host Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 (edited) И молим, пътувайте със зимни гуми, носете си веригите в багажника. Не ща по пътя към Пампорово да попадам в километрични колони поради "инциденти". _______________ Абе и аз гледам все от 3 дни прогнозата ама веригите са 2кг, хвърлят се в багажника и спестяват един куп галимации после. Дано няма усложнени пътни условия и всички пътуваме леко и безаварийно. _________________ Оу, и още нещо. Течност за чистачките не е лошо да провери човек дали има. Много хора го подценяват, но ако всичко е в киша и се кара кола до кола, стъклото ви става на лайно. И не е най-удобния момент да остане човек без течност - не вода, а някаква подходяща за зимни условия. Edited December 2, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 (edited) Зимните гуми отдавна са сложени (не че са си изпълнили предназначението с тея рекордни температури ама тва е друга тема) ама веригите трябва да ги намеря макар че го дават 7 и 8 слънчево Edited December 2, 2010 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Някой, ако си е правил акаунт в Pay Pal, може ли да ми помогне с малко инфо Проблемът е следния: преди 4 дни си направих регистрация, потвърдих си пощата и остана само да си потвърдя картата. Все още не са ми изтеглили сумата, с чието основание за превод да си потвърдя номера на картата. Аз ли не съм направила нещо или ... просто чакаш.Бавят се по около 5 работни дни.А и в банката понякога не знаят какво да търсят.Ако са минали 5 работни дни, отиди в банката и иска извлечение на сметката си и там е записан кода. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Някой да знае къде в Пловдив продават ключодържатели характерни за различните държави?Примерно и по-точно ми трябват тези който се намират в почти всички магазини за сувенири в УК ( разни автобуси на 2 етажа, телефонни кабинки, Бик Бен и т.н.) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Какъв силикон точно трябва да взема, за да го използвам вместо маджун, да поставя едно стъкло в метална рамка. Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Здравейте, ползвам програмата за разглеждане на ПДФ дайлове Foxit reader, понежеразбрах, че с нея се махали защитите на файловете. Интересува ме как да махна адресът на сайта от всяка страница от който съм дръпнал книгата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Ако приемем че това е вътре в самия PDF най-вероятно ще ти трябва нещо за редактиране на PDF-и а от тези съм ползвал само Acrobat Reader Pro и то не особено успешно. Ставаха промени но с много клизми и нагаждане и понякога след промяна разместваше доста неща по страницата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 (edited) Foxit Pdf Editor върши добра работа, веднъж ми трябваше и не ми е правил проблеми. Дребна потробност е, че май не беше безплатен, както е рийдъра. Edited December 3, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Здравейте, ползвам програмата за разглеждане на ПДФ дайлове Foxit reader, понежеразбрах, че с нея се махали защитите на файловете. Интересува ме как да махна адресът на сайта от всяка страница от който съм дръпнал книгата. Foxit phantom е твоя избор, намира се лесно. Ще се наложи обаче да цъкаш на всяка страница въпросния текст и Del. Не съм убеден дали е в състояние да свали защитите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Откъде да си взема някаква доволно тънка и здрава плоскост без остри ръбове. Която да ползвам за поставка върху която да слагам клавиатура и мишка. Под тънка имам предвид под половин сантиметър за предпочитане не-повече от 2мм но пък достатъчно здрава че да не се огъва и да е поне 80см широка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Какъв силикон точно трябва да взема, за да го използвам вместо маджун, да поставя едно стъкло в метална рамка. Мерси Като отидеш в магазина (практикер/алати) на всеки силикон отзад на етикета е обяснено за какво точно е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 какво е това магнитно сваляне на торенти?В замунда се е появила такава опция . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 какво е това магнитно сваляне на торенти?В замунда се е появила такава опция . https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=52090&pid=1495415453&st=200entry1495415453 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Ако някой има разклонител и е в ПУ да занесе на Психара в ПУ (след малко ще допълня аудиторията). Горкия е принуден да слуша лекцията на която е, вместо да превърти новия NFS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Никой не ми донесе! Благодаря за призива, но няма отзовали се! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Това е защото host-a не допълни аудиторията и хората са се оглеждали в ПУ ама не са те намерили. Пък и може и сградата да са объркали - то нова, стара... не е лесно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Благодаря отново на обичайните заподозрени djadomraz Vetim alchemy djadomraz Не съм виждал дървена плоскост нито 80см широка, а пък и за половин сантиметър широка.... Не съществува "плътен" дървен материал с такава ширина, дървените талпи са до 30см ширина. Друг вариант е "слепен" дървен материал, който за разлика от плътния представлява множество слепени дъшчици които образуват вече по-голяма ширина, но най-широкото като такъв материал който видях докато търсех, беше в Алати, около 60см и 2см дебелина. Здрави са, все пак няма да скачаш върху нея, ще издържи. Можеш да ги закараш на дърводелец да ти я челоса и да я изтъни, но според мен това не е твоят материал, понеже дървото си е дърво и ще си задиря мишката по него. Според мен вариантът е ПДЧ, в този материал кеф ти ширина, кеф ти дължина, кеф ти дебелина и за капак на това покритието им е желязно и кара с години и няма надраскване!! А и ако искаш ще ти го изрежат под някаква обла форма Друг вариант който се сещам е корк, от който правят онези табла дето ги има във американските филми и офисите, на които лепят с иглички разни бележки, той е мек обаче и него не помня къде съм виждал да се продава на метър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Къде продават хубави гевреци? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Я каже как мога да си разбера паролата към менюто в рутера,без да ресет-вам рутера.Имам я запаметена в паролите на моцилата обаче е *****. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Имам я запаметена в паролите на моцилата обаче е *****. Качи си някой плъгин, дето "вижда" или редактира пароли - има ги десетки такива (напр. този). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Я каже как мога да си разбера паролата към менюто в рутера,без да ресет-вам рутера.Имам я запаметена в паролите на моцилата обаче е *****. Инсталирай си Гугъл Хром и ще се родиш. От 2 години съм с него и вече не ползвам никакви други браузери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Инсталирай си Гугъл Хром и ще се родиш. От 2 години съм с него и вече не ползвам никакви други браузери. Аз по едно време си го бях инсталирал.... и верно, родих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Някой знае ли колко струват вериги за 19 цола гуми? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Я каже как мога да си разбера паролата към менюто в рутера,без да ресет-вам рутера.Имам я запаметена в паролите на моцилата обаче е *****. Инструменти->Настройки->Сигурност->Показване на паролите и гелдаш срещу адреса на рутера кое е потребителското име. Има и бутон да ти покаже и запаметената парола. И си я виждаш и ползваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Инструменти->Настройки->Сигурност->Показване на паролите и гелдаш срещу адреса на рутера кое е потребителското име. Има и бутон да ти покаже и запаметената парола. И си я виждаш и ползваш. това се оказа най доброто решение мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts