Antares Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Ангеле, придържай се към дизайна. Нещата, (от) които не разбираш по-добре не ги дискутирай Все още масово се ползват машини, на които е по-добре да си седи XP. Ще ти дам лекичък hint - памет. Пробвах при мен слагането на отметката "use drop shadows for icon labels" - премахна цвета и сега се вижда само текст, на фона на тапета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Ангеле, придържай се към дизайна. Нещата, (от) които не разбираш по-добре не ги дискутирай Все още масово се ползват машини, на които е по-добре да си седи XP. Ще ти дам лекичък hint - памет. Пробвах при мен слагането на отметката "use drop shadows for icon labels" - премахна цвета и сега се вижда само текст, на фона на тапета. В момента се занимавам с вируси. И мога да ти кажа, че пущините направо ВЛИТАТ в тва XP, защото никой не го ъпдейтва вече и всичките дупки си му седят. Паметта е колкото 1 бутилка марков алкохол или колкото 3 бутилки БГ. Или колкото 10 кутии цигари. Това никакво оправдание не може да е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 поправете ме ако греша, но темата май се превърна от "нестандартни въпроси" в "нестандартни спорове" тааа,както питах по-нагоре преди да се разразят словесни нападки : Някой да има стари неннужни видеокасети? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 поправете ме ако греша, но темата май се превърна от "нестандартни въпроси" в "нестандартни спорове" тааа,както питах по-нагоре преди да се разразят словесни нападки : Някой да има стари неннужни видеокасети? Аз имам около 150 видеокасети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Факта, че вече няма поддръжка за тая система, а излизат само Malicious Software Removal Tools, и то не за дълго, сам по себе си трябва да подсказва на разумните хора, че е време да напускат ковчега. Нищо де, като започнат да се пълнят с вируси и malware, ще започнат да се местят. Факт е, че и идея си нямаш от темата. Security updates излизат и ще продължават да излизат до 8-ми Април 2014г. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Аз имам около 150 видеокасети. а отговарят ли на "изискването" да са ти ненужни ? :) И да си склонен да се разделиш с тях срещу...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Факт е, че и идея си нямаш от темата. Security updates излизат и ще продължават да излизат до 8-ми Април 2014г. Ок. Моя грешка. Подвел съм се от Extended Support политиката на Microsoft. И все пак, за мен лично, реално оправдание някой да седи на XP на нова машина, няма. Освен ако не иска да му е легално копието, което в България е много, много рядко срещано. Сега пуснах една виртуална машина за едни тестове и проверих настройката за иконите. десен бутон на десктопа - Properties - Desktop - Customize - Web таб-а - Lock Desktop Icons не трябва да има отметка. Също така десен бутон на десктопа - Properties - Appearance - Effects - Use the following method to smooth edges - Clear Type. При мен се получава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 (edited) което в България е много, много рядко срещано. Само ние с колегата сме балъците в нашия магазин с тоя орижинал, а? Ебати. ________________ Кое е остроумно? Горното беше, че още ме е яд за парите за тоя тъп Win. Тук сме сумати обекти и да ти кажа само ние и още едни сме с ориг. копия. Другите или си карат с нелицензирани - на късмет да не ги проверят - или цъкат Линукс. Ако зависеше от мен нямаше да сложа Win, ами щях да се мъча с Linux ама не постигнахме вътрешно-дружествено съгласие. Та за това ми е впечатлението, че бая тъпо постъпихме като си взехме лицензиран ама все тая. Edited December 1, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Само ние с колегата сме балъците в нашия магазин с тоя орижинал, а? Ебати. Остроумно. Само дето на теб с колегата могат да ви тропнат на стъклото и да ви искат касовата бележка, докато на чичо Киро и леля Мария в Тракия, няма да им стъпне проверка докато свят светува. То и ние в офиса имаме около 20 лицензирани копия на Win7, но това не означава, че у нас съм дал 300лв за Уиндоус. Лицензирани копия в България се ползват 99% от бизнес потребители и само 1% от домашни. Някакви ентусиасти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Искам да питам нещо, ама няма да ми се смеете. Някой имал ли е допир до тези електронни джиджавки, тип IPAD, на които могат да се четат книги. И могат ли да се качват книги свалени от тракерите на тях, или трябва нещо да се хакнат. Имам си доста свалени книги, ама на компа взеха да ме болят очите вече, въпреки, че монитора ми е много хубав, ама пак не става. И съответно да ми препоръчате някоя марка, не много скъпа ако може. Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Искам да питам нещо, ама няма да ми се смеете. Някой имал ли е допир до тези електронни джиджавки, тип IPAD, на които могат да се четат книги. И могат ли да се качват книги свалени от тракерите на тях, или трябва нещо да се хакнат. Имам си доста свалени книги, ама на компа взеха да ме болят очите вече, въпреки, че монитора ми е много хубав, ама пак не става. И съответно да ми препоръчате някоя марка, не много скъпа ако може. Благодаря предварително. Kindle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 ...Някой имал ли е допир до тези електронни джиджавки, тип IPAD, на които могат да се четат книги. И могат ли да се качват книги свалени от тракерите на тях... Интернет магазина за електронни книги. Нямам такова но ми се иска . Има описание какви формати поддържа всяко устройство. Имаха 2 модела в Технополис в Тракия навремето така че можеш да се минеш и да ги пипнеш на живо ако още са там. Ето и още едно място за информация в БГ пространството: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Уффф от колко време точа зъби и аз за една е-книга.Ама пусто все не мога да отделя 350лв.Скъпи са още ма***ка му. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 ^^Ти добре ме подсети, сега така или иначе ще минавам покрай полиса, ще влеза да ги разгледам и поразпитам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Уффф от колко време точа зъби и аз за една е-книга.Ама пусто все не мога да отделя 350лв.Скъпи са още ма***ка му. Киндъл поръчан от Англия ти излиза точно 253 лева. Това е за модел без 3G. Не е кой знае какво липсата му. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Амм да, може.Пък тв'а 3G и тем подобни хави..честно казано не ми и трябват.Дет' се вика само PDF и Word да поддържа, да мога да си чета.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 (edited) Имайте предвид че поддръжката на кирилица дори и в най новия Киндъл е доста условна. Налага се конвертиране на книгите в *PDF или *mobi формат. Не е голям проблем, но би отказало някои потребители... Това от опит ли го знаеш или просто прочете някъде?.... От информацията в сайтовете които посочих. Ако са оправили поддръжката на кирилицата ще е идеално.. Edited December 2, 2010 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Имайте предвид че поддръжката на кирилица дори и в най новия Киндъл е доста условна. Налага се конвертиране на книгите в *PDF или *mobi формат. Не е голям проблем, но би отказало някои потребители... Това от опит ли го знаеш или просто прочете някъде? Имам приятели които си го взеха и нямат никакви проблеми. С предишните версии имаше такива. Следващият месец мисля да си поръчам един. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Може ли на xbox 360 slim да се гледат филми чрез USB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Някой ходил ли е скоро към Пампорово? Интересува ме от къде е по - хубав и подържан пътя, през Лъки или Чепеларе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Някой, ако си е правил акаунт в Pay Pal, може ли да ми помогне с малко инфо Проблемът е следния: преди 4 дни си направих регистрация, потвърдих си пощата и остана само да си потвърдя картата. Все още не са ми изтеглили сумата, с чието основание за превод да си потвърдя номера на картата. Аз ли не съм направила нещо или ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Някой ходил ли е скоро към Пампорово? Интересува ме от къде е по - хубав и подържан пътя, през Лъки или Чепеларе? през Чепеларе естествено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 през Чепеларе естествено Внимавай покрай наречен и нареченски бани, че има няколко гадни дупки... на едната си пръснах гумата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 И с камерите при Хвойна, а също и с патрулките в Чепеларе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Мерси за съветите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts