host Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 (edited) Toя .netframework ме подлудява... егати и чудото и нещото. __________________________ [01/01/11,20:06:39] Beginning of new SetupVerifier activity logging session [01/01/11,20:06:39] Activity log file location: C:\Users\Kosta\AppData\Local\Temp\setupverifier_main_01-01-11_20.06.39.txt [01/01/11,20:06:39] Error log file location: C:\Users\Kosta\AppData\Local\Temp\setupverifier_errors_01-01-11_20.06.39.txt [01/01/11,20:06:39] Build created on October 15, 2010 [01/01/11,20:06:39] Detected operating system: Windows 7 (x64) [01/01/11,20:06:39] Install state for .NET Framework 1.0: not installed. [01/01/11,20:06:39] Install state for .NET Framework 1.1: not installed. [01/01/11,20:06:39] Install state for .NET Framework 2.0: installed with service pack 2. [01/01/11,20:06:39] Install state for .NET Framework 3.0: installed with service pack 2. [01/01/11,20:06:39] Install state for .NET Framework 3.5: installed with service pack 1. [01/01/11,20:06:39] Install state for .NET Framework 4 Client: installed with no service packs. [01/01/11,20:06:39] Install state for .NET Framework 4 Full: installed with no service packs. [01/01/11,20:06:39] Not adding product '.NET Framework 1.0' because it is not currently installed [01/01/11,20:06:39] Not adding product '.NET Framework 1.1' because it is not currently installed [01/01/11,20:06:39] Not adding product '.NET Framework 1.1 SP1' because it is not currently installed [01/01/11,20:06:39] Not adding product '.NET Framework 2.0' because it is not currently installed [01/01/11,20:06:39] Not adding product '.NET Framework 2.0 SP1' because it is not currently installed [01/01/11,20:06:39] Not adding product '.NET Framework 3.0' because it is not currently installed [01/01/11,20:06:39] Not adding product '.NET Framework 3.0 SP1' because it is not currently installed [01/01/11,20:06:39] Not adding product '.NET Framework 3.5' because it is not currently installed Edited January 1, 2011 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Някой знае ли със сигурност дали по принцип продават патешки сърца в Метро или в някой друг магазин около центъра, защото аз знам само 1 място и то е Сани в Смирненски, ама нещо не ми се разкарва до там само за това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Някой знае ли със сигурност дали по принцип продават патешки сърца в Метро или в някой друг магазин около центъра, защото аз знам само 1 място и то е Сани в Смирненски, ама нещо не ми се разкарва до там само за това Ако ги има в Сани в Смирненски, би трябвало да ги има е в Сани на центъра. Докога важат годишните винетки за 2010? Чух, че може да се кара с тях до 31 Януари 2011, верно ли е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Докога важат годишните винетки за 2010? Чух, че може да се кара с тях до 31 Януари 2011, верно ли е ? На долния отрязък пише, че е валидна до 31.01.2011. Би трябвало да е така! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Аз четох в Пловдив 24 , че винетките важат до края на януари . Ако от договора ми с м-тел остават 2 месеца може ли да го прекратя веднага или трябва да изчакам да изтече целия ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Ако от договора ми с м-тел остават 2 месеца може ли да го прекратя веднага или трябва да изчакам да изтече целия ? Можеш, но ще трябва да заплатиш оставащите 2 месечни такси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 (edited) Аз четох в Пловдив 24 , че винетките важат до края на януари . Ако от договора ми с м-тел остават 2 месеца може ли да го прекратя веднага или трябва да изчакам да изтече целия ? Трябва да изчакаш да изтече целия, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, трябва да им кажеш един месец преди края на договора, че искаш да го прекратиш, иначе ти се обновява автоматично. Най - дебилното, е че не можеш да им кажеш примерно 2 месеца преди да ти изтече ами трябва 1 месец преди това... бе големи ядове се берат с прекъсването на договора... (поне с м-тел за други оператори не знам) Едит: Не знам при мен беше такъв случаят, може да са го променили и вече да е както казва колегата отгоре . Edited January 3, 2011 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Ако ги има в Сани в Смирненски, би трябвало да ги има е в Сани на центъра. За това казах, че питам със сигурност, живея до санито на центъра и нямат и никога не са имали патешки сърца, незнам защо в Смирненски има, а тука- не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Някой знае ли къде мога да намеря дебели найлонови завеси като в месарските магазини ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Добър вечер, Имам един проблем със Word. Инсталирах си Microsoft office 2010, инсталирах и пакета със функции (граматически, езици) Proffing Tools 2010 който е към него и вече ми разпознава граматическите грешки на някои думи и до тук добре. Но възникна следния малък проблем, че предния ми пакет когато кликнех с десен бутон на грешната дума ми даваше избор на думи с които избраната замества грешната и готово, но този Microsoft office 2010 не ми дава да си избирам, а сам трябва да я поправям и губя време. Молбата ми е, може ли някой да ми каже как да си възстановя тази му функция със появяването на думи за избор, също страничните панели които стоят като линии с размери от които се регулират границите на текста и малките 90 градусови гранички на самия лист, които показват самите граници на текста в самия лист в който започване да пишем. Мъчих какво ли не, но не успях. Благодаря за вниманието Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 (edited) Освен Super Size Me (филма) има ли друг филм за лайната в McDonald''s ?? Edit: Vetim, благодаря! Edited January 3, 2011 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Освен Super Size Me (филма) има ли друг филм за лайната в McDonald''s ?? http://zamunda.net/details.php?id=197673&hit=1 http://zamunda.net/details.php?id=206690&hit=1 http://zamunda.net/details.php?id=213225&hit=1 http://zamunda.net/details.php?id=157004&hit=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Добър вечер, Имам един проблем със Word. Инсталирах си Microsoft office 2010, инсталирах и пакета със функции (граматически, езици) Proffing Tools 2010 който е към него и вече ми разпознава граматическите грешки на някои думи и до тук добре. Но възникна следния малък проблем, че предния ми пакет когато кликнех с десен бутон на грешната дума ми даваше избор на думи с които избраната замества грешната и готово, но този Microsoft office 2010 не ми дава да си избирам, а сам трябва да я поправям и губя време. Молбата ми е, може ли някой да ми каже как да си възстановя тази му функция със появяването на думи за избор, също страничните панели които стоят като линии с размери от които се регулират границите на текста и малките 90 градусови гранички на самия лист, които показват самите граници на текста в самия лист в който започване да пишем. Мъчих какво ли не, но не успях. Благодаря за вниманието Думите се появяват! Сега го разбрах, но речника е беден явно и затова не всеки ът дава. Proofing Tools 2010 има съдържание на граматика за 50 езика, от които не ми трябват повече от 4-5 езика, а другото е излишно. Сещате ли се някоя българска подобна програма, която да има пълно съдържание на думи в българския език, че Proofing Tools 2010 ми заема адски много място, както и как да си сложа страничните панели които стоят като линии с размери от които се регулират границите на текста и малките 90 градусови гранички на самия лист, които показват самите граници на текста в самия лист в който започване да пишем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 (edited) Думите се появяват! Сега го разбрах, но речника е беден явно и затова не всеки ът дава. Proofing Tools 2010 има съдържание на граматика за 50 езика, от които не ми трябват повече от 4-5 езика, а другото е излишно. Сещате ли се някоя българска подобна програма, която да има пълно съдържание на думи в българския език, че Proofing Tools 2010 ми заема адски много място, както и как да си сложа страничните панели които стоят като линии с размери от които се регулират границите на текста и малките 90 градусови гранички на самия лист, които показват самите граници на текста в самия лист в който започване да пишем. За програма не се сещам, ама за границите (при старите версии на MS Word) меню View>Ruler; за да ти показва листа като такъв (т.нар. WYSIWYG) View>Print Layout. Edited January 3, 2011 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 За това казах, че питам със сигурност, живея до санито на центъра и нямат и никога не са имали патешки сърца, незнам защо в Смирненски има, а тука- не. Защото само имената на магазините са еднакви.На различни собственици са и ползват различни доставчици, и различна фирмена политика относно предлаганите продукти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 (edited) Искам да попитам дали има програмка, която да конвертира PDF файл с български текст в word файл или програмка, с която да отворя PDF файла и да му копирам текста, ако не може директно да се конвертира? Мерси Edited January 4, 2011 by supertikva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Искам да попитам дали има програмка, която да конвертира PDF файл с български текст в word файл? Мерси Fine Reader с инсталиран Български плъгин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Fine Reader с инсталиран Български плъгин оооо, много мерси на мен ми е качена, ама си мислех, че е само за сканиране Много ти благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Като се измисли таквъз програма, ще се измисли нова категория за нобелова награда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Като се измисли таквъз програма, ще се измисли нова категория за нобелова награда. Каква програма? PDF-а е напълно коригируем текст. Самоче трябва да се отвори в нещо от рода на Adobe Illustrator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Каква програма? PDF-а е напълно коригируем текст. Самоче трябва да се отвори в нещо от рода на Adobe Illustrator. И не само! Ето Това, също се справя чудесно..., при това е безплатно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Ъхъ, ъхъ... Сканиран документ, при това с ръкописни букви, ъхъ, ъхъ! 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 (edited) Ъхъ, ъхъ... Сканиран документ, при това с ръкописни букви, ъхъ, ъхъ! 100% Даа, бе! Искам тебе да те видя с какво ще отвориш такава картинка..., така, че и да я редактираш като текст. П.с. Аман от оригиналници ! Edited January 4, 2011 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Не може да се отвори. Нали това казвам! И не оригиналнича! 90% от пдф-ите с БГ текст са сканирани хави. А тези, които са прави с ИнДезайн има далеч по-лесен начин да се обръщат в нормален формат за едит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 НИКОГА не може да се направи разпознаване на ръкописен шрифт. Защото красиво написан ръкописен шрифт може и да успее някоя програма но да разчете почерка на някой доктор ще стане когато измислят AI по-интелигентнo от мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts