w00x Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Ееее...Аз ще се утепа без ръчната бе. П.П Без ръчната наистина ще си е ужас... На мен ми се наложи преди месец. ----------------------------- Каква беше схемата по която djadomraz и Раптора си купиха телевизори на изплащане без абсолютно никакво оскъпяване? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Aкция на JetCredit, която изтече. Съдейки по това, че предишната бе 4-5 години по-рано, едва ли може да се каже кога е следващата... Всеки случай попадне ли ти - дръж здраво В момента май в Карфур се прави подобна акция.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Имам проблем. Шеърнах принтера в офиса, но на PC-to с XP ми казва, че има unknown error, а на машината с Vista ми казва, че нямало достатъчно памет и да съм затворел произволна програма. WTF?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Някой да знае колко е таксата, кояо трябва да се плати за подновяване на личната карта ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalitkoto Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 (edited) Ами, до колкото ми е известно е 18лв. обикновената поръчка + таксата за превод на банката, но един познат ходи преди седмица и му казаха, че е записан за 22 март догодина, само бързите поръчки ги пускат сега, но цената им е двойна 18*2=36лв.Това са моите сведения. Edited October 6, 2010 by kalitkoto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Някой да знае колко е таксата, кояо трябва да се плати за подновяване на личната карта ? http://www.mvr.bg/Guide/taksi_tarifa4.htm заповядай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Откъде да свалям HD филми? Освен от замунда и арена? И ако може да има и озвучаване на български че сега примерно търся "Finding Nemo" и не мога да го намеря освен в пиратския залив но не и озвучен на български... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Откъде да свалям HD филми? Освен от замунда и арена? И ако може да има и озвучаване на български че сега примерно търся "Finding Nemo" и не мога да го намеря освен в пиратския залив но не и озвучен на български... ТОВА ти е най-добрият избор... Ако го няма в Замунда, не търси другаде, не се учудвай. В Арена не съм проверявал как стоят нещата с подобни неща... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 ТОВА ти е най-добрият избор... Ако го няма в Замунда, не търси другаде, не се учудвай. В Арена не съм проверявал как стоят нещата с подобни неща... Видене, аз точно това съм свалил, основно от замунда ги свалям тези но се чудех няма ли и други места защото имаше някъде коментар че го има и в HD формат с озвучаване на английски и тъпаците го бяха изтрили за да не се правела реклама на други сайтове според нам си коя точка от правилника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Видене, аз точно това съм свалил, основно от замунда ги свалям тези но се чудех няма ли и други места защото имаше някъде коментар че го има и в HD формат с озвучаване на английски и тъпаците го бяха изтрили за да не се правела реклама на други сайтове според нам си коя точка от правилника hdbits.org www.hd-torrents.org http://tracker.hdclub.com.ua/signup.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 (edited) Как мога да влезна в интерфейс-а на dvd система ? От известно време звука на 5.1-то в нас изключва когато си иска,а сега даже след 10 рестарт-а неще да захапе Проблема не е в говорителите ,понеже даже и менюто забива. Edited October 7, 2010 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Здравейте. На балкона ни падна птица, която ми прилича на гълъб, но не мога да съм сигурна. Явно има проблем с очите, тъй като не реагира при махане с ръка пред нея. Едното око е покрито с нещо жълто и въобще не го отваря, а другото го отваря от време на време, но не съм сигурна, че вижда с него. Сложих й хляб и вода. Въпросът ми е какво да правя след това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Или на ветеринар или на котка/куче . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Някаква проста и желателно безплатна програмка за редактиране на mp3-ки? Идеята ми са рингтонове, тоест да отрежа дадени моменти от песен, да запазя други, и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 (edited) Някаква проста и желателно безплатна програмка за редактиране на mp3-ки? Идеята ми са рингтонове, тоест да отрежа дадени моменти от песен, да запазя други, и т.н. Power MP3 Cutter Professional - последната версия Мисля че я има в Замунда. Използвам я от 4-5 години вече,главно за рязане на сетове,конвертиране от wav към мп3. Edited October 7, 2010 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Сетих се днес за старa рекламa ( давност над 10 год. )искам дa я намеря да я гледам . Беше на омекотител със зарибителна песничка пееше се " Пуловера на татко аз обичам , и тихо тайничко си го обличам ... " . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 (edited) Purlan. Ето.Не е точно оригинала, но това открих на пръв поглед. Edited October 7, 2010 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Някаква проста и желателно безплатна програмка за редактиране на mp3-ки? Идеята ми са рингтонове, тоест да отрежа дадени моменти от песен, да запазя други, и т.н. AUDACITY - най-доброто за мен. Отличен по всички параграфи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 (edited) За рязане на MP3-ки аз ползвам mpTrim. Бърза, лесна и удобна. Клик за сваляне на програмата Edited October 7, 2010 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Някаква проста и желателно безплатна програмка за редактиране на mp3-ки? Идеята ми са рингтонове, тоест да отрежа дадени моменти от песен, да запазя други, и т.н. Рингтоновете аз си ги режа директно в телефона. Свали Ringdroid от Android Market-а. Отваряш си песента в програмата, излиза ти като синусуида, както в другите програми, избираш си момента, режеш си го и си го задаваш като рингтон за съобщение/мелодия. После ти се появява в списъка всеки път, дори и да махнеш цялата песен от картата. Ако искаш да я модифицираш и усилваш, няма как, но само за рязане, става идеално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Програмата на Виден е точно това, което ми трябваше. Андроидния софтуер е хубаво нещо, но единия ми телефон не е под андроид, а и не съм сигурен, дали бих могъл да добавям ефекти и т.н., както с тази програма. Е, вече официално колегите ми звънят с началния отрязък от March of the Empire, а фирмите снабдители - Voodoo People :Д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Някой има ли проблем с Мтел-ските фактури ? Незнам вече за кой месец чакам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Някой има ли проблем с Мтел-ските фактури ? Незнам вече за кой месец чакам На мен ми пратиха смс, имат някакви проблеми и затова се бавят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Чудно ми е какъв е този проблем, който 2 месеца не могат да оправят...? А! Мисля че се сещам, просто още са в процес на мислене как да оберат хората още повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Сменят си изцяло системата. Сети се какво става като пуснат нещо с такова огромно натоварване. Изкочили са им хиляди бъгове, да не говорим за забавяния и т.н. Щом не им рухна всичко, пак добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts