d3Mag Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 1. В умрелите животни след известно време се навъждат едни такива гадни червейчета...някой знае ли от къде идват? 2. Къде в Пловдив мога да купя лъжичка за абсент? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 В умрелите животни след известно време се навъждат едни такива гадни червейчета...някой знае ли от къде идват? В умрелите хора - също. За мухи да си чувал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 В умрелите хора - също. За мухи да си чувал? Аз си мислех, че хората също са животни. Моя грешка. "За мухи да си чувал?" предполагам е отговора. Сега като първолак мога да сметна, колко е 2+2 и да разбера, че мухите имат нещо общо (брех, пък съм ги и чувал)! Благодаря за отговора! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Мухите снасят яйца от които се появяват тези червеи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Хрумна ми щурата идея да се пробвам да си направя водка в домашни условия, някой може ли да ми каже кой винпром може да ми продаде въпросния спирт, строго изключвам аптеките, защото едно, че не е чист, друго, че има и метил.Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Спирт от винпром = 13 лева на литър. Едва ли можеш да си върнеш акциза. Така че си търси краден. (и не - преди "че"-то НЯМА запетайка) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 за "че" то не те рабрах, извини ме! Но как така 13 лв, на мен ми казаха около 4лв!! Авно май ще се вари в къщи и това си е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 (edited) Обяснява на хора като мен, които запетайката я имат за излишна подробност с пожелателен характер в правописа и я слагат само ако са в настроение, но тогава пък слагат така, че да се чуства изобилието Edited August 3, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 (edited) Що ще се тровиш? Толкова ли не се обичаш? И специално водка ли ти трябва да правиш? Ниската цена ли е определяща? Некачествен алкохол сигурно готов ще можеш да намериш ако е за цената. __________ Ако на тебе ти пише ни пиши и на нас с ДедоМраз - няма само да трошим пари за пийене. Edited August 3, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 4 лева е... Нелегалния. Ако намериш хубав спирт от спиртоварна (щото винпромите не се занимават с такива ра'оти) за 4 лева (96 градуса, който няма остатъчни вкусови х-ки и не мирише още на лястовичи лайна) ми пиши PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Харесвам водката, понеже методът и на приготвяне ми е ясен както и на ракията, няма да пиша с колко класи е над нея по технология, за да не започнат "абе ти луд ли си уее" и прочее. Пих домашна водка от картофи и какво да ви кажа, Собиески, ама за няма и 4лв. Майната им на прите (нали някой горе попита заради тях ли го правя). Просто ми е интересно да си направя сам това което ще пия, ей така от интерес, ако ще и да е половин литър това което ще изкарам. Искам да пробвам нещо различно, ако ще и жертвата ми да е домашната тенджера под налягане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Тя собиескито щото е много хубава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Поправи ме Дядомраз, правилно ли си мисля, че "чистия" Собиески, имам предвид, без овкусители, ми се струва с нищожни разлики пред водка Търговище! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Клубни? razni s neonovi risunki, shareni i tn vodiat se club shirts http://www.deecom.de/Guys-Girls-Shirts/Guys/T-Shirt---2000_2100_2101.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Харесвам водката, понеже методът и на приготвяне ми е ясен както и на ракията, няма да пиша с колко класи е над нея по технология, за да не започнат "абе ти луд ли си уее" и прочее. Пих домашна водка от картофи и какво да ви кажа, Собиески, ама за няма и 4лв. Майната им на прите (нали някой горе попита заради тях ли го правя). Просто ми е интересно да си направя сам това което ще пия, ей така от интерес, ако ще и да е половин литър това което ще изкарам. Искам да пробвам нещо различно, ако ще и жертвата ми да е домашната тенджера под налягане По-добре не се захващай с home-made дестилация, че 'найш к'ви бели стават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Съгласен с alchemy. Но иначе можеш да си купиш винен спирт и да си го дестилираш 3-4 пъти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobrata Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 (edited) А в другия край на Тракия няма ли ? Към Скобелева майка ? Има във фпрума брее хора, не четете ли сложили са 1 голяма табела на която пише "касите се преместиха срещу "нам си къв" магазин, поогледайте се и ще ги видите точно на 10 метра от старото място са.... хахаха упс...не гледам датата Edited August 4, 2010 by Kobrata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 (edited) Да бе знам вече къде е. Някой да има представа как стоят нещата с игрището за футбол Херес в Тракия до Топливо ? Едит: Я кажете нещо като бунгала,хотелчета в района на х.Здравец за 1-2 дена евтина нощувка. Edited August 4, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Някой знае ли къде в Пловдив продават power balance гривни? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Поправи ме Дядомраз, правилно ли си мисля, че "чистия" Собиески, имам предвид, без овкусители, ми се струва с нищожни разлики пред водка Търговище! Даа, бе... тя щото и Търговище-то е много хубава!?! Няма нищо по-хубаво от добре направена домашнярка, отлежала едно известно време и съхранявана по правилният начин! П.с. ...ама кволи ти ги казвам на тебе тези работи... нали технологиите ти са ясни в детайли... П.с. А за картофената повърня - ще ме извиняваш, ама килцето от този боклук излиза доста над 4лв. (което май показва до колко си запознат с технологиите) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Едит: Я кажете нещо като бунгала,хотелчета в района на х.Здравец за 1-2 дена евтина нощувка. Копривките, нощувката е 20лв. за единична стая и 30лв. за двойна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Някой знае ли къде в Пловдив продават power balance гривни? https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=94071&st=0&p=1495383562&hl=power%20balance&fromsearch=1entry1495383562 Тук мисля, че още продават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Складове, магазини за козметика да знаете...ама такива, че като идеш и да си куппиш всичко необходимо за отваряне на салон за красота...Или поне да има за маникюри и педикюри всичко, че ме питат и мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 (edited) Christian of Roma? http://www.christian-of-roma.com/ Капиш? Edited August 5, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 (edited) Christian of Roma? http://www.christian-of-roma.com/ Капиш? Тва ми е ясно и го знам къде е ....ама не е ли за фризьорство...сега ще ги питам хората ...телефон нали имат едит: отпадат Edited August 5, 2010 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts