w00x Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 И с двете програми съм запознат. Не ми вършат работа понеже файла е защитен и не може да се редактира. За това трябва да се редактира като снимка. ZGAN обаче се зае и утре ще ми го изпрати. Маха се защитата, отваря се в редактор за векторни изображения, редактира се и се запазва. Лесничко. Дори да не беше защитен от редакция, Adobe Acrobat Pro не може да редактира нещо на което не е оставена възможност за редакция. Ако ZGAN не се справи ми пиши едно съобщение да го пробвам и аз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Някой знае ли от къде мога да разгледам някакъв избор на склапели, пинсети, щипки и прочее хирургически инструменти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Виж тук ---> Медицинска техника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 навремето имаше една игра не помня какъв беше компютъра,но играта беше на онези големите дискети.Започваше пред някаква огромна къща ,влизаш вътре скачаш,"стреляш" по зомбите,жампири и тн?Някакви идея? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Какъв е телефона на евроком за съпорт,че ще ме побъркат с тия ип-та.Слава богу че ще ги търпя само още 1 месец. ПС:Сега съм хванал някакво wi-fi от съседите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 пробвай на 0700 43 700 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 (edited) Да бе да се набутам с няква шматка дето не знае за какво става въпрос... Рабира се може и там да се адя ако няма друга алтернатива. Йес оправи се само.Тъкмо щях да им звъня. Edited July 23, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Да бе да се набутам с няква шматка дето не знае за какво става въпрос... Рабира се може и там да се адя ако няма друга алтернатива. Йес оправи се само.Тъкмо щях да им звъня. добре бе, брато, за кво ти е телефон, като не искаш да се набутваш? Без значение шматка или не - тя ти е поддръжката - не можеш да направиш нищо по въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Сменях много на бързо главата на принтера, че бързахме за самолета и трябваше да разпечатим бордните карти на Wizz.air... От голямото бързане при разпечатването главата с черното мастило ме изпръска по хубавия нов панталон и тениската... Въпроса ми е някой знае ли с какво се чисти мастило от принтер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Спирт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 (edited) ... Въпроса ми е някой знае ли с какво се чисти мастило от принтер? Спирт. Що ми се струва, че се разтваря по-добре във вода? Edited July 23, 2010 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Идея къде ремонтират косачки в Пловдив ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Що ми се струва, че се разтваря по-добре във вода? Не и ако е по тъкани. Ще се разтвори, ама ще станат петна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Виж тук ---> Медицинска техника Извинявай интересуваме подобен магазин, но в Пловдив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Моля за помощ! Кажете как /дори и да е бабешка рецепта/ се чисти фугин от грапави/релефни плочки, който се е набил межху всяка една частица от орнаментите на фризовете и декоративните плочки! С оцет и с препарат за почистване на фугин "Кнауф" не става /освен ако има повече от един начин на употреба/. Плочките са много скъпи и ужасно луксозни и не мога да се примиря с разноцветните търкалета /син и бял фугин/ разбъркани от т.нар. "майстор". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Идея къде ремонтират косачки в Пловдив ? Да. Каква ти е косачката? Моля за помощ! Кажете как /дори и да е бабешка рецепта/ се чисти фугин от грапави/релефни плочки, който се е набил межху всяка една частица от орнаментите на фризовете и декоративните плочки! С оцет и с препарат за почистване на фугин "Кнауф" не става /освен ако има повече от един начин на употреба/. Плочките са много скъпи и ужасно луксозни и не мога да се примиря с разноцветните търкалета /син и бял фугин/ разбъркани от т.нар. "майстор". Мдаа... Познато... И на мен един хубавец ми спретна този номер с плочи по 70лв/кв.м. Неизбърсан навреме фугин, особено попаднал в шупли и орнаменти си е*ава майката. Не искам да те отчайвам, но лечение почти няма. Започни постепенно да тестваш с различни четки - най-напред с много твърда пластмасова (дано са ти яки ръцете). Ако плочите са маркови би трябвало да понесат и телена, но МНОГО внимателно тествай с нея. Ако оцетът те предаде, мини на кислол. При мен идва фирма да се бори с някакави препарати и машина - не успя. Понеже е шоурум и не ми е у дома съм го оставил случая засега. Ако обаче е у вас пред очите ти и ти къса нервите финалната схема е - взимаш едно скалпелче и почваш да човъркаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Да. Каква ти е косачката? Не мога си спомня марката сега, ама е няква измислена - взехме я за 100 и нещо лв, електрическа е. Мотора изпуши и ако ремонта ми излезе повече от 40 лв, по-хубаво да ида до карфур за 90 лв продават нови на промоция Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Някой може ли да ме осветли за процедурите за поднояване на документите? Срядата мисля да ходя да ми ги подновят документите. Имам спомени, че можеше предварително да се платят таксите в някои банки, за да се спести поне това чакане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Не мога си спомня марката сега, ама е няква измислена - взехме я за 100 и нещо лв, електрическа е. Мотора изпуши и ако ремонта ми излезе повече от 40 лв, по-хубаво да ида до карфур за 90 лв продават нови на промоция По-добре си купи нова. Има сега промоция на електрически косачки Гардена. Не помня в кой от големите магазини е. Връщай стария боклук и се възползвай от отстъпката - струва си, поне ще ти е маркова машината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Някой може ли да ме осветли за процедурите за поднояване на документите? Срядата мисля да ходя да ми ги подновят документите. Имам спомени, че можеше предварително да се платят таксите в някои банки, за да се спести поне това чакане. Вече те снимат на място. Не съм сигурен за таксите. Вероятно са го направили на място само и то в Сибанк/я. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Някой може ли да ме осветли за процедурите за поднояване на документите? Срядата мисля да ходя да ми ги подновят документите. Имам спомени, че можеше предварително да се платят таксите в някои банки, за да се спести поне това чакане. Да знаеш (поне във 2ро районно), че е пълна отврат. По 180-200 човека на ден има в списъка на чакащите на опашката. Не знам дали навсякъде е така обаче си имай едно на ум, че може да вземе да ти изяде 2-3 дни тази работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Имам спомени, че можеше предварително да се платят таксите в някои банки Таксата може да се плати във всяка една банка - където ти е най-удобно и изгодно за теб. Даже не е необходимо да знаеш сметките, те ще ти ги кажат. И аз да питам нещо - преди няколко месеца имаше билбордове с Жизел Бюндхен манекенката, бяха на испански или португалси език. Някой спомня ли си какво точно рекламираше? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Да знаеш (поне във 2ро районно), че е пълна отврат. По 180-200 човека на ден има в списъка на чакащите на опашката. Не знам дали навсякъде е така обаче си имай едно на ум, че може да вземе да ти изяде 2-3 дни тази работа.Ами не знам кое под ред се води районното - в Тракия съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Не си казал за кои документи.Иначе 1 приятел преди 1 седмица ходи да си ги сменя и е чакал 4 часа.А таксата се плаща в банката до т маркета срещу поликлиниката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Защо 2.4GHz банд-а е станал универсален/масов за почти всички потребителски устройства (мишки, уайрлеси от всякакъв вид и т.н.)? Особено след като и микровълновите работят на тази честота, т.е. общото с молекулата на водата и като цяло вредата за човека вследствие от това? Защо не примерно 2.0, 1.7ГХц или нещо такова, което не е като микровълновите и тяхната необходимост все пак да работят на тази честота.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts