RaZoR Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Какво стана с вчерашния самоубиец на моста на Герджика ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Някой да ми препоръча читав съдов хирург Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Какво стана с вчерашния самоубиец на моста на Герджика ? ами отказал се да скача след като полицията казали, че ще го почерпят бира и цигара .... поне така ми казаха лелките от махалата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 ами отказал се да скача след като полицията казали, че ще го почерпят бира и цигара .... Продажник такъв! Човек трябва да си спазва обещанията - за една бира и цигара да се отметнеш... Като оставим настрана черния хумор, какъв е бил тоя - сега чувам за него? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 ами беше минал един индивид от другата страна на перилата на новото разширение на Герджика и го пазеха 100-тина полицая да не се хвърля, имаше май и някакъв с камера .. абе пълен ташак. мислех (щото и аз се бях почерпил) да му кажа да се хвърля, че ни е омръзнало да го чакаме и да ни разиграва ... не е скочил де, другото .. за цигарата и бирата незнам дали е вярно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Искам да попитам, къде мога да дам стари батерии за рециклиране? Събрал съм 15 обикновени и няколко от телефони. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Някаква поредица за авиоинжинерство, концептуални самолети? Имаше една по Дискавъри ама не помня как й е името - нещо като "Самолети не видяли небе" или от сорта. Предполагам и други има. Препоръчайте нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Пред къщи се е появило едно много мъничко и рошаво коте, но тъй като не съм общувала с котки последните години, не мога да определя на колко дни е и дали би могло да живее самостоятелно. Ако да - мога ли да го изкъпя и обезпаразитя, за да му намеря някакъв дом, или трябва да е по-голямо? Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Пред къщи се е появило едно много мъничко и рошаво коте, но тъй като не съм общувала с котки последните години, не мога да определя на колко дни е и дали би могло да живее самостоятелно. Ако да - мога ли да го изкъпя и обезпаразитя, за да му намеря някакъв дом, или трябва да е по-голямо? Благодаря предварително! Съвсем спокойно можеш да ги направиш тези работи.... Когато нашата глезла си ни взе, беше даже по-мъничка. А, това на долната снимка не е ли майка му ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Майка му е, но го оставя самичко почти през цялото време, а то плаче и си търси хора. Притеснява ме, че е почти на улицата, вре се под паркиралите коли, та като нищо ще го отнесе някой. Благодаря пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Не мога да си спомня, за колко секунди беше норматива за разглобяването на калашника в казармата? Загубил съм спомен колко изискваха, май беше 10 сек. Наско ще знае най-добре. Имам спомен, че най доброто ми време беше малко под 7 сек. Искам да попитам, къде мога да дам стари батерии за рециклиране? Събрал съм 15 обикновени и няколко от телефони. Единствените контейнери, които знам за такива неща са в Баумакс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Нормативът за не пълното разглобяване на АК-47... ако не ме лъже старческата памет..., беше 8 секунди. А за зглобяването, май беше 12 секунди Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 (edited) А за зглобяването, май беше 12 секунди "З" и "Г" не могат да присъстват в началото на една оргия заедно. Сглобявам, сгради... Edited July 12, 2010 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Айде сега... не бъди ПЕДЕдант Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Айде сега... не бъди ПЕДЕдант Да беше казал за по-кратко "съдия"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 (edited) На мен 14 секунди ми се върти в главата но изобщо не съм сигурен... Къде е Атанас да каже, ако той не знае няма кой друг Edited July 12, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 За сглобяване е 12. Принципно какво значение има? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 (edited) Рециклиране на батерии - Билла, Практикер, Баумакс. Сглабяне: норматив 12сек, личен рекорд - 10сек. Разглабяне: норматив 8сек, личен рекорд 6сек.... Но след това трябваше да търся някои части. Ред.:Това са нормативите без слагане и махане на шомпол. С него нормативите са завишени с 2 сек. Edited July 12, 2010 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 (edited) "З" и "Г" не могат да присъстват в началото на една оргия заедно. Сглобявам, сгради... [oftopick] ... Да ти казвам ли, че трябва да вървиш на майната си... или се усети и вече си там ? [/oftopick] Edited July 12, 2010 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Ще има ли проблем ако направя backup на една нокиа и в последствие кача този backup на друга нокиа(същия модел)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 (edited) Рециклиране на батерии - Билла, Практикер, Баумакс. Сглабяне: норматив 12сек, личен рекорд - 10сек. Разглабяне: норматив 8сек, личен рекорд 6сек.... Но след това трябваше да търся някои части. Ред.:Това са нормативите без слагане и махане на шомпол. С него нормативите са завишени с 2 сек. АЙ СТИГА БЕ... значи с шомпола - 14 сек... ще излезе че нещо помня... Ще има ли проблем ако направя backup на една нокиа и в последствие кача този backup на друга нокиа(същия модел)? Не , но мисля че все пак се губеха мелодиите и още някои подробности. Поне преди като съм го правил това оставаха разни "подробности" за донагласяне Edited July 12, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Имам една каса бира в багажника, навсякъде ли мога да я върна или само от склада където съм я взел? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Предполагам за празните бутилки говориш не да искаш да връщаш пълни а те да ти връщат парите защото последното просто няма да се случи. Принципно не би трябвало да ти правят проблем никъде, но на мен ми се направиха на интересни за едни бутилки от кока кола преди време на денонощното до нас понеже от 15тина дни не съм бил взимал от тях и решиха че сигурно са от другаде (а аз бях взел стекове с кутийки кола от метро). Та най-добре в склада от който си ги купувал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Естествено, че са празни 7лв мисля са празните бутилки. Защото от 1-2 месеца ми стоят и все забравям. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Сглабяне: норматив 12сек, личен рекорд - 10сек. Разглабяне: норматив 8сек, личен рекорд 6сек.... Но след това трябваше да търся някои части. Сглобяване имам спомен, че успях да направя за маааалко под 10 сек. Разхвърлях го най-бързо за 6.7 - изпреварваш ме, мръснико! Бахти, сега ако ми го дадат, ще го гледам умно хахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts