gal4enceto Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Някой който ползва суха сметана да ми препоръча марка (трябва ми на хартиени пакетчета)? Аз ползвам само суха сметана и по принцип най-любимата ми е Coffee mate, онази от рекламата. Голямо е пакетчето и може да се пусне и на 0,20 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 (edited) Коя беше тази сладурана и от кое филмче? Edit: w00x, благодаря ти! Edited October 27, 2010 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Коя беше тази сладурана и от кое филмче? Jessica Rabbit от "Who framed Roger Rabbit?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 ima li niakoi koito ne e poluchil fakturata za smetkata na m-tel poneje koito sam se setil da pitam mi kazvat che predi 1-2sedmici sa gi poluchili a az oshte ne sam i v saita kato vlezna da si provera nomerata mi kazva "Услугата Семейство и приятели не може да бъде предоставена за Вашият абонаментен план!" kato cakna na neplateni fakturi mi kazva "Тази услуга е достъпна само за клиенти на абонаментен план." mnogo interesno vse edno ne mi sashtestvuva nomera do kolkoto razbrah neshtata se praviat edno sled drugo i poslednite koito shte poluchat fakturi shte sa tezi na LOOP vazmojno li e az da sam ot pred poslednite na niakakav COMFORT 250 sam ako ima niakoi na toia plan koito si e poluchil faktura napravo utre/dnes da hodia do niakoi ofis da vidia kakvo stava Аз вече 1 месец не съм получил ни сметка ни фактура Помня че платих последно преди 30-40 дни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Повтарям - всичко в момента закъснява във времето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 (edited) Сега виждам, че и Уукс е минал 10 000 поста. Защо неговия брояч не се е занулил, както при дядомраз? Защото на него не му дишат във вратъ разни, гадни админи. Edited October 27, 2010 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Аз ползвам само суха сметана и по принцип най-любимата ми е Coffee mate, онази от рекламата. Голямо е пакетчето и може да се пусне и на 0,20 лв. 10x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 (edited) Всъщност няма фиксирана дата. От лятно към зимно се преминава в последната неделя на октомври. За България в 2,00 през нощта (всъщност 00,00 по Гринуич) часовниците се настройват да показват 1,00 часа. Тази година се пада 31-ви октомври. Сега виждам, че и Уукс е минал 10 000 поста. Защо неговия брояч не се е занулил, както при дядомраз? ne beshe li v 4chasa tazi godina "На 31 октомври в 04.00 ч. България ще премине към зимното часово време, - информация от Националния център по метрология. " Edited October 27, 2010 by shtaiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 (edited) ne beshe li v 4chasa tazi godina "На 31 октомври в 04.00 ч. България ще премине към зимното часово време, - информация от Националния център по метрология. " Да. Поправям си поста и започвам да търся къде се корени заблуждението ми. Все пак съществена част от работата ми е свързана с метрологията, макар и в други аспекти . Edited October 27, 2010 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Някой да знае откъде в Пловдив мога да купя нови 10-литрови бутилки, като тези за минерална вода? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 ITD и Готмар, при минимална поръчка 10000 броя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Някой да знае откъде в Пловдив мога да купя нови 10-литрови бутилки, като тези за минерална вода? а пък ако ти трябват само 10-20 броя - в началото на гр. Бенковски точно преди табелата му за влизане вляво - складове. името утепи ме ама не се сещам, но пък пластмасови шишета всякакви имат. и Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 (edited) Утре ще питам моите колеги; преди 2 месеца ходиха до Съединение да купуват ако се не лъжа 50 броя, безцветни. Ама много разправия имало, казват. Edited October 27, 2010 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Ами за събота ми трябват 12-14, и след това за декември около 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 (edited) Не виждам проблем ако отиде до фабриката на Готмар защо да не му дадат 10тина-20 бутилки срещу някой лев. На тях и без това са им почти без пари... Ако има някой познат там може да ги минат и като брак и да му ги подарят Другия вариант е да си купи 10 бутилки минерална вода и да си я изпие.... Edited October 27, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Няма да се справи. Опитвал съм/исках да си шия тактическа раница/, счупих няколко игли и похабих сума ти плат. По-добре иди при сарач. А ако ми пратиш и модела на жилетката Здравей! Значи коментарите които получавам за това което ме интересува са много смесени и ми казват най-различни хватки с които мога да ушия дори и брезент за камион (с нормална игла но с някакъв паранормален конец за чанти, които едва ли не ще издържи автомобилна гума, и заради малкия си диаметър и от там игла, спокоиствие и въртене на ръка ще успея, защото при бавно шиене можело да пробие презента безпроблем, а и имало няколко вида плетки) та това е най-интересното което чух и сега ще пробвам да намеря хубав конец и ще взема едно парче брезент, ще го прегъна и ще видя дали наистина няма да стане, защото иначе съм обречен на постоянно глождене... За модела нямай грижи, ще ти пратя сумати снимки от които ще взаимствам, стига да ти е интересно! Можеш ли да ме упътиш къде в Пловдив мога да се нагледам на модели брезенти и конци за целта, мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Не виждам проблем ако отиде до фабриката на Готмар защо да не му дадат 10тина-20 бутилки срещу някой лев. На тях и без това са им почти без пари... Ако има някой познат там може да ги минат и като брак и да му ги подарят Другия вариант е да си купи 10 бутилки минерална вода и да си я изпие.... Ники, ще те плескам вече! Къде па за бутилки се обади. Аз съм преговарял с тия хора на място, оферирали са ми с фиксирани минимуми и т.н. Там няма шкарто и остатъци. На тоя принцип стъклени бутилки не мога да си намеря, камо ли РЕТ. Всичко е по поръчка и под бройка, минимумите са фиксирани - изпращат се поръчаните количества на купувача, ако нещо му артиса си е за негова сметка. Търсещият бутилки - моля те спести си времето, разкарването и излагацията да ходиш до фабриките. Ако става въпрос за 10-на, па ако ще и 100-на бройки - търси алтернативни варианти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Някой скоро да си е имал вземане даване с Митница Плд - интересуват ме конкретните реални срокове за изпълнение по разрешителните режими (знам, че по принцип е 14 дневен срока)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didosan Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Някой ще ми помогне ли с тези 4 реда да ми оправи словореда на изречението ? Общо взето искам да напиша : какво означава ......... това пише на еди кои си формуляр ,закъснял ли сум или е старо . общежитие и курс струват близо ... нали така ? Was bedeutung "Anmeldeschluss ist der 15.06.2010 " Das schreibt auf Das Formular der Hochschule Anhalt . Ich bin verspäte, oder das ist alt ? Der Kurs mit Wohnungsmiete Studentenwohnheim kostet nahezu 600€. nicht wahr? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Някой да е играл SW - The Knights of the Old Republic 2 (KOTOR2) на лаптоп ? Питам понеже четох някъде че на ноутбуци не можело да се плей-ва както трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Някой да е играл SW - The Knights of the Old Republic 2 (KOTOR2) на лаптоп ? Питам понеже четох някъде че на ноутбуци не можело да се плей-ва както трябва. Не е вярно. П.с. Какъв е този мазохизъм да играеш на лаптоп нещо различно от пасианс...!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Аз врътнах на лаптоп Darksiders, Mass effect 1 и 2, сега ще въртя и Dragon Age. Не ми е зле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Здравей! Значи коментарите които получавам за това което ме интересува са много смесени и ми казват най-различни хватки с които мога да ушия дори и брезент за камион (с нормална игла но с някакъв паранормален конец за чанти, които едва ли не ще издържи автомобилна гума, и заради малкия си диаметър и от там игла, спокоиствие и въртене на ръка ще успея, защото при бавно шиене можело да пробие презента безпроблем, а и имало няколко вида плетки) та това е най-интересното което чух и сега ще пробвам да намеря хубав конец и ще взема едно парче брезент, ще го прегъна и ще видя дали наистина няма да стане, защото иначе съм обречен на постоянно глождене... За модела нямай грижи, ще ти пратя сумати снимки от които ще взаимствам, стига да ти е интересно! Можеш ли да ме упътиш къде в Пловдив мога да се нагледам на модели брезенти и конци за целта, мерси предварително Ами за Пловдив не мога да ти дам инфо, мога да питам един тип, дето ни шие част от екипировката. Но няма да е скоро, най-вероятно следващата седмица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Не е вярно. П.с. Какъв е този мазохизъм да играеш на лаптоп нещо различно от пасианс...!? Супер ми е врътнал съм доста игри за 2 години на него. Fear-и,hl2ки ...сега започнах и тая Котор 2 ,почти всичко съм бутнал на макс ...за сега работи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Някой да препоръча добър PDF reader за windows mobile? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts