sMARTBomber Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 дяя ти мраз ги е чел нещата и знае Всъщност не е чак толкова трудно, ето едно интересно класче: http://www.codeproject.com/KB/cs/globalhook.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Аз съм правил с KeyboardHooks неща преди години. И за да бачка се прави в отделен DLL функцията която се закача - ей тази подробност докато я загрея загубих 3 дена първия път. Въпроса не е в Hook-a ами във взимането на active layout-a за текущата програма. И май е най-вече в мързела и в това че проблема не е мой - ако беше отдавна да съм си направил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Да няма метеоритен дъжд. Преди малко за отрицателно време видях тамън 2 метеорита, от които единия беше бая близко и доста силно светна преди да изгасне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 в каква посока ги гледаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Да няма метеоритен дъжд. Преди малко за отрицателно време видях тамън 2 метеорита, от които единия беше бая близко и доста силно светна преди да изгасне От подчертаното съдя, че не ще да е бил метеорит. А и не знам да има по това време поток...по-скоро са били едининчни случаи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Здравейте, може ли да ми дадете някой друг линк, на най-големите и известни руски торенти, Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Тончо, тази тема е за въпроси, а не за Р2Р рикуести...ама така и така вече си писал тук - ето ти списък със стотина от най-известните руски тракери. можеш да изтриеш коментарът ако желаеш. Да стои. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Защото тази тема си я знам, като най-гледаната и за всякакви въпроси, затова писах тук, можеш да изтриеш коментарът ако желаеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Здравейте...имам малък проблем- не съм сигурна как го направих , ноо някак си си завъртях монитора на една страна, в смисъл не монитора, а операционната система. Случи се докато маркирах снимки- бях задържала контрола. Преди време ми се случи пак, но като си рестартирах компютъра се оправи. Знам, че звуча нелепо, но наистина не осъзнавам какво съм направила. Та някой може ли да ме опъти как да се справя с болките във врата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 (edited) най-вероятно си натиснала някоя клавишна комбинация за завъртане на картината, което се управлява от видео картата, така че разгледай си иконките до часовника и търси нещо приличащо я на или на там (десен бутон) трябва да има нещо свързано с извъртане на картината Edited July 4, 2010 by dRiNKiN_pARk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Тц...нямам такава иконка. Иначе видеокартата ми е нвидиа, не знам дали има значение. И не съм натискала клавиши, освен контрола и педесетина пъти тъчпада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Виж тогава в control panel дали нямаш такава иконка, иначе нямам други предложения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 (edited) Нямам... edit:оправих го Edited July 4, 2010 by gerry^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Някой може ли да ми каже кой е най-добрият маршрут, за да стигна от Пловдив до Варна с кола? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Някой може ли да ми каже кой е най-добрият маршрут, за да стигна от Пловдив до Варна с кола? по магистралата Зависи какво фиксираш под "най-добрият".Пътна настилка, време за което се стига, забележителности и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 (edited) по магистралата Зависи какво фиксираш под "най-добрият".Пътна настилка, време за което се стига, забележителности и т.н. А след магистралата - накъде? Не държа да стигна максимално бързо, както и да разглеждам забележителности. Мерси Edited July 4, 2010 by supertikva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Ето ти алтернатива - БГмапс, отиваш вдясно на "Търси маршрут", пишеш Пловдив-Варна, после само избираш какъв маршрут - най-къс или най-бърз и си готов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Нямам... edit:оправих го Малко закъснял отговор, но може да е полезен на някого в твоята ситуация: За някои видеокарти комбинация от клавиш контрол + стрелките завърта картината под различен ъгъл. Не е валидно за всички видеокарти обаче, не знам защо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Имам апарат Samsung Digimax S800 на който му се развали обектива.Отворих го и стигнах до проблема-две зъбчати колела на обектива. Проблема ми е къде да ходя да търся части ? Ориентираха ме към ПАН СЕРВИЗ където и ми казаха веселата сума от 30+лв за 2 малки пластмасови колелца. Някъде другаде да знаете къде има сервиз за апарати или къде да търся зъбчатки??? По-късно ще кача снимки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Някой знае ли дали във ветеринарна клиника ще прегледят/лекуват улично куче? Има едно квартално кученце, което може да се каже, че гледаме в района... Преди няколко дена се появи с рани по него, а днес забелязах, че постоянно мижи и седи постоянно свито на топка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Някой знае ли дали във ветеринарна клиника ще прегледят/лекуват улично куче? Има едно квартално кученце, което може да се каже, че гледаме в района... Преди няколко дена се появи с рани по него, а днес забелязах, че постоянно мижи и седи постоянно свито на топка. Със сигурност ще го лекуват, но за съжаление кучетата нямат здравна осигуровка и ще трябва да да му дариш някой лев за услугите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Някой знае ли дали във ветеринарна клиника ще прегледят/лекуват улично куче? Има едно квартално кученце, което може да се каже, че гледаме в района... Преди няколко дена се появи с рани по него, а днес забелязах, че постоянно мижи и седи постоянно свито на топка. Никой няма да те пита животното какво е. Закарай го ако ти е мерак и просто кажи, че е твое. ПРОВЕТ е най-удачната клиника откъм цени и обслужване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Със сигурност ще го лекуват, но за съжаление кучетата нямат здравна осигуровка и ще трябва да да му дариш някой лев за услугите... Това ми е ясно. Просто не ми се иска напразно да разкарвам животинчето. Никой няма да те пита животното какво е. Закарай го ако ти е мерак и просто кажи, че е твое. ПРОВЕТ е най-удачната клиника откъм цени и обслужване. Благодаря за съвета. Одеве съседа го е огледал малко и му се струва, че някой го е изгорил... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 някой знае ли колко върви изработката на банер ( мисля по-точно се води HEAD ) за уеб сайт.Като големина, нещо подобно като този на http://wrzru.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 имам желание да ти го направя без да ти одирам кожата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts