Psihara^^ Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Някой знае ли дали някъде има играта за iPhone Geodefense, направена да може да се играе на компютър? Или нещо близко до нея? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Защо ако пратя един пакет по DHL от Лондон до Пловдив ми излиза £49 (~115 лева) и пристига за 2 дена, а изпращането на същия пакет в обратната посока - от Пловдив до Лондон, вече ми струва 386 лева, като пътува 4 дена? Welcome to Bulgaria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Freestyler_ Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Някой знае ли дали някъде има играта за iPhone Geodefense, направена да може да се играе на компютър? Или нещо близко до нея? Tower Defense (facebook) ? цък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 имам електрическа каничка с закрит реотан и гледам, че вече се е събрало много варовик, но не ползвам оцет - можете ли да ми препоръчате нещо друго, което да си купя и да е по-малко количество? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 (edited) Защо ако пратя един пакет по DHL от Лондон до Пловдив ми излиза £49 (~115 лева) и пристига за 2 дена, а изпращането на същия пакет в обратната посока - от Пловдив до Лондон, вече ми струва 386 лева, като пътува 4 дена? Може и 20 лири да излезе в зависимост от изпращача - ако е магазин може да ползва сериозни отстъпки от DHL a и може те да поемат една част от изпращането. Отделно тези 4 дена са максимума, може и пак за 2 да стигне. Пускай го по нормалната поща (въздушна де) и задължително препоръчано и ще излезе доста по-евтино а ще стигне за около седмица... имам електрическа каничка с закрит реотан и гледам, че вече се е събрало много варовик, но не ползвам оцет - можете ли да ми препоръчате нещо друго, което да си купя и да е по-малко количество? Има и някакви специални прахчета но са по-скъпи а оцет има винаги. Може и да го остържеш с някаква домакинска гъба - пада спокойно а ако е алуминиево дъното нямаш проблеми да го направиш и по този начин - не мисля че ще се издраска, само че ще падне бая търсене (освен ако не ползваш онези прахове като Роли но тогава леко може да надраскаш метала, не че е голяма болката в случая) Edited August 16, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 За да не купуваш оцет, макар че той е най-ефикасен, купуваш 4-5 пакетчета лимонтузу и ги разтваряш във вода. След това се действа като с оцет. Колко литрова е каната? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 За да не купуваш оцет, макар че той е най-ефикасен, купуваш 4-5 пакетчета лимонтузу и ги разтваряш във вода. След това се действа като с оцет. Колко литрова е каната? 1,4Л пише, ама може да събере още 0,1. Пробвал съм с на съквартиранта ябълковия оцет, ама не става. Да взема някаква малка бутилка, ако има, някъв друг - по-силен? @djadomraz Icon имам Roli ама не смятам да я търкам с него ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Иди до аптеката, вземи си оцетна киселина и не се занимавай с глупости. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Иди до аптеката, вземи си оцетна киселина и не се занимавай с глупости. устойва ме, благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Колеги имате ли идея дали могат дасе намерят книги за скандинавкса митология(без романи) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Някой знае ли откъде може да се купи "шпионска" незабележима камера със сравнително добра резолюция на снимане ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Колеги имате ли идея дали могат дасе намерят книги за скандинавкса митология(без романи) Ами принципно има едно дърто издание на "Старата Еда", ама много трудно се намира... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Някой знае ли откъде може да се купи "шпионска" незабележима камера със сравнително добра резолюция на снимане ?? Ами от гугъл например - тук, тук, тук и на още поне 10 места. От ebay подобни джаджи излизат в пъти по-евтино и имат резолюция минимум 720Х480. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 (edited) Някой знае ли откъде може да се купи "шпионска" незабележима камера със сравнително добра резолюция на снимане ?? Примерно от тук.Пристигат за около седмица, като доставката е безплатна.Най-голямата разделителна която съм виждал е: 1.2M pixels (1280*960 px) video recording resolution П.С. Дай после насам да видим дали камерата добре е снимала мацката Защо ако пратя един пакет по DHL от Лондон до Пловдив ми излиза £49 (~115 лева) и пристига за 2 дена, а изпращането на същия пакет в обратната посока - от Пловдив до Лондон, вече ми струва 386 лева, като пътува 4 дена? принципно до колкото знам има много хора който се занимават точно с това - карат стоки от УК до БГ като цената е 1 лира за 1кг.Ако искаш може да поразпитам. Edited August 16, 2010 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Ами принципно има едно дърто издание на "Старата Еда", ама много трудно се намира... Лошо,как може да няма издание на тази тематика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat Gosho Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 търся си офис стол за не много пари-до 50лв макс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 (edited) Някои които е бил на почивка на юг от Бургас да сподели впечатления от хотел/квартира.Благодаря предварително. Edited August 18, 2010 by laury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Знам,че по принцип си има специална тема, но тъй като въпроса ми е доста общ и не толкова задъ;жаващ реших да попитам тук: Някой знае ли място, в което мога да си потърся работа като куриер или нещо подбно ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Някои които е бил на почивка на юг от Бургас да сподели впечатления от хотел/квартира.Благодаря предварително. От години ходя в един и същ хотел в Китен. Това лято до момента изкарах над месец и половина там. Горещо ти го препоръчвам. Подходящ е и за хора с малки деца . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Знам,че по принцип си има специална тема, но тъй като въпроса ми е доста общ и не толкова задъ;жаващ реших да попитам тук: Някой знае ли място, в което мога да си потърся работа като куриер или нещо подбно ? http://www.jobs.bg/f964171 От години ходя в един и същ хотел в Китен. Това лято до момента изкарах над месец и половина там. Горещо ти го препоръчвам. Подходящ е и за хора с малки деца . Адрес,телефон и цени ако обичаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Някои които е бил на почивка на юг от Бургас да сподели впечатления от хотел/квартира.Благодаря предварително. На Дюните казват че било много хубаво обаче цените малко не ми харесват освен това и места нямаше и ме улесниха в избора, но познати които са били там са много доволни, плажа хубав и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Адрес,телефон и цени ако обичаш http://www.southbeachbg.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Къде има надуваема пързалка. Преди имаше една срещу пощата но сега вече не е там (поне последния път като бяхме на главната не я видях). Има ли някъде детски център с такава пързалка или на друго място в града ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Някой има ли проблем с кратките кодове на Виваком за проверка на сметката - *123# ?Преди ми показваше оставащи минути,баланс и тн.а сега не работи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts