netrootbg Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Защо 2.4GHz банд-а е станал универсален/масов за почти всички потребителски устройства (мишки, уайрлеси от всякакъв вид и т.н.)? Особено след като и микровълновите работят на тази честота, т.е. общото с молекулата на водата и като цяло вредата за човека вследствие от това? Защо не примерно 2.0, 1.7ГХц или нещо такова, което не е като микровълновите и тяхната необходимост все пак да работят на тази честота.. Планетата е пренаселена и затова така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Планетата е пренаселена и затова така. Аха, така "контролират" популацията като намаляват продължителността на живота, ясно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Ами не знам кое под ред се води районното - в Тракия съм. харесай си някое .. РПУ ... иначе да трябва да платиш предварително таксите в зависимост от това какви документи ще подновяваш. мисля, че сметките бяха в Уникредит Банк, ама може и в Сибанк да се платят и дори ако не ме лъже паметта излизаше по-евтино да ги платиш именно там (БУЛБАНК са най-големите евреи). После с платежното и старите документи отиваш в РПУ-то .. попълваш един формулят, снимат те, подписваш се на таблет и след 1 месец си вземаш документите. Аз съм в 3-то РПУ и отидох към 16:50 и в 17:15 излезнах, имаше общо двама други граждани .... и днес ще отида да си взема новите документи. За второ съм чувал легенди, че отиваш предварително .. и ти казват в кой ден да отидеш да се наредиш на опашката, и като отидеш на въпросния ден ти дават поредно номерче и според него влизаш. В Тракия нямам представа как е ... предполагам, че още хората се ослушват и ще е по-айляк ... ама след 2-3 месеца, ще стане ад ... успех !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Ами не знам кое под ред се води районното - в Тракия съм. Съвет!Можеш да си платиш таксите за документите в пощата.Превода е само 0.80лв, докато банките взимат между 3 и 7 лв. Първо плати, после отиди да си вземеш час и дата за подаване на документите.С теб носиш само документ за платени такси и копие от книжката (ако ще сменяш и нея) естествено и настоящите лични документи.Заявлението и снимките се правят на място.Въоръжи се с много търпение и обилно количество нерви в излишък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 (edited) Тоест - отивам и самата процедура не я подхващам на момента, ами едикога си?! А търпението обикновено го взимам във вид на книжка за четене Edited July 27, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Има ли право застрахователят да увеличава застрахователната премия на автомобил, при положение, че е сключен вече договор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Къде ремонтират цифрови фотоапарати Канон ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Къде ремонтират цифрови фотоапарати Канон ? Оторизираният сервиз се води ПАН Сервиз (МОРЕЛ), на бул. 6-ти Септември, но последно като носих моя, стоя там 45 дни и когато отидох да видя какво става, се оказа, че даже не са го отворили да видят какво му е. След това отидох в ДЕКОМ, на Източен и след 3 дни си получих апарата работещ. Иначе може да се пробва и в Пулсар, над писоарите в Капана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat Gosho Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Някой може ли да ми каже защо при положение,че съм се подписал на договор 15лв с ДДС ми слагат 23.68лв на сметката за месечния абонамент??? Няколко дни преди да излезе сметката слених тарифния план,но доколкото знам процедурата е безплатна. Сега сравних по-старите сметки,на всички имам 16.84лв месечен абонамент. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Тоест - отивам и самата процедура не я подхващам на момента, ами едикога си?! А търпението обикновено го взимам във вид на книжка за четене Амии да.Мисля че, във всички РПУ-та въведоха тази система:Отиваш и се записваш за час и дата (като часа е ориентировъчен).После се явяваш на тази дата с платени такси, чакаш да те извикат, влизаш вътре и те обработват. Пример: В петък, миналата седмица, ходихме да взимаме ЛК на жената.Докато дремуцахме да я извикат (за взимане е пак със записване), разни хора идваха да питат, кв'о е, що е, и се оказа че, първата възможна дата за подаване на документи беше 01.09.2010.Тв'а в I РПУ.Ако имаш късмет, може да няма много хора и да станат по-бързо нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Тоест - отивам и самата процедура не я подхващам на момента, ами едикога си?! А търпението обикновено го взимам във вид на книжка за четене Най-добре да отидеш да 5то районно и да видиш каква е организацията при тях, защото е различна в различните управления. В 1во и 2ро става с предварително записване, докато в 6то няма такова нещо - отиваш си сутринта и до обяд се минава без проблем с подаването. Трябва ти само платена такса и старата лична карта, както казаха колегите по-горе. Но това е за обикновена поръчка. За експресна и бърза поръчка заявления се подават само във 2ро РУ 'Полиция'-Пловдив на ул. 'Волга'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 И в 4 районно преди 2 месеца, нямаше никакви хора и никакво предварително записване, нямаше никакви хора като ходих да си подавам документите за издаване, а като си ги взимах имаше 4 човека. Така че провери и там, паспортната служба се намира от южната страна на районното Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Старите модеми(моторола) от еврокомския интернет стават ли за нещо или да го хвърлям? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Старите модеми(моторола) от еврокомския интернет стават ли за нещо или да го хвърлям? Стават. N3 пускат безплатен нет (бавен) по коаксиалния кабел и еврокомските модеми пасват идеално. Следи тук из форума, от време на време някой търси и може да се разберете за взаимно изгодна цена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Има ли право застрахователят да увеличава застрахователната премия на автомобил, при положение, че е сключен вече договор? Прочети си внимателно договора, особено ситните шрифтове. Ако не е описано там, то не виждам легално основание Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 И в 4 районно преди 2 месеца, нямаше никакви хора и никакво предварително записване, нямаше никакви хора като ходих да си подавам документите за издаване, а като си ги взимах имаше 4 човека. Така че провери и там, паспортната служба се намира от южната страна на районното Същото е и в 3-то РПУ. 15 мин. подаване и 15 мин. получаване. Така е.Не навсякъде е пълно с народ.Но за да си извадиш нови документи трябва да отидеш в РПУ-то по адрес или на Волга.Не може, ако живееш примерно в Тракия и настоящата ти адресна регистрация е там, да ходиш да се буташ в районното в Кючука.Просто ще те пратят в "твоето" районно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Някаква иде що след примерно 5 млн пакето яко почва да ми сече интернета ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Колеги качих си Уиндоус 7 и немога да направя интернета да се кънектва самостоятелно кум мрежата,въпреки че съм отметнал да се свързва автоматично Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Все пак огледа ли всичко? Какво ти дава като грешка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 (edited) Колеги качих си Уиндоус 7 и немога да направя интернета да се кънектва самостоятелно кум мрежата,въпреки че съм отметнал да се свързва автоматично Жълт триъгълник или червен хикс? Edited July 29, 2010 by rargirov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 не ,не ми дава грешка,просто след всяко пускане на компа трябва ръчно да се свързвам с мрежата,а искам сам да я намира и да се свързва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 не ,не ми дава грешка,просто след всяко пускане на компа трябва ръчно да се свързвам с мрежата,а искам сам да я намира и да се свързва А ти дефинира ли си мрежата катъ "тръстет", преди да му кажеш да се свързва автоматично към нея? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 задал съм WPA-Personal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 откъде се пазаруват кашони за преместване? онез по-едричките, разнокалибрени кашони дет си ги тъпчеш с вещи и си ги носиш на кашони вместо джаджа по джаджа. онез офисните за папки (виждал съм в ОФИС 1) хич не ми вършат работа - малки са в някои случаи, а и са по 7-8 лв броя. та идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 (edited) можеш да минеш покрай Зора и околните магазини... Специално за ЗОРА знам, че празните им кашони са отзад на служебния паркинг. Техномаркет има, Метро ... все нещо ще ти свърши работа ; ) И ще ти излезе без пари п.с. говоря за ЗОРА и околните магазини, които се намират на мол-Галерия-Пловдив Edited July 30, 2010 by dRiNKiN_pARk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts