TRIBALERO Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Много пъти ми се получава това.Свалям/трия доста музика ,съдържаща се по папкиз.Най често се случва когато изтриеш файловете от самата папка,и след това понечиш да премахнеш папката.Имам съмнения че Winamp-а е навързан. btw ,проблема с ъплоуд-а към дата-та е почти решен.Оказа се че : No space left on device = Свършило е мястото на машината, на която се намира акаунта. След като им писах във форума ,го оправиха малко ...и качих 2-3 сета (400-500 MB сумарно) и пак каза че няма място Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 На някой да му е ставало така на Mozilla? Не издържам вече, на всяко отваряне, след като минат 5 мин. става така. След рестарт се оправя за известно време, после пак... FUCK! Ако ми кажете, че ПС има нужда от преинсталация, няма да се изненадам, но някакви по-креативни идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 ... Ъъъъ... скин плъгини нещо да си бъзикала? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 (edited) Ъъъъ... скин плъгини нещо да си бъзикала? Саше, нищо не съм базикала, като "фабричен дефект" ми го изкарва това... Нито икони, нищо не се вижда, не мога да качвам снимки, да болдвам, нищо бе. Да му се не знае. Тя Mozilla ми прави и други номера. Като реша да я затварям, трябва непременно да отворя Task Mаnager, оттам да я намеря в Processes, да дам "End process", иначе като я отварям следващия път, ми излиза съобщение, че още не е затворена програмата. Да я затворя, че да може да я отворя пак. Друг ПС въпрос. Някой знае ли как да оправя това (а не всеки път да кликам с десен бутон и да натискам "Explore")(това го прави само като отварям някой от дисковете, като вляза вече няма проблем, папките ги отваря с двойно кликане) : Edited December 28, 2010 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Я кажете начини за изпращане на пари в щатите. Какви възможности има? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 На някой да му е ставало така на Mozilla? Не издържам вече, на всяко отваряне, след като минат 5 мин. става така. След рестарт се оправя за известно време, после пак... FUCK! Ако ми кажете, че ПС има нужда от преинсталация, няма да се изненадам, но някакви по-креативни идеи? Пусни си една проверка за вируси и си ъпдейтни Уиндоуса от Windows Update, че яко си се наблъскала. Я кажете начини за изпращане на пари в щатите. Какви възможности има? MoneyGram, Western Union, банков трансфер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) Я кажете начини за изпращане на пари в щатите. Какви възможности има? в БГ VISA зареждаш тука сметката и, а той там си ползва с картата парите. Ако няма такава - SWIFT превод на негова банкова сметка в американска банка. PayPal също е вариант, но не е удобен ако му рябва кеш... Юниъни и Грамове са кожодери... Edited December 29, 2010 by sMARTBomber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Май ще е или с банков трансфер или с paypal. Благодаря на двамата за отговорите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 (edited) Гражданска отговорност - къде и колко платихте? Към Бул Инс 165лв, в офис на SDI. До 1500 кубика. Друг ПС въпрос. Някой знае ли как да оправя това (а не всеки път да кликам с десен бутон и да натискам "Explore")(това го прави само като отварям някой от дисковете, като вляза вече няма проблем, папките ги отваря с двойно кликане) : Това е червей, пробвай следното: Пускаш command prompt и копираш следните неща c:\> attrib -r -s -h autorun.inf c:\> del autorun.inf d:\> attrib -r -s -h autorun.inf d:\> del autorun.inf рестартираш и трябва да готово. Edited December 29, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 (edited) Ударена броня-паднала пластмаса, нищо не изкривено. Ако сложа армирана мрежа и го запълня с кит ще стане ли? С поялничето докато армираната мрежа влезе в пластмасите на около и после кит. Че ми е доста на далеко майстора, а ме дразни неистово.... (пожелавам на идиота, дето е сложил камък в отбивка да си потроши цялата кола....Свърши ми бензино и взе да прекъсва колата, та гледам да я изтегля от пътя, че не мога да я оставя точно след завой по средата на пътното платно... и на първото място, където можах я изтеглих, обаче бутнах проклетият камък с бронята...) п.п И моята гражданска е в БулИнс и я правих в офис на SDI 130 ли, 140лв ли ми излезе, нещо такова... Edited December 30, 2010 by jjjjjk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Май ще е или с банков трансфер или с paypal. Благодаря на двамата за отговорите. С банковия трансфер ако сте роднини поне не дължи данъци. Но пък за всеки трансфер към валутна сметка (т.е. сметка в не-българска банка) комисионната е доста сериозна... не е лев-два като тука а е от порядъка на 20-30 евро на превод + някаква минимална такса за сумата но тя може да се пренебрегне. Освен това минават няколко дни преди да пристигнат парите в сметката на получателя а не е моментално или пък на следващия ден. Най-добре е с кредитна карта и да се слагат тук парите в сметката а там да си ги харчи човека. Или с банков превод за 5-цифрени суми за всичко под 5000лв е малко неприятна комисионната за превода, но пак е по-малко от Western Union или Moneygram. Последните пък можеш да преведеш максимум 1000 долара (или евро - не съм сигурен) но комисионната излизаше над 50 да не беше и 100. С paypal пък той може после да си прехвърли парите в някоя негова кредитна карта но ще го бръснат пък те някакви комисионни. Не помня колко беше но нещо като 3% ми се върти в главата. Което на $1000 e горе-долу като банковия превод. Но колко взимаха за прехвърлянето от акаунта в карта не мога да намеря в момента и не се сещам колко беше. Гледам на сайта им пише че е безплатно, но съм сигурен че за прехвърлянето на пари към кредитната ми карта искаха някакви пари. За щатите може и да е безплатно обаче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Някакви идеи, къде мога да занеса за ремонт цифрово фотоапартче ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Някакви идеи, къде мога да занеса за ремонт цифрово фотоапартче ? Пробвай в ПАН сервиз. Телефонния номер съм го загубил, но го има из нета.Ъъъъ, може да се наложи изпращане до София. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Пробвай в ПАН сервиз. Телефонния номер съм го загубил, но го има из нета. Ъъъъ, може да се наложи изпращане до София. Благодаря, знам ги къде са, но не се бях сетил за тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Някой може ли да ми препоръча някоя лесна и свястна програма за конвертиране на ДВД в DIVX и още едно питане, кажете ми моля, как да си направя файловете в dawnload папката да ми се нареждат, не по азбучен ред, а по последно свалени? Благодаря предварително за помоща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Някой може ли да ми препоръча някоя лесна и свястна програма за конвертиране на ДВД в DIVX и още едно питане, кажете ми моля, как да си направя файловете в dawnload папката да ми се нареждат, не по азбучен ред, а по последно свалени? Благодаря предварително за помоща. Right click => arrange by => date added или беше горе от view menu-то, не си спомням точно къде беше на ХР-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Благодаря, знам ги къде са, но не се бях сетил за тях. Ако не си го изпратил вече мога да ти препоръчам един познат. Не съм виждал човек по - добър от него по отношение на електроника. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Ако не си го изпратил вече мога да ти препоръчам един познат. Не съм виждал човек по - добър от него по отношение на електроника. След празниците ще е. Проблемът е, че нещо не може да се "щракне" картата и съответно не може да я намери. Мисля, че проблемът е чисто механичен, но все пак ще се радвам да имам още една опция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Някой знае ли дали тая вечер такситата ще возят на двойна тарифа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Естествено, това е реторичен въпрос. Ти ако бачкаш на новогодишната нощ, нямаше ли да искаш двоен или троен надник. И бакшишите са хора все пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 (edited) Аз питах за сигурна и потвърдена информация. Миналата година такситата пак ги караха таксиметрови шофьори, но работеха на нормална тарифа. Едит: Сега се обадих по телефона на 9111 да ги попитам. Противно на всякаква логика, такситата (поне техните) ще возят на нормална тарифа днес. Edited December 31, 2010 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 (edited) Аз питах за сигурна и потвърдена информация. Миналата година такситата пак ги караха таксиметрови шофьори, но работеха на нормална тарифа. Едит: Сега се обадих по телефона на 9111 да ги попитам. Противно на всякаква логика, такситата (поне техните) ще возят на нормална тарифа днес. повърждавам за миналогодишната новогодишна нощ - бяха на нормална тарифа ... сутринта по някое време използвам популярността на темата да пожелая на всички весело посрещане на новата година, пийнете си, хапнете и не правете глупости особено зад волана - свидетели сме на многобройни такива случаи и последствията са ясни. Повече щастие през 2011 - усмихвайте се повече - всеки човек заслужава да бъде посрещнат с усмивка в автобуса, на работа, на спирката, в магазина : ) Бъдете добри и откровени с хората, но не ги наранявайте. Namaste! Edited December 31, 2010 by dRiNKiN_pARk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Благодаря за пожеланията. Много късмет и здраве и на теб през следващата година и да ти бъде поне 20 пъти по - плодородна от тази. Наздраве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Ако не си го изпратил вече мога да ти препоръчам един познат. Не съм виждал човек по - добър от него по отношение на електроника. Би ли споделил и с мен координатите на въпросния човек? Преди два дни си взех една 5" навигация, порадвах й се 2 дни и в един момент замръзна. След ресет вече не показва нищо повече от welcome скрийна . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Преди седмица някъде имах проблем с една покупка през Pay Pal.Оказа се че ftp-то за което плащам за да го ползвам временно било спряло ,по празниците.Та на 23 като направих поръчката срещу статуса пишеше: completed.След 2 дена някъде получих: Subscription Payment Failed.Вече към 29ти получих още един мейл: Your subscription to 2 weeks has been cancelled because your credit card was refused. You will not be billed for this subscription again. Сега вече уж пуснаха ftp-то .И отново реших да пробвам да си взема акаунт за ползване ...обаче при опит да платя ми дава: Sorry — your last action could not be completed We were unable to verify your credit or debit card. To proceed with your purchase, please select a different payment method or add a different credit or debit card, then click Continue. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts