TRIBALERO Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Не е препоръчително заради упойката и повечето анестезиолози искат пациента да не се е хранил поне 12 часа. мхм ясно ,и за местните опойки ли е същото ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Колко местна, и къде точно? Че на мен като ми хакнаха една в крака, чак в главата ме удари, а крака все едно че го нямаше. Но пък беше много готино, и се замислих какво ли е усещането от истински наркотик Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 мхм ясно ,и за местните опойки ли е същото ? Принципно отговорните лица предупреждават дали се изисква да не се яде. При пълно извеждане от съзнание задължително се отива сутринта гладен, че и жаден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Ами местна ,мисля че около слепоочието,или направо отстрани на клепача. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Телефона ми се скапа,подозирам че е лентов кабел.Модела е стар,MOTOROLA RAZER V3,така че няма да давам пари да го оправят.Всъщнсот клавиатурата си свети,понякога и външния дисплей,дава свободно,като му звъня,но не мога да вдигна.Проблема е,че всички телефонни номера са ми в него,а те не са малко.Има ли начин,ако го свържа с компа,да ги изкарам,че не знам как ще ги събирам отново? Имаш ли диска с програмата за ПС на самия телефон? Тази, която като я включиш и ти излиза макет на телефона и от неговото меню си копираш снимки и музика? Ако я имаш, включи телефона към ПС, отвори си (не помня само че дали можеше) телефонния указател и ако има начин ги копирай на ПС поне. Мисля, че ставаше, ама съм забравила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Можете ли да ми кажете къде в Пловдив има магазини за копирна техника втора ръка, интесува ме информация за възможно повече магазини, ако има де.Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Значи наистина е 100 лева отиване и връщане? Да, ако си направиш онлайн чекинг 7 дена преди полета...иначе ще те ръснат 10 евро ли бяха 10 лева...май 10 евро бяха ...на посока Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 (edited) Вчера платих едни пари за регистрация/достъп до едно Ftp,чрез Pay Pal.Веднага след потърждението ми за покупката получих потвърждаващ имейл за проведената транзаксия.Минаха няколко часа и системата на Пей Пал ми върна: Subscription Payment Failed: The payment for your subscription to 2 weeks failed because of a problem with your credit card.qwerty Webshop has been notified of this failed payment. We will try to make payment again on Dec 28, 2010. Преди месец отново бях пратил пари към въпросният сайт ,без проблем. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем,и съответно как го е решил ? btw ,странно но като се вгледах пише че не иска да се пратят парите за тoзи 2 седмичен период на ползване,а пък аз платих да ползвам за 4 седмици.Спомням си че първият път се бях абонирал за 2 седмици... Edited December 24, 2010 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 А в банката какво е положението? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 А в банката какво е положението? утре ще изтичам до банкомата да проверя. По принцип точно поради подобни причини не обичам да внасям/оставям големи суми пари в дебитни карти,и за това зареждам с колкото ще харча. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 (edited) При уизеър имаш само ръчен багаж,за това не се плащат летищни такси и за това са на такава цена билетите А споменава ли се размера на самолетите както и комфорта при пътуването с тях? Верно не е като да пътуваш 36 часа сгънат на 2 в автобус но който е пътувал с тези самолети и примерно нормален полет на луфтханза осъзнава защо еФтинкото е на такава цена... По принцип точно поради подобни причини не обичам да внасям/оставям големи суми пари в дебитни карти,и за това зареждам с колкото ще харча. И те си прибират чат-пат месечни такси, чат-пат годишни... верно уведомяват те по някое време но изненади в това отношение не липсват ПС: И защо ще ходиш до банкомат? Нямаш ли електронно банкиране или поне гледане на движението? Edited December 24, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем,и съответно как го е решил ? Скоро ми се случи. Трябваше да платя в пакет за няколко поръчки едновременно и като стигнах до момента с плащането, страницата се позапуши нещо....въртя, въртя и накрая изписа, че няма връзка. Влезнах си в Пейпал ъкаунта и видях, че парите за всичките поръчки вече са дръпнати от там. След това си влезнах в банковата сметка, обаче от там още не бяха дръпнали нищо. Отидох на имейла, който ми е прикрепен към Пейпал ъкаунта и видях, че има съобщение, че трябва да платя отново всичките поръчки, понеже транзакциите не били успешни. Разбира се аз изчаках час-два, отново си влезнах в банковата сметка и видях, че и от там вече са дръпнати парите. Върнах се в Пейпал и им изпратих инфо, че вече са платени въпросните поръчки, като това лесно може да се удостовери с проверка в ъкаунта ми и случаят приключи дотук. Впоследствие видях, че всеки от търговците, които бяха в групата на тази последна поръчка вече е получил съответната сума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Скоро ми се случи. Трябваше да платя в пакет за няколко поръчки едновременно и като стигнах до момента с плащането, страницата се позапуши нещо....въртя, въртя и накрая изписа, че няма връзка. Влезнах си в Пейпал ъкаунта и видях, че парите за всичките поръчки вече са дръпнати от там. След това си влезнах в банковата сметка, обаче от там още не бяха дръпнали нищо. Отидох на имейла, който ми е прикрепен към Пейпал ъкаунта и видях, че има съобщение, че трябва да платя отново всичките поръчки, понеже транзакциите не били успешни. Разбира се аз изчаках час-два, отново си влезнах в банковата сметка и видях, че и от там вече са дръпнати парите. Върнах се в Пейпал и им изпратих инфо, че вече са платени въпросните поръчки, като това лесно може да се удостовери с проверка в ъкаунта ми и случаят приключи дотук. Впоследствие видях, че всеки от търговците, които бяха в групата на тази последна поръчка вече е получил съответната сума. разгледах из п п акаунта и в хисторито на транзакциийте срещу статуса на вчерашната ми покупка е : Completed. Явно продавача има проблем с неговия акаунт или с получаването на парите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Преди няколко дни попитах за една копирна машина какви консумативи могат да се сменят и т.н. Марка е gestetner 2345 zd или поне така пише на самата машина ( доста е стара и дано съм уцелил наименованието й ). Знаете ли някакъв добър сервиз, да се обадя след празниците, за да ми обяснат кое, как и какво Весели празници Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 (edited) Взех си хавлиен халат. Пускаше власинки. Изпран е с центрофуга (майка ми ми каза, че повече няма да го пере, след като й се е наложило да чисти пералнята). След прането пак пуска власинки. Някакво спасение? Обмислям химическо чистене... Edited December 24, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 (edited) Взех си хавлиен халат. Пускаше власинки. Изпран е с центрофуга (майка ми ми каза, че повече няма да го пере, след като й се е наложило да чисти пералнята). След прането пак пуска власинки. Някакво спасение? Обмислям химическо чистене... Да, няколко пранета и спира да пуска. Първото пране пуска най-много. На химическо не съм пробвал. Колкото и халата да съм ползвал ми стават удобни и приятни след 4/5 пранета и ползване поне месец. Да задам и аз въпрос какъв е принципа на химическото чистене? Предполагам няма центрофуга и температурата е около 40 градуса, за другото нямам идея. Edited December 24, 2010 by naka_g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 най-малкото е че не би трябвало да има и вода при химическото чистене. Става само с химикали и разтвори разни Представи си костюм или рокля за 2 бона да я пуснеш в пералнята да се центрофугира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 до колко часа има маршрутки тази вечер :? градският явно е запразнил вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 (edited) до колко часа има маршрутки тази вечер :? градският явно е запразнил вече имаше.... тази вечер През някакви периоди от време компютърът ми извършва някакъв процес, все едно се рефрешва и в същия момент ако пиша блокира за момент и се чува уиндос пльокането и ако гледам онлайн филм на цял екран и ми се маха екрана, досадно е, кажете ми какво да направя Edited December 25, 2010 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 kak beshe saita na konrad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Някой да има термопаста? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 (edited) Някой да има термопаста? Имам. Но ти трябва да дойдеш да си я вземеш... А споменах ли, че живея около Бургас? Сега сериозно-2.50 струва една бройка Spire(добра пастичка, мисля...) Аз ползвам такава. Edited December 26, 2010 by jjjjjk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Трябваше ми за днес, около обед. Пампоров спаси положението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 niakoi znae li kade ima samozalepvashto se folia prozrachno ili sivo kazaha mi v magazin za tapeti ama i magazin za tapeti ne znam kade ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Имам известни количества захарни изделия, бира и безалкохолни от които трябва да се избавя Идеи ако ме отрежат от доставчика какво да сторя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts