RiMy_SuN Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 (edited) Какъв е номерът, на който трябва да се изпрати смс за да се зареди Прима от друг телефон и какво трябва да съдържа смс-ът? Edited April 14, 2006 by RiMy_SuN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Какъв е номерът, на който трябва да се изпрати смс за да се зареди Прима от друг телефон и какво трябва да съдържа смс-а? Tyk може да има нещо полезно , което да ти помогне ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 В Пловдив вече няма, виж в София университетската ботаническа градина. Цената им преди 2 години в Пловдив беше 11 лв. за 3 недъгави корена от холандия. верно ли тези растения миришели отвратително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 (edited) Какъв е номерът, на който трябва да се изпрати смс за да се зареди Прима от друг телефон и какво трябва да съдържа смс-ът? Номерът Прима,сума в лева(цифра). Няма интервал. Изпраща се на номер 1616. Пример: SMS с текст "0881234567,10" (без кавичките, без интервал), изпратен на номер 1616 ще зареди номер 0881234567 с 10 лева. Мисля, че минималната сума е 5 лева. Самият SMS не се таксува. Сумата определя срока на удължаване валидността на ваучера - 5 лв - 1(2?) месеца; 10 лв - 6 месеца; 15 лв - 12 месеца. Edited April 14, 2006 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 (edited) някой да е виждал някъде да продават такова нещо... Edited April 15, 2006 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 (edited) Мдааам виждал съм ги къде ли не,но не и в магазин Тия значкички са поредната мода върлуваща по хората прилича на Юзър Баровете - слагат ги навсякъде от на чантата до обувкките си Edited April 15, 2006 by aUR0Ra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 В подлеза на Понеделник пазара има едно магазинче,в което продават значки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 прилича на Юзър Баровете - слагат ги навсякъде от на чантата до обувкките си kvo puk e tva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 (edited) kvo puk e tva (този е взет от FuRyFoX) Или казано по друг начин => тук Edited April 16, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jilli Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Trqbva mi malko pomosht ako moje...info za istoriqta na BG rok muzikata.Ako nqkoi moje da mi pomogne mnogo 6te sum blagodarna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 верно ли тези растения миришели отвратително Само тези, които примамват насекомите с миризма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Някой знае ли как мога да възтановя изтрити файлове които не са в рециклето тоест сега има ли ги в някой буфер нещо.Моля помагайте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 С някоя програма за откриване и възстановяване на изтрити файлове. Потърси в Win_Appz раздела. Там има доста подобни теми за това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Някой знае ли как мога да възтановя изтрити файлове които не са в рециклето тоест сега има ли ги в някой буфер нещо.Моля помагайте GetDataBack, но не съм я пробвал. Списание PC World дава линк за File recovery 4.0, условието е да не си трил папката, а само файловете; както и да не е записвана друга информация. Мисля, че веднъж я пробвах, и някои файлове бяха възстановени, други - не. Вероятно неуспешно възстановените съм ги забърсал заедно с директорията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Ми на мен така ми въстановява една програма само папката която съм изтрил а не и файловете в нея Стана така че попогрешка маркирах още една папка с контрола и ся Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Ми на мен така ми въстановява една програма само папката която съм изтрил а не и файловете в нея Стана така че попогрешка маркирах още една папка с контрола и ся FILE SCAVENGER после ще ми благодариш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 FILE SCAVENGER после ще ми благодариш Утре ще известя резултата но ако стане казваш къде и идвам те черпя бира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Снощи измъкнах от един лаптоп много файлове с нея, твърди се че и след формат може да върне някои Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Ами ще е пробвам ама дано не ми каже като една друга подобна че за да ми възстанови файлове тряя си платя някъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Скоро бях на гости и изровихме едно такова нещо,ще питам мацката дали ще се раздели с него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Случайно някой да си спомня онези малки съветски конзолки с вълка от "Ну! Погоди", който събира яйчица? Тоест това Ако случайно някой си пази такова чудо на техниката, познавам човек, който иска да я купи. Е? имам такава обаче с гъски...ако проявявяш интерес кажи ще се споразумеем нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 абе пичове,някой може ли да ми каже къде са офисите на гигабит,че се утрепах да ги търся,пък нещо не им намирам адресите. става въпрос за офисите за центъра на града,около търговската гимназия благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 абе пичове,някой може ли да ми каже къде са офисите на гигабит,че се утрепах да ги търся,пък нещо не им намирам адресите.става въпрос за офисите за центъра на града,около търговската гимназия благодаря предварително попитай тук трябва да знаят http://www.ggbit.info/forum/index.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 (edited) Във Франция легализирана ли е тревата (както в Холандия), щото тия идиоти си пукат макина на всеки ъгъл... Кои автобуси ходят от центъра до зала "Строител" ? Edited April 21, 2006 by LOKOMOTIVcho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts