w00x Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Имам апарат Samsung Digimax S800 на който му се развали обектива.Отворих го и стигнах до проблема-две зъбчати колела на обектива. Това може да е и голямата ти грешка. Един път отворих един компактен сапунер и нямаше оправяне после. Винаги излизаше някакъв различен проблем като се сглоби. някой знае ли колко върви изработката на банер ( мисля по-точно се води HEAD ) за уеб сайт.Като големина, нещо подобно като този на http://wrzru.com/ 15/20 лв на час в зависимост от това колко си е повярвал дизайнера. Header се води. Подобно нещо може да отнеме между 15 минути и 2 часа в зависимост от това, което искаш да представлява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Това може да е и голямата ти грешка. Един път отворих един компактен сапунер и нямаше оправяне после. Винаги излизаше някакъв различен проблем като се сглоби. Благодаря за експертното мнение, но не мислиш ли, че щом съм преценил, че мога да го отворя, ще мога после и да го затворя Ето снимки на проблемните зъбчатки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Благодаря за експертното мнение, но не мислиш ли, че щом съм преценил, че мога да го отворя, ще мога после и да го затворя Ето снимки на проблемните зъбчатки. Добре де. То и аз го затварях всеки пъти даже всичките части си бяха по местата. Ти си знаеш. Един отпечатък на лентов кабел и всичко отива по дяволите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Някой скоро да се е занимавал с Агенция "Митници" Плд по лицензионни въпроси? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Защо като ме боли глава и си сложа нещо студено на челото, очите или ушите и ми става толкова приятно (и като че ли почва да ме боли по-малко)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Махмурлук! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 имам желание да ти го направя без да ти одирам кожата. А ти колко си вярваш ? 15/20 лв на час в зависимост от това колко си е повярвал дизайнера. Header се води. Подобно нещо може да отнеме между 15 минути и 2 часа в зависимост от това, което искаш да представлява. Дефакто 30лв би трябвало да са ОК?Аз искам 2,3 варианта като идеи и аз да си харесам единия от тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Защо като ме боли глава и си сложа нещо студено на челото, очите или ушите и ми става толкова приятно (и като че ли почва да ме боли по-малко)? евстахиеви тръби и разни други кухини по лицевите кости. отделно телесните течности из тях са добър топлопроводник. ама ей сега некой от докторите ще ме разпердушини дет много говоря, а пък съм твърде прост за да разбирам разните му фини детайли от тяхното изкувство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Дефакто 30лв би трябвало да са ОК?Аз искам 2,3 варианта като идеи и аз да си харесам единия от тях. Да. За 3 варианта обаче не мога да ти кажа. Зависи от сходносите между тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Ако си сложа и настроя булсатком чиния на село и си занеса там приемника (или както се нарича онова, в което завираш картата), ще мога ли да гледам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Съвсем спокойно можеш да си гледаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 разбира се, в гърция италия всички българи са така, камо ли в някое близко село Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 (edited) Някой да има списък с MAC адресите на различните производители? ( първите 3 байта от мак-а ).Нещо като това, но искам аз да си го вмъкна в др скрипт. Edited July 7, 2010 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Някой да има списък с MAC адресите на различните производители? ( първите 3 байта от мак-а ).Нещо като това, но искам аз да си го вмъкна в др скрипт. Имам това, ако ти върши работа. От 2006-та датира файла, тогава съм го намирал някъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Някой да има списък с MAC адресите на различните производители? ( първите 3 байта от мак-а ).Нещо като това, но искам аз да си го вмъкна в др скрипт. Ето още малко: http://standards.ieee.org/regauth/oui/oui.txt Тези поне трябва да си го обновяват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Някой може ли да ми даде покана за този руски тракер. http://x-torrents.ru/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 ako iskam da otvoria sait za online prodajbi na pc,monitori i komponenti osven da si otvoria firma triabva li neshto drugo ? sashtoto iskam da popitam i za sporten sait Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Щайга, нищо лично...ама да попитам - що все пишеш на латиница? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 HDMI кабел предава ли звук? Ако да, защо моят не предава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Виж к'во казва Уики-то по темата: HDMI (High-Definition Multimedia Interface) е цифров аудио/видео интерфейс, способен да предава некомпресиран поток. Максималният поддържан аудиорежим е 7.1 с честота на семплиране до 192 KHz. CEC (Consumer Electronics Control) представлява допълнителен канал от интерфейса, който съгласно спецификациите на HDMI позволява контрол над допълнителни свързани аудио-визуални устройства, с които потребителят разполага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 (edited) shtoto me marzi da si pusna fonetika ot regional and ... options a pak i kato pisha na kirilica vse shte se nameri niakoi umnik koito ne moje da pishe ama shte pravi zabelejki ako sam obarkal neshto ili sam propusnal zapetaia inache imam i na kirilica mnenia prosto sa riadkost az za tova samo v toia forum vlizam zashtoto ne e zadaljitelna kirilicata Edited July 7, 2010 by shtaiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 HDMI кабел предава ли звук? Ако да, защо моят не предава? Вероятно нещо не си качил от драйверите на видеокартата или тя не го поддържа. Не съм се занимавал до момента но подозирам тази статия ще хвърли малко светлина. Може да търсиш в google нещо от сорта "PC audio hdmi ...." като на мястото на точките слагаш твоята видеокарта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 HDMI кабел предава ли звук? Ако да, защо моят не предава? Щом видеокартата ти поддържа HDMI най-вероятно не си свързал видео и аудио картата в компа с едно малко двужично кабелче, така че да прехвърля звука от звуковата към хдми кабела. Също както едно време много асемблатори спестяваха стерео кабелчето дето свързваше ЦД-то с звуковата карта и после що CD play функцията не работела. Е, в днешно време звука се ползва предимно минава през digital extraction в самото устройство и се прехвърля готово в дигитален вид да се просвирва от звуковата, но едно време не беше масово. Някой ден видеокартата и драйверите ще приемат звуковия сигнал по интерфейса си и няма да имат нужда от кабелчета, но кога ли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Всъщност може и да е по-прост проблема. Ако си с Windows 7 иди в Control Panel -> Sound -> Pllayback и избери HDMI изхода да ти е основния (в моя случай е "NVIDIA HDMI Out") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted July 8, 2010 Share Posted July 8, 2010 (edited) Къде в Пловдив има CNC (компютърно управлявана) фреза, за изработка на един дребен алуминиев детайл - ухо за велосипедна рамка? Има ли някой, който се е занимавал с направата на уши ? Edited July 8, 2010 by tracker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts