exabyte Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Тук, можеш да прочетеш как става яйцето, а самият процес на оплождането е..., ами нали си чувал за пчеличките и цветенцата. Да, но как става самия процес на "опрашването" За цветята е по-лесно, но при кокошките кое/как идва отива? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Питаш как петела си вкарва члена в кокошката ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Абе така и не мога да разбера ( и намеря в интернет ) как се оплождат кокошките? Браво за въпросът!! И аз съм се питал как става, понеже, дори и бегла представа ми е чужда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Да, но как става самия процес на "опрашването" За цветята е по-лесно, но при кокошките кое/как идва отива? Петелът си има мъди. Женските птици снасят яйцата през гъзъ си. Копулационен орган съществува при малко видове. Такива са лебедите, патиците, щраусите и др. Мъжка полова система. Съставена е от семенници с каналчета, които излизат от тях и семепровод, който се отваря в уретрата преди клоаката. При всички останали птици, макар оплождането да е вътрешно, внасянето на сперматозоидите става чрез допиране на клоаките при двата пола. Наречи го както искаш, да ли несъвършенство или гениален инженеринг на природата (насочен към възможно най-ниско телесно тегло*), но птиците вършат всичко (сране, пикаене, снасяне и семеотделяне) през един отвор в тялото. *Има значение за способноста за летене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Питаш как петела си вкарва члена в кокошката ли? Ти виждал ли си оскубан петел бе пич? Петелът си има мъди. Женските птици снасят яйцата през гъзъ си. Копулационен орган съществува при малко видове. Такива са лебедите, патиците, щраусите и др. Мъжка полова система. Съставена е от семенници с каналчета, които излизат от тях и семепровод, който се отваря в уретрата преди клоаката. При всички останали птици, макар оплождането да е вътрешно, внасянето на сперматозоидите става чрез допиране на клоаките при двата пола. Наречи го както искаш, да ли несъвършенство или гениален инженеринг на природата (насочен към възможно най-ниско телесно тегло*), но птиците вършат всичко (сране, пикаене, снасяне и семеотделяне) през един отвор в тялото. *Има значение за способноста за летене. С две думи си търкат задниците? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 (edited) Наречето както искате, ама според мен прирорада при хората не се е справила добре. Определено е негатив събирането на "ония" органи в близост или даже в едно . Имам предвид местата откъдето се пикае, сере и такова . В допълнение - хората не летят. Edited January 14, 2011 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Ти виждал ли си оскубан петел бе пич? То и при мъжките делфини (примерно) нищо не стърчи на вън, но това не означава, че си нямат пишки! Имат си, че биля и с кокъл вътре в тях.... Ще се повторя: Копулационен орган съществува при малко видове. Такива са лебедите, патиците, щраусите и др. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Гледам в нета някакви комплекти писалка, мастило, печат и восък за около 16лв, но не искам да е през нета, защото така няма да мога да го пипна с ръка, да огледам, а и комплекта в котията не ме задоволява и ми се иска някой неща да ги има, а други не. Въпросът ми е; Има ли някъде в пловдив магазин за писалки, но от онези дето са копие от онова време, но да има някакъв избор, ако не въобще дали мога да намеря подобно нещо в Пловдив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Искам да ви попитам, от около месец не мога да вляза в Калдата - форума? Въобще не ми се отваря страницата. Има ли вероятност да са ме баннали, въпреки, че надали има причина, тъй като почти не пиша там, а само чета или проблема е в моя компютър? А когато те баннат от някъде, какво става, не можеш да се регнеш или ти блокират достъпа до сайта въобще?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 От къде мога да си купя в пловдив плексигласов лист и къде може да се нареже? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 От къде мога да си купя в пловдив плексигласов лист и къде може да се нареже? В Mr. Bricolage съм виждал, имат всякакви размери. Предполагам, че ще може и да ти го разкроят листа там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Искам да ви попитам, от около месец не мога да вляза в Калдата - форума? Въобще не ми се отваря страницата. Има ли вероятност да са ме баннали, въпреки, че надали има причина, тъй като почти не пиша там, а само чета или проблема е в моя компютър? А когато те баннат от някъде, какво става, не можеш да се регнеш или ти блокират достъпа до сайта въобще?? Във форума на калдата не бях влизал сигурно 5 години, дори паролата не си помнех. Възстанових си я (сега) и нямам никакви проблеми!!Имам само 3 мнения..и бан нямам! Едва ли е бан..пробва ли с друг браузър? Или най-добре пробвай от друг компютър! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Имам проблем с отварянето на писмата от пощата ми в mail.bg,при отварянето ми изписва Писмото не беше отворено успешно. Опитайте пак.И така е от 2 дена.Имате ли идея от какво може да е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 (edited) ^Аз имах същия проблем с mail.bg и писах на администраторите, които ме посъветваха да си изтрия кеша и кукитата на браузера който ползвам. След това проблема ми се оправи. Ако не знаеш как ето ти линк. Edited January 15, 2011 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 ^Аз имах същия проблем с mail.bg и писах на администраторите, които ме посъветваха да си изтрия кеша и кукитата на браузера който ползвам. След това проблема ми се оправи. Ако не знаеш как ето ти линк. Стана,мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Някой да знае как се стига до село Костиево? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Някой да знае как се стига до село Костиево? Пробвай тук: http://www.bgmaps.com/map/route Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Някой да знае как се стига до село Костиево? По - добре тук. http://maps.google.com/ иначе хващаш пазарджийско шосе, само на право и ще видиш табелата, пада се на 2-3 км. след кръговото, от което може да отидеш към метро и джъмбо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FitnesMania Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Здравейте .Искам да ви попитам къде има средни полицейски училища(академии) с кандидатстване след 8 клас например ? И ако може да ми кажете колко пари се плаща за една година ,приема с каква оценка и по какво и тези работи ! Благодаря Предварително . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 (edited) Предстои ми 1во вадене на шофьорска книжка. Казаха ми че 1вото вадене става в КАТ. Разбрах че може да си иде и в Районното управление и от там да се изкара. Но не разбрах при 1вия път дали става от там?? http://www.shofior.com/wordpress/?p=636 Edited January 17, 2011 by danio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 някой да знае къде или кой в пловдив се занимава с хакване на PS 3 - ки ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Предстои ми 1во вадене на шофьорска книжка. Казаха ми че 1вото вадене става в КАТ. Разбрах че може да си иде и в Районното управление и от там да се изкара. Но не разбрах при 1вия път дали става от там?? http://www.shofior.com/wordpress/?p=636 Не мисля че ще можеш,тъй като при подаване на документите от КАТ ти дават талона.Надали в РПУ-то ще има талони Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Не мисля че ще можеш,тъй като при подаване на документите от КАТ ти дават талона.Надали в РПУ-то ще има талони Вадят книжки, обаче талона ти го пишат на място в КАТ. Много е важно да не забравиш да платиш таксата за талона (1лв май), преди да си се записал в списъка за вадене на документи в КАТ, защото иначе пак ще трябва да се чака от начало! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Оборудваха ли вече сервизите,извършващи технически преглед,с видеокамери? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Здравейте .Искам да ви попитам къде има средни полицейски училища(академии) с кандидатстване след 8 клас например ? И ако може да ми кажете колко пари се плаща за една година ,приема с каква оценка и по какво и тези работи ! Благодаря Предварително . Нали вече ти отговориха, че няма такива училища.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts