kpu3a_ Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Търся Квартира в Пловдив до 150 лв Самостоятелно помещение ако може инфо на лс ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Някой може ли да ми препоръча възможно най - простата (лека и бърза за инсталиране) програма за видео обработка? Трябва ми да отрежа 2 мин. от един филм. Пробвах с WMM обаче ми иска някакъв кодек и заради липсата му не може да отвори файла... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Някой може ли да ми препоръча възможно най - простата (лека и бърза за инсталиране) програма за видео обработка? Трябва ми да отрежа 2 мин. от един филм. Пробвах с WMM обаче ми иска някакъв кодек и заради липсата му не може да отвори файла... http://www.virtualdub.org/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Някой може ли да ми препоръча възможно най - простата (лека и бърза за инсталиране) програма за видео обработка? Трябва ми да отрежа 2 мин. от един филм. Пробвах с WMM обаче ми иска някакъв кодек и заради липсата му не може да отвори файла... boilsoft video splitter - проста, и супер бързо действа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Препоръчайте ми хубав хотел във Велико Търново, като се водите по комфорта, не цената. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 "Premier". По принцип веригата Best Western е доста добра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Къде/Кой в Пловдив може да ми хакне xbox-a ( 360 fw: 74850c ) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 "Premier". По принцип веригата Best Western е доста добра. Best Wester в България е само име. Те не менажират хотела. Всичко се прави локално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 ? Къде е главния офис на Мост комп. в Пловдив? Тоест къде продават най-евтино Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 сега не е най-подходящшия момент да си купуваш компоненти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 сега не е най-подходящшия момент да си купуваш компоненти. То никога не е по тая логика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 около декември не е препоръчително да се купува техника. Цените се завишават изкуствено. Другия такъв период забравих кога беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Всички големи празници, по които се правят големи подаръци са повод Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 "явлението" не е само в България Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 И празниците не са само в България. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 (edited) Някой знае ли продава ли се по магазините ванилена захар и на каква цена горе-долу? Edit: laury, благодаря! =] Edited November 24, 2010 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Някой знае ли продава ли се по магазините ванилена захар и на каква цена горе-долу? Да,продава се.Тъкмо си пия млякото с такава.Купували сме я от Кауфланд,на ф-ма Радиком е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 (edited) Предстои ми пъруване със самолет и искам да питам как стоят нещата с килограмите?В билета има ограничение от 20кг, но то включва ли килограмите на куфара?Защото само куфара е има-няма 10кг. Edited November 24, 2010 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Предстои ми пъруване със самолет и искам да питам как стоят нещата с килограмите?В билета има ограничение от 20кг, но то включва ли килограмите на куфара?Защото само куфара е има-няма 10кг. Да. Целия куфар с багажа в него, трябва да тежи килограмите посочени в билета. В твоя случай - 20. Може да си затворят очите за 2-3-4 килограма, но всичко е според зависи. При мен са си затваряли очите за 10кг отгоре, но беше частен случай и май беше, защото самолета не беше пълен. Тъпчи в ръчния багаж и това е. Или си вземи нормален куфар. Тоя бронирания за какво ти е? 10кг... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Тъпчи в ръчния багаж и това е. Понякога и него го проверяват колко тежи. Култово е когато летим групата и отиваме на водолазния сафарита. Под 30 килограма куфар няма. Последният път ръчният ми багаж беше 17 килограма и ме накараха да го чекирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 В момента чекирания багаж е 20 кг, ръчния 10. Бонусите са си счиста случайност и не съветвам да се разчита на тях. Трябва я празен самолет, я любезна дама на гишето... Иначе ще разтоварваш на летището. Миналата седмица изпратих баба ми за САЩ и удари луд късмет, като и не само я пуснаха с повече килограми, но я уредих да чекира и ръчния багаж като второ парче. Дефакто й пуснаха 2 парчета по 30кг заради нейните 27 + 12, но това е просто луд късмет. Аз тъкмо се готвех да разтоварвам ракии и извикаха някаква шефка, която просто отпусна мега бонус Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 (edited) Мерси за отговорите. Иначе по тикет ръчния трябва да е макс 20кг в което няма много логика, защото чантата е в пъти по-малка. П.С. UK - Easyjet Edited November 24, 2010 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 В момента чекирания багаж е 20 кг, ръчния 10. Бонусите са си счиста случайност и не съветвам да се разчита на тях. Трябва я празен самолет, я любезна дама на гишето... Иначе ще разтоварваш на летището. Миналата седмица изпратих баба ми за САЩ и удари луд късмет, като и не само я пуснаха с повече килограми, но я уредих да чекира и ръчния багаж като второ парче. Дефакто й пуснаха 2 парчета по 30кг заради нейните 27 + 12, но това е просто луд късмет. Аз тъкмо се готвех да разтоварвам ракии и извикаха някаква шефка, която просто отпусна мега бонус Презокеанските полети са с по 2 куфара чекиран багаж. По 20-25кг в зависимост от авиолинията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 (edited) Мерси за отговорите. Иначе по тикет ръчния трябва да е макс 20кг в което няма много логика, защото чантата е в пъти по-малка. П.С. UK - Easyjet Сестра ми пътуваше с изи джет.В понеделник се прибра.Тук не са й правили проблем ама в англия са и премерили колко й е широка чантата. Edited November 24, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Предстои ми пъруване със самолет и искам да питам как стоят нещата с килограмите?В билета има ограничение от 20кг, но то включва ли килограмите на куфара?Защото само куфара е има-няма 10кг. виж ся, относно големия багаж-спазвай ограниченията.аз съм превишавал с по 1-2кг и не е било проблем,но не и повече. Колкото до ръчния- може с една раница на гърба и сакче в ръка.Два пъти съм ходил до САЩ и никога не са ми теглили раницата и сака,единствено минават проверка.Даже последния път като се връщах от САЩ сакчето ми тежеше 20тина,да не и повече, килограма(без майтап).Бях го натъпкал с грамофонни плочи и го дърпах и сурках по земята.Даже ми беше зор като го вдигах да го кача на лентата за проверяване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts