магазина. Отделно да се накачорат реклами на марките, на които се водят изключителни представители. Утре ще ти я направя тая снимчица на схемичка, че да ме разбереш. Ще я пусна в другата тема, защото тук ми е неудобно вече. Голям спор водите...но да споделя и аз малко инфорамция относно този "магазин".Техностар са официален вносител и сервиз за марката Пайнер (Pioneer).Преди няколко месеца започнаха пренареждане на магазина, поради огромния наплив от клиенти, ето защо отделиха едно малко местенце в предната част, в което да изложат продаваните стоки....И всичко останало се ползва за склад..къде за тяхни нужди, къде за даване под наем...Просто започнаха една мнооого грешна политика спрямо дистрибуторите на тази марка....и в крайна сметка се видя какво стана...когато се опиташ да преебеш една добре орагнизирана мрежа със добър имидж...Та така за този магазин...Информацията ми е от първа ръка. И аз това исках да кажа. Благодаря ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Голям спор водите...но да споделя и аз малко инфорамция относно този "магазин".Техностар са официален вносител и сервиз за марката Пайнер (Pioneer).Преди няколко месеца започнаха пренареждане на магазина, поради огромния наплив от клиенти, ето защо отделиха едно малко местенце в предната част, в което да изложат продаваните стоки....И всичко останало се ползва за склад..къде за тяхни нужди, къде за даване под наем...Просто започнаха една мнооого грешна политика спрямо дистрибуторите на тази марка....и в крайна сметка се видя какво стана...когато се опиташ да преебеш една добре орагнизирана мрежа със добър имидж...Та така за този магазин...Информацията ми е от първа ръка. Митьо, кво малко местенце, кви 5 лева! Онзи ден като минах видях от лепенките само претенции за официални представители на 4-5 марки. Ангел понеже си е келешларъ, видял нещо преди 3 месеца, фърля фищеци тука. Ангеле, аз минах оттам преди 5-6 дена бре, момче. Не ме карай утре да влезна вътре и да ти изкарам представителна извадка, дееба и насрания магазин. По-добре представи извадка от Pete Tong, ако Теди те е завела Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Не. Теди не държеше да ходим, затова реших да пропуснем тоя път. Ама ако Маркус Шултц дойде, ще ти представя извадка. И довечера ще ти направя една схемичка на тая снимчица. Разликата е, че ти си МИНАЛ, а аз ВЛЕЗНАХ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Спор няма, че са официални представители...ама пуста криза плюс лошо управление....Сега го ползват за складова база...Както и да е.А че е насран магазин оооо да, много си прав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Не. Теди не държеше да ходим, затова реших да пропуснем тоя път. Ама ако Маркус Шултц дойде, ще ти представя извадка. И довечера ще ти направя една схемичка на тая снимчица. Разликата е, че ти си МИНАЛ, а аз ВЛЕЗНАХ. Следващото ми излизане ще е с критична точка тоя обект. Просто за да ти сложа стикер ЗАТКНИСь Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FitnesMania Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Така като те гледам, трудно ще се докажеш като футболист и те съветват да отдаваш повече внимание на образованието си, че с тоя правопис не знам как успяваш да минаваш в по-горните класове! Какво ми е на правописа ? е може да има тук там грешки или главни букви където не трябва но все пак да не съм на изпит тук за да пиша вярно иначе в училище по български съм си много добре само 5 имам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Какво ми е на правописа ? е може да има тук там грешки или главни букви където не трябва .... По-скоро главните букви (и препинателните знаци) ги е хванала липсата, ама карай... По въпроса ти: Щом няма трева, а само чакъл - може и да не ти е много удобно докато пазиш, но си принуден да сложиш ръкавици, наколенки и налакътници (по възможност твърди) и дори през лятото да пазиш облечен с дрехи, дето може да прежалиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Мога ли по телефона да си запазя час за доктор в 1ва градска ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 При прехвърлянето на фаилове от един компютър на друг с флашка, на 2рата машина фаиловете не се виждат. Мястото е заето, но фаиловете са недостъпни. Какво да правя??? Има важна информация, която трябва да запазя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Може въпросът ми да ви се стори тъп, но има ли интернет доставчик, който да предлага връзка за 5 лв на месец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Доставчик за 5 лева не знам, ама ако толкова си я закъсал може да помислиш вариант споделяне на нета с някой съсед или скромна инвестиция в безжичен адаптер с надеждата да ползваш някоя близка незащитена мрежа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Може въпросът ми да ви се стори тъп, но има ли интернет доставчик, който да предлага връзка за 5 лв на месец. Visio имат такава оферта, но оловката, е че им предплащаш една година (60 лв.) и отделно инсталационна такса. А и интернетът им не е от най - читавите, така че не ти го препоръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts