kotora Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 17ката Бъркате се 17ка не ходи до там. 22 обаче със сигурност ходи и продължава към Катуница. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Някой наясно ли е какво смятат БТК да правят и за какви срочни едногодишни договори ми говореше техния човек преди да му тегля 1 майна или пак се опитва да ми пробутат някаква промоция? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Някой скоро да си е подновявал личната карта?Или да знае дали е вярно, че раздават номерца и реда ти за подаване на документи ще е след месеци? Също така дали все още има проблем с бързите ( тези за по седмица мисля бяха ) поръчки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Номерцата са стара история. НАЙ-ПОСЛЕ ги има и у нас. Така поне има ред се прекратиха боищата пред вратата И не - реда ти няма да е след месеци - най-много след часове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Не разбрах много от написаното, да не си дръннал някоя Значи отиваш, дават ти номер и след някой др час може и да ти дойде реда?Средно по колко се чака?Или някой ако е ходил да каже, колко е чакал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Ти в ОББ или НАП не си ли ходил скоро? Отиваш, взимаш си номерче и там пише колко човека са преди теб... и има едно табло на което гледаш кой на кое гише трябва да иде. И чакаш да ти излезе номера. Ако има повечко хора отиваш, пиеш 1 кафе и се връщаш.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Не разбрах много от написаното, да не си дръннал някоя Значи отиваш, дават ти номер и след някой др час може и да ти дойде реда?Средно по колко се чака?Или някой ако е ходил да каже, колко е чакал Какво не ти е ясно не разбирам? Цялата работа с номерчата е измислена, за да има РЕД, а не да се натискаш с циганите на вратата - сега по-ясно ли е? На едно табло над вратата показва кой номер да влезе и на кое гише да отиде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Аз трябва да си подновявам картата. Отидох миналия месец във районното по местоживеене и ми дадоха номер за октомври. Това е и практиката- като отидеш трябва да си вземеш номер с датата,която вероятно няма да е скоро, защото има доста хора. Някой да зне заведение, в което да има Булсатком или Тв +, за да гледам утре мача на националите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 За подаване ли говорим, за получаване ли? ----------------- Каза де Куба, Джъмпа, Екскалибур... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Ае рапторе, к'во пушиш ве, дай и на мен от него, явно е мн добро. "Номерцата са стара история. НАЙ-ПОСЛЕ ги има и у нас. Така поне има ред се прекратиха боищата пред вратата" Това изречение сам ли го състави, щото хич не се връзват думите в него. Ако вземеш да прочетеш какво съм питал, може и да ти стане ясно, че става дума за подаване! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Ахахахахаа OWND!!! Само че той питаше човека над неговия пост не теб защото и аз като че поста на Dunc не разбрах дали е за подаване или получаване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Ае рапторе, к'во пушиш ве, дай и на мен от него, явно е мн добро. "Номерцата са стара история. НАЙ-ПОСЛЕ ги има и у нас. Така поне има ред се прекратиха боищата пред вратата" Това изречение сам ли го състави, щото хич не се връзват думите в него. Ако вземеш да прочетеш какво съм питал, може и да ти стане ясно, че става дума за подаване! Бахти и хората! Ти в паспортното влизал ли си изобщо??? Иди до там и виж за какво говоря, на мен ми омръзна да повтарям. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Бахти и хората! Ти в паспортното влизал ли си изобщо??? Иди до там и виж за какво говоря, на мен ми омръзна да повтарям. Не се коркай, ми кажи кво пушиш..., та и човека да си кози от него! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Е,добре на мен пък кво не ми разбрахте. Казах, че аз съм ходил, за да си подновявам личната карта, следователно имам предвид редът именно за получаване на дата за подновяване на картата. Къде е тва Джъмпа ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 (edited) Къде е тва Джъмпа ? Ако говориш за ресторанта - под пешеходния мост, от към страната на Новотела. Edited September 3, 2010 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Е,добре на мен пък кво не ми разбрахте. Казах, че аз съм ходил, за да си подновявам личната карта, следователно имам предвид редът именно за получаване на дата за подновяване на картата. Къде е тва Джъмпа ? Срещу Малкия Новотел от другата страна на пешеходния мост. ПОСЛЕДНО ОБЯСНЯВАМ: Номерца се издават на хората от опашката ПРЕДИ да се подадат документи. Това определя реда им на влизане в залата, където принципа е по човек на гише, както е в белите страни. Тъй като съм присъствал навремето на бой пред тия врати се пошегувах снощи, ама няма кой да вдене какво казвам. Тези номерца важат САМО за деня. Тоест чакаш максимално до края на работното време. Ако не свариш - на другия ден пак, получаваш нов номер и т.н. Обиклновено ако се отиде сутрин се минава за няколко часа. СЛЕД като се влезе в салона и се подадат документите, служителката на гишето може да ти даде информация относно кога ще са готови. Ако има пак резили - може ако ще и да ти каже след 3 месеца да се явиш. Иначе всяка поръчка си има определен срок. Толкова. Оттук нататък ако има малоумници - да продължават да задават въпроси. Аз лично пуша електронна цигара... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 кои са официални представители на gigabyte за българия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Зависи от районното Рапторе.Примерно в първо районно се дават номера за подаване на документи, чак за март месец.За получаване е по-бързо.Взимаш номер и чакаш.Обикновено успяваш за около 2 часа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 И аз това исках да кажа- че, например, както стана при мен, когато отидох ми дадоха дата за подаване на документи, което беше за след 2 месеца, а не стана на момента да ми дадат ред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Дам, явно значи е вярно, защото и аз имам инфо че дават за Февруари - Март месец чак. Интересно какво става с хората които им истичат личните карти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 (edited) Имаш 6 месеца гратисен период от датата на изтичане. Моята изтича другата седмица. ___________________ По-добре не питай. ___________________ Губена, платена глоба, че после поднах в категорията дето не ти издават 10 годишна и... си е е*ло майката. Ама да не се задълбочаваме. Edited September 3, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Абе какви са тия лични карти дето изтичат тая година? Моята е до 2014. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Издадени са през далечната 2000-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Издадени са през далечната 2000-а Не позна 2006. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Не позна 2006. Имах предвид моята. Издадена е през 2000-а, с валидност до 2010-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts