Rubbish Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 (edited) Възможно ли е хард диска да започне да шуми повече, поради излагането му на силна музика тоест заради вибрации от бас Говорим за лаптоп при изключено състояние, поставен на задната седалка в кола със subwoofer. Знам, от какво и как е направен харда, просто примерно в дискотеките хардовете на DJ-те да са заминали до сега... а едва ли използват SSD/flash drive. Edited December 6, 2010 by Rubbish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Not possssible. Демек: За*би ти тая ралта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Някой знае ли колко струват вериги за 19 цола гуми? Веригите зависият и от ширината, ама имай предвид, че на лята джанта ако сложиш вериги може да я съсипеш. Обикновените вериги започват от 30 лв за 13" - 14". Ако искаш от меките вериги - приготви 75-80 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Not possssible. Демек: За*би ти тая ралта. Ми тогава защо шуми повече, след това действие? Може нещо охлаждането да се е разшумяло от това... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 (edited) Олеле стана голям проблем, казвайте какво да правя, олеле :cry :( :( Някакви бели червейчета са се навъдили и навсякъде са пуснали паяжинка между листовете лекции които ми стоят на масата, даже ги има и между едни книжчици които ми стояха на бюрото. Имах едно бурканче с мед, което беше леко олято и в торба и на него имаше няколко, възможно ли е да са тръгнали от него, хвърлих го веднага Даже и в касата с пушката намерих няколко в едни документи, а касата ми има солидно уплътнение по цялата врата и не е отваряна с месеци Напоследък накупих много стари книги и на някой от тях като се загледах от вътрешната страна,където са плетките на странижите има същите червейчета, кажете ми как да се избавя от тях, дайте съвет Edited December 6, 2010 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 (edited) На някои мп3 фаилове слагат обложките на албума и но този начин се вижда корицата, като стои на десктопа напр(на виста) вместо картинка с мп3. С каква програма мога да редактирам фаила за да махна тази картинка ? Edited December 7, 2010 by puF4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 аз лично използвам TagScanner, за да ги слагам http://www.xdlab.ru/en/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 (edited) Възможно ли е хард диска да започне да шуми повече, поради излагането му на силна музика тоест заради вибрации от бас Говорим за лаптоп при изключено състояние, поставен на задната седалка в кола със subwoofer. Знам, от какво и как е направен харда, просто примерно в дискотеките хардовете на DJ-те да са заминали до сега... а едва ли използват SSD/flash drive. Не може да се прецака лаптопа.Иначе е вярно че повечето Dj сега използват главно лаптоп и навързаните му там външни sound карти.Примерно в Плазма аудио системата е със следните характеристики: 4x F218 4x Resolution 4S 2x Booth monitor 2x E45 amplifier 2x E25 amplifier и една част от dj-те си носят лаптопите,та нямат пробем Иначе от колко време не си го чистил лаптоп-а ти ? На някои мп3 фаилове слагат обложките на албума и но този начин се вижда корицата, като стои на десктопа напр(на виста) вместо картинка с мп3. С каква програма мога да редактирам фаила за да махна тази картинка ? Най лесния начин е като цъкнеш на самото парче в winamp-а на VIEW FILE INFO... ,после отиваш на ARTWORK и даваш Delete.По същия начин можеш да си вкараш твой собствен img файл,като преименуваш img файла да е със същото найменование на това което си написал срешу album в съответния таг на мп3-ката Edited December 7, 2010 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 (edited) Някой виждал ли е по нашите магазини да се продава Kinder Happy Hippo ? Edited December 7, 2010 by laury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Какъв силикон точно трябва да взема, за да го използвам вместо маджун, да поставя едно стъкло в метална рамка. Мерси Общо взето всеки силикон става за тази работа. Все пак ако ше стои навън ползвай санитарните силикони, не акрил. Олеле стана голям проблем, казвайте какво да правя, олеле :cry :( :( Някакви бели червейчета са се навъдили и навсякъде са пуснали паяжинка между листовете лекции които ми стоят на масата, даже ги има и между едни книжчици които ми стояха на бюрото. Имах едно бурканче с мед, което беше леко олято и в торба и на него имаше няколко, възможно ли е да са тръгнали от него, хвърлих го веднага Даже и в касата с пушката намерих няколко в едни документи, а касата ми има солидно уплътнение по цялата врата и не е отваряна с месеци Напоследък накупих много стари книги и на някой от тях като се загледах от вътрешната страна,където са плетките на странижите има същите червейчета, кажете ми как да се избавя от тях, дайте съвет Тези и вероятно си ги домъкнал със старите книги. Тъй като може да са навсякъде не виждам как може да се оттървеш освен ръчно. Да пръскаш с препарати няма да е ефектвно, след като не знаеш къде са точно. Почвай да ровиш и да тупаш бумагите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Хм от къде мога да си взема някакъв калъф за телефона.Общо взето не знам какъв точно искам да е,но със сигурност да не е гумен.Мога да отделя до към 10-15лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Как да направя някоя тема да стане Important Topics във форум с IPB 2.2.0 версия. При положение че имам модераторски права. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Хм от къде мога да си взема някакъв калъф за телефона.Общо взето не знам какъв точно искам да е,но със сигурност да не е гумен.Мога да отделя до към 10-15лв. От всеки магазин в който продават GSM-и, офис 1, техномаркет, технополис и къде ли още не. Сигурно само в аптеките и баничарниците не се продават... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Как да разбера дали даден безжичен рутер може да работи едновременно на N и G стандарти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Като му влезеш в душичката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Търся кръгли рамки за очила, в краен случай кръгли слънчеви. Някакви идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Електрическите самобръсначки заслужават ли си и вършат ли добра работа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Колко горе-долу кара батерията на Nokia N85 ( при разговори на ден 10тина минути )? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Електрическите самобръсначки заслужават ли си и вършат ли добра работа? Зависи какво очакваш. НЕ бръснат като стандарт шита. (толкова добре и'ам предвидзе) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 (edited) Зависи какво очакваш. НЕ бръснат като стандарт шита. (толкова добре и'ам предвидзе) Не знам от какво, но в последно време кожата ми е станала доста чувствителна. Гелове, пяни, балсами и ножчета смених, ама явно трябва време, за да се поуспокои. Затова се зачудих дали електрическите си заслужават, дори и да не бръснат толкова гладко. Edited December 10, 2010 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 В "Тракия" има ли китайски магазин за дрехи и евентуално къде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Някой знае ли къде в Пловдив се продават headphone bags? За другата седмица ще ми трябва някаква чантичка побираща слушалки - 20 на 20 см приблизително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Някой знае ли, дали в Пловдив има специализиран магазин на Моторола, или поне магазин в който продават малко повече модели на Моторола. И ако знаете такъв, моля за адрес. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 От къде да взема държачи картонени за чашки (5-6 чаши) с дръжки? Онези, които са квадратни с дупки в картончето?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 От къде да взема държачи картонени за чашки (5-6 чаши) с дръжки? Онези, които са квадратни с дупки в картончето?! Има такъв склад до разкопките в Аджисан маала. Стир. и пласт. чашки, тарелки, държачи, бъркалки и прочее. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts