d@N!El Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) Интересъваме дали някои знае къде преместиха магазин NYLON който 1-во беше до фонтаните ,а след това го преместиха в уличката срещу Калигула, но сега отново е преместен ? Edited August 31, 2010 by d@N!El Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) Имам лаптоп с Vista, но искам да сложа и Windows XP, защото Vista не ми допада.Възможно ли е да имам и двете операционни системи и как евентуално да направя инсталацията на XP върху Vista? Edited August 31, 2010 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Имам лаптоп с Vista, но искам да сложа и Windows XP, защото Vista не ми допада.Възможно ли е да имам и двете операционни системи и как евентуално да направя инсталацията на XP върху Vista? Архивираш си нещата на външен хард, форматираш и цепиш 2 дяла, първо слагаш ХР, после слагаш Windows 7, като дори и не помисляш за Виста понеже това е стара версия на Win7, а той сам се ориентира какво се прави и имаш след рестарта 2 системи - ХР и Win7. После ползваш с кеф Win7 дълго време и се чудиш за какво аджеба го сложих тоя ХР само да ми заема място, ама карай - всеки трябва да мине през тези етапи, докато го осъзнае сам за себе си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) Някой да ми препоръча добър форум с доста windows потребители? Имам проблем с PGP Desktop-а ( загуби ми се единия дял ), писах насам-натам, но никой нищо. Имам 2 ланкарти на настолния.Сега ще взимаме рутер и се чудя как да сложа антена за да не трябва да теглим кабели.Някаква идея от къде мога да взема само антена за лан карта,за да я направя wireless ? Или такова животно нема. няма такова животно.взимаш си wireless мрежова карта Edited August 31, 2010 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Имам 2 ланкарти на настолния.Сега ще взимаме рутер и се чудя как да сложа антена за да не трябва да теглим кабели.Някаква идея от къде мога да взема само антена за лан карта,за да я направя wireless ? Или такова животно нема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Антена за лан карта... ти изби рибата. Но може да си сложиш друг AP близо до копмютъра и от него към лан картата. Или направо безжична лан карта (която ще е по-евтина от другия вариант). Аз ти препоръчвам обаче да си пуснеш културни кабелчета до рутера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) Достатъчно евтини са безжичните карти, даже има и USB варианти: USB PCI Edited August 31, 2010 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Тъй тъй... след това се почва историята с драйверите, WiFi настройките, връзката с рутера... после че като се пусне криптирането и почва да се бави и т.н. Конкретно на kotora не му препоръчвам да се занимава с тях. Особено ако има намерение да играе онлайн игри... Кабела си е кабел (по аналогия с оптиката където още не съм схванал кое толкова и е по-хубавото на оптиката ама някой ден сигурно ще разбера) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Абе аз ще имам лаптоп.За щайгата е номера,но явно ще проточа кабелите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 (edited) преди 2 седмици си взех 2 rechargeable батерии - сложих ги да се зареждат през ноща, на сутринта - йок (за мишката ги ползвам), но т.к. бях сложил и старите батерии, реших да ги сложа още някакво известно време да се зареждат сами - същия ***. Възможно ли е заряда да им е паднал толкова много, че да не мога да го вдигна и как да процедирам в тази ситуация (Батерийте закупих от Сани). Някой да ми препоръча добър форум с доста windows потребители? Имам проблем с PGP Desktop-а ( загуби ми се единия дял ), писах насам-натам, но никой нищо. пробвай във форума на kaldata Edited September 1, 2010 by dRiNKiN_pARk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 къде в тракия продават тапети /изключвам баумакс там вече бях и е пълен хал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Freestyler_ Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 преди 2 седмици си взех 2 rechargeable батерии - сложих ги да се зареждат през ноща, на сутринта - йок (за мишката ги ползвам), но т.к. бях сложил и старите батерии, реших да ги сложа още някакво известно време да се зареждат сами - същия ***. Възможно ли е заряда да им е паднал толкова много, че да не мога да го вдигна и как да процедирам в тази ситуация (Батерийте закупих от Сани). Напълно възможно е. Моите батерии в началото издържаха с месеци ползване (във фотоапарата). Сега след като ги сложа и направя 10тина снимки и огасват. Тези батерии нямат вечен живот, рано или късно спират да работят. Относно вдигането на заряда не съм запознат, но се съмнявам да може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Къде в Пловдив могат да се купят желязни планки като да може и да се изрежат по желан размер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Напълно възможно е. Моите батерии в началото издържаха с месеци ползване (във фотоапарата). Сега след като ги сложа и направя 10тина снимки и огасват. Тези батерии нямат вечен живот, рано или късно спират да работят. Относно вдигането на заряда не съм запознат, но се съмнявам да може. батерийте са нови! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 преди 2 седмици си взех 2 rechargeable батерии батерийте са нови! Не казваш откъде си взел батериите и какви са. Преди време бях взел нови АА Сони и ААА Панасоник батерии от форума (бяха доста евтини) - оказа се, че само надписите им са Сони и Панасоник - дори и след пълно зареждане зарядът им пада главоломно бързо и апаратите, за които бяха предназначени даже не искат да работят с тях....просто се изключват. Най-вероятно и ти си попаднал на фалшификат или ако не - едната (или не само една) от батериите може да е дефектна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 SUNMOL се казват батерийте, не съм ги чувал, ама то това не е критерий. От Сани ги взех като реших, че няма нужда да посещавам специализиран магазин, при положение, че всичко се прави на едно и също място.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Значи ако може някой да ми каже къде от Пловдив мога да си зема билети на самолетните компаний Easy Jet и Wizz ще съм му много благодарен , трябват ми спешно , че утре ще трябва да си взема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 колеги това предаване на Карбовски с манекенките от коя дата е,имате ли идея да мога да го намеря в замунда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Значи ако може някой да ми каже къде от Пловдив мога да си зема билети на самолетните компаний Easy Jet и Wizz ще съм му много благодарен , трябват ми спешно , че утре ще трябва да си взема Идеята на нискотарифните компании, като горепосочените, е да спестяват разходи за офиси и заплати на персонал. Затова билетите се поръчват само онлайн. Пишеш в Гугъл съответната компания, влизаш в сайта, избираш си полет, билети и т.н. стъпка по стъпка. Направено е максимално лесно и достъпно. Другият вариант е да отидеш при някой туроператор, но тогава ще трябва да си платиш за услугата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Freestyler_ Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Свалих един мач в .ts формат и с която и програма да го отварям върви адски бавно и звука се разминава с картината. От формата ли е и ако да, с ts to avi конвертор ще оправя ли проблема ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 може да пробваш с друг плеър и ъпдейт на кодеците ако са стари, но ако ти е слаб компа най-добре го конвертирай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 С какъв реис/маршрутка може да се стигне до с.Ягодово (на 4 км след Тракия е) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 С какъв реис/маршрутка може да се стигне до с.Ягодово (на 4 км след Тракия е) ? http://www.masov-gt.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 (edited) http://www.masov-gt.com/ 17ката Edited September 2, 2010 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Да знаете случайно телевизионен техник който да обикаля по домовете? Че телевизора е бая големичък и няма как да стане да го откараме до сервиза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts