RaptoR Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Моята е 2001-ва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Моята също е до догодина, но е в лошо състояние и ме притеснява да не ми направят проблем на летището ( налага ми се края на годината да патувам ). А как седят нещата с бързите и експресните заявки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 (edited) Моята също е до догодина, но е в лошо състояние и ме притеснява да не ми направят проблем на летището ( налага ми се края на годината да патувам ). А как седят нещата с бързите и експресните заявки? Защо не отидеш и не провериш във въпросното РПУ колко чакащи има за лична карта. Защото аз преди 1/2 месеца си вадих нова лична карта и минах за 40 мин подаване ( Говоря за 3-то РПУ). Някой чувал ли е дали тази година ще има авиошоу по случай 6 септември и ако да къде ? Edited September 3, 2010 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Ако не се лъжа, бързите и експресните поръчки за лична карта, се правят само във второ районно, паспортна служба. А може и да се лъжа .....но съм почти сигурен.Иначе там нещата стават доста по бързо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 (edited) А сега де...що се лепна два пъти тоя пост..върви разбери... П.П.Чак и двата са номер 905.Хах Edited September 3, 2010 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Някой знае ли коя телевизия ще дава мача тая вечер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Някой знае ли коя телевизия ще дава мача тая вечер? TV+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Някой има ли идея от къде най-еФтино могат да се купят тръби като тези,на които поставят пътните знаци?Трябват ми 10-на броя за една ограда... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Някой има ли идея от къде най-еФтино могат да се купят тръби като тези,на които поставят пътните знаци?Трябват ми 10-на броя за една ограда... Най-обикновена, шевна, черна тръба, нарязяна по размер и боядисана с хамершлак (примерно)... Продават се във всеки строителен магазин, естествено боядисването си е твоя грижа, но рязането го правят пак там... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Някой знае ли защо Слави вече не си води шоуто? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Някой знае ли защо Слави вече не си води шоуто? Защото най-накрая се усети колко е тъп и, че с разни мега загубени конкурси... шоу не се прави! Да не забравяме и, че "белото" не прощава никому... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Е то това ясно, аз питах за "официално становище" някой дали знае нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 ОФФ : Не знам дали Слави е тъп, ама нека си прави милионите, човекът, жив и здрав да е, а вие си висете по форума. Баси простотията казахте. Аз пък много му се радвам, сега не толкова, колкото преди, но все пак може да се каже, че съм му почитателка. Според мен си е добър водещ. Много е помогнал и екипът му, но ако нищо не можеше и беше толкова тъп, Шоуто нямаше да го има толкова години, ще ме извинявате. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 (edited) Споко, човека му трябва време да лобира за новия проект на другаря Ловец n1 на Републиката. Пък не е лесно всеки ден халтура, пък и ПР на президента. Сега вече ще има време. И пак няма да пропусне да ни обяснява колко готини били Жоро Илиев, Илия Павлов и другите "мъжки момчета". Ммм, и г-н Доган ще може също да защити от тия лешояди. _______________ И ти бъди спокоен, Каубой n1 Цеко Цветанов като стане президент и вземе службиците в ръчички ще видим всички какво е "самоуправство" ама на държавно ниво. Той и сега добре борави в МВР по лично усмотрение, тогава като подбара баш важните кадри ще има шоу. Edited September 5, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 ModEdit: Затрито по молба на оня с малоумния пост (от цитата). БТВ , някой може ли да ми препоръча колонки за лаптоп през УСБ ,с вградено аудио , че ми изгоря картата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 не не може да се налива акъл особено ако ти е изтекъл преди мн мн години for the grammar nazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Дайте малко акъл как да инсталирам XP на едно EeePC. Машинката е с Линукс, но искам да й сложа WinXP. Няма CD и трябва да стане с boot USB. Не можах да се преборя и да направя boot USB - или нещо бъркам или... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 http://www.mediafire.com/?nefyzniizmjСваляш тази програма, с нея се работи много лесно, само посочваш къде се намира инсталационното CD на Windows 2000/XP, след това посочваш флашката и я форматираш ( програмката го може това ). Видях, че може да се направи мултибуут флашка, освен win да се зарежда и Linux ако желаеш естествено. Изпробвано с Windows XP Professional SP3, работи перфектно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 (edited) Къде продават тея диодните лампички за велосипед? Целият град има аз в 1 магазин не мога да намеря. П.П. Става въпрос за тея дето ги слагат отзад на колелото, обикновенно с 3 червени диода, които мигат. Edited September 6, 2010 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 За стоп ли говориш? В Лидера има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 (edited) бул. Руски преди кръстовището с 6ти септември като идваш от централна гара към гердижка? Пада се точно срещу улица Данаил Николаев. (сега името не му ли е друго?) Edited September 6, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 а.к.а магазин Лидер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 ? Лидер ли се казва този > http://goo.gl/maps/Yfeo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Къде го пратихте при Драг-а момчето? Там ще му съдерат кожата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Аз от там само гривнички LiveStrong си купих онзи ден, идея си нямам как са цените - ама беше фрашкано с велосипеди и част. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts