puF4o Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Има ли начин да се оправи прекъсната пътека на клавиатура ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Има ли начин да се оправи прекъсната пътека на клавиатура ? Вероятно имаш предид по фолиото? Да, има един проводящ лак за целта. Преди време съм го купувал от Конрад за около 13 лева шишенцето. Цяло шишенце обаче за една писта не си струва, по-добре първо питай в някой сервиз за електроника колко ще ти струва и ако е до 5-6 лева, то нека те го направят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 (edited) Вероятно имаш предид по фолиото? Да, има един проводящ лак за целта. Преди време съм го купувал от Конрад за около 13 лева шишенцето. Цяло шишенце обаче за една писта не си струва, по-добре първо питай в някой сервиз за електроника колко ще ти струва и ако е до 5-6 лева, то нека те го направят. Да, под фолиото. Ще може ли да предложиш някой сервиз където ще им се занимава с това, тъй като аз не се сещам за подобно място. Edit: Ходих до Конрад, но в момента нямат наличен от този лак.Чак след ~3 седмици, че тъкмо били поръчали от Германия, защото тук нямало такъв. Минах също пред 2 сервиза за електротехника и като им казах, ме гледаха като ударени с мокър парцал(стари техници). Edited November 10, 2010 by puF4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Някой има ли идея как се правят движещи се тавани ? В кафе Вижън ( май така се казваше това кафе срещу кино Фламинго ) и в Ескапе съм гледал такива . От вятър , вибрация от музика все едно се движи тавана дали е зрителна измама или е някаква течност ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 (edited) А бе хора, знаете ли къде продават дезодоранти Nike ? Edit: А бе боклуци са ама ми миришеше много готино! =] Ще проверя, благодаря ти! Edited November 10, 2010 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 (edited) В Кауфланд имаше такива, но ми се стори, че са адски боклуци... Edited November 10, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 някой да има списък с номерата на мобилните оператори ? имам в предвид (например) 0889ххххх мтел, 089ххххх глобул, 0894хххх вивател Знам че сега може всеки номер да е към който и да е оператор, но това не е важно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 088* - Мтел 089* - Глобул 087* - Вивател Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Не мога да намеря опростена карта(фрагмент) на Пловдив, която да използвам за визитка/флаер. Някакви насоки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 На google вместо стандарното от сателит, горе вдясно избираш карта. По изчистено от това едва ли ще намериш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Не ми върши работа. Отгоре на това в близост до адреса, който ми трябва е обозначена несъществуваща улица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Не ми върши работа. Отгоре на това в близост до адреса, който ми трябва е обозначена несъществуваща улица. Използваш същата карта, но заличаваш излишните неща. Не би трябвало да отнеме много време. Дори и с Paint би трябвало да е лесно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 (edited) Не ми върши работа. Отгоре на това в близост до адреса, който ми трябва е обозначена несъществуваща улица. ако не искаш google: http://www.bgmaps.com правиш screenshot -> crop -> и както ти каза netroot Edited November 11, 2010 by sMARTBomber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 На гугъла има несъществуваща улица, а бг мапса освен че е мюмю като размери е и прекалено подробна. Мерси все пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 На гугъла има несъществуваща улица, а бг мапса освен че е мюмю като размери е и прекалено подробна. Мерси все пак. Сигурно знаеш, но все пак да напомня че бг мапса има опция за увеличаване на отрязъка от карта, както и мащаби... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) Лесно ли се променят фонетичните букви в Уин7? Че на сестра ми на компа ми се изпилиха нервите докато напиша едно изречение и когато съм в игра (Ф1 2010) как да накарам бутона Ф2 да не се дублира с уиноусковата си функция . Щото като го натисна, вместо да премина от тренировка на квалификация...аз включвам и изключвам уаерлеса ) Edited November 12, 2010 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 На гугъла има несъществуваща улица, а бг мапса освен че е мюмю като размери е и прекалено подробна. Мерси все пак. За това ти трябва Paint или подобна програма. Заличаваш всичко излишно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Да питам отново някой знае ли къде продават 3D филми, в книжарницата в мола няма? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Лесно ли се променят фонетичните букви в Уин7? Че на сестра ми на компа ми се изпилиха нервите докато напиша едно изречение и когато съм в игра (Ф1 2010) как да накарам бутона Ф2 да не се дублира с уиноусковата си функция . Щото като го натисна, вместо да премина от тренировка на квалификация...аз включвам и изключвам уаерлеса ) Има 2 вида фонетика на уин 7.Стандартната при която "V" е "Ж" И една по кекава с която не съм се занимавал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Някой които е пазарувал от Primark, да каже има ли значение от кой магазин ще се пазарува?Еднакъв ли е асортимента от стоки или според зависи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 (edited) Много се извинявам, че го задавам този въпрос, защото знам, че някъде беше отговорено...ама не мога да намеря. Проблема е с форума и по-точно, че когато искам да удебеля някоя дума или да вкарам линк...изобщо не ми работят опциите за промяна..и на шрифт, цвят и т.н. Някой да ме светне пак как се оправяше? =] Edit: host, благодаря ти!! Edited November 13, 2010 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Триеш "бисквитите" и си готов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Снощи получих, ей това съобщение : Махнах кукитата,страниците си останаха същите огромни и дълги,един коментар ми го изважда на 25 реда по една дума.Помагай. Някой да има идея как се оправя тази гадост ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Можете ли да ми препоръчате програма, която сваля всичкото съдържание на даден сайт и си го прави като локален на компа и си го отваря съответно, Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 offline explorer последно се справяше много добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts