d3Mag Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Някой знае ли къде правят картонени опаковки на които да слагат и щампа? Опаковки като за паста за зъби..такива кутиики..надявам се ме разбирате. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat Na4e Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Някой знае ли къде правят картонени опаковки на които да слагат и щампа? Опаковки като за паста за зъби..такива кутиики..надявам се ме разбирате. По принцип печатниците за опаковки могат да ги направят."Ю.Гагрин","Жанет","ФОРД","Идеал" за тези се сещам на прима виста.Цената много зависи от количеството на поръчани опаковки.Ако са еденични бройки просто ще ти излезнат златни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 (edited) На туй нящо му изгубих гумените уплатнения по ръба на говорителчетата. Да го хвърлям ли hadsfree-то или имате идея как да си намеря, направя, закупя нови гумички? (не питайте как съм успял да ги измъкна гумичките и зас*ра) Edited April 22, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 ...или имате идея как да си намеря, направя, закупя нови гумички? ... Хрумва ми, че много от евтините слушалки по 1 лев са имитации на маркови модели. Та ако ти се обикаля по магазинчета за GSM аксесоари и по-заредените магазини "За 1 лев", може и да намериш подходящи и да вземеш гумичките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Искам някакъв лесен начин, с който да си крия ip адреса. Пробвах с прокси, но не мога да влизам навсякъде. Дайте някаква алтернатива или добри проксита. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 (edited) http://www.anchorfree.com/ hotspot shield polzvam az probval sam i drugi no skorosta e mn bavno TOR naprimer i kade navsiakade ne moje da vlizash ? az ne vlizam s hotspot shield v zamunda samo Edited April 22, 2010 by shtaiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 http://www.anchorfree.com/ hotspot shield polzvam az probval sam i drugi no skorosta e mn bavno TOR naprimer i kade navsiakade ne moje da vlizash ? az ne vlizam s hotspot shield v zamunda samo Значи, устройва ме, но ми маскира IP-то само с едно и също. На мен ми трябват поне 5-6. Има ли начин? Ще си изтегля и TOR, ако там може, нищо, че е бавно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 za tova veche niamam idea triabva da probvash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Значи, устройва ме, но ми маскира IP-то само с едно и също. На мен ми трябват поне 5-6. Има ли начин? Ще си изтегля и TOR, ако там може, нищо, че е бавно. Събуждаш любопитството ми. За какво ти трябва тая върховна анонимност? Има платени Proxy сайтове, които дават проксита от цял свят и се обновяват ежедневно. Има програми, които минават през различни сайтове и ти теглят по 7000-8000 проксита на ден. След това ги тестват и ти изкарват резултати, кое прокси работи и кое не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Преди години съм използвал една програма която на определен период то време ти сменя прокси сървъра. Примерно на всеки 2 минути започваш да минаваш през различен сървър. В момента не мога да влезна да проверя, но мисля, че се казваше Multiproxy. Най - добре е да използваш Tor . Няма по - добро решение в момента по отношение на анонимността. Доста по - сигурно е от отколкото прокси. Минимален е шансът за разкриване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 някой да знае нещо по слуха, че facebook ще става платен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Урааааааааааааааааааааааа. (за горното) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Е кво като стане платен.Ще умрат половината мишки дето циклят по цял ден там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Няма такова нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Това ще противоречи на мечтата им да заграбят интернет :D http://it.dir.bg/2010/04/23/news6263968.html Скоро очаквайте: Сраа а? - "Сподели с приятели" Бръкна си в гъза? - "Сподели с приятели" Лъсна бастуна? - "Сподели с приятели" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Ако разбира някой от очила, нека да постне какво трябва да се търси. Също така, от къде може да се купят качествени стъкла (и рамки), без да ми "отрежат главата"? Старите ми очила за нищо вече не стават. Препоръчайте някоя оптика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 някой да знае нещо по слуха, че facebook ще става платен? Пълни глупости са това. Facebook и сега печели достатъчно. Ако го направят платен и това ще загубят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 някой да знае нещо по слуха, че facebook ще става платен? E не , честно кажи ми - НАИСТИНА ли си толкова тъп или само се правиш. Като едно време по ICQ - пратете това съобщение на всички ваши познати за да не стане ICQ платено, трябвало нам си колко хора те го били броели. Да бе да особено написано на кирилица, алоуууу - връзка с главния мозък случайно да има или от перхидрола се е загубила? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Ако разбира някой от очила, нека да постне какво трябва да се търси. Също така, от къде може да се купят качествени стъкла (и рамки), без да ми "отрежат главата"? Старите ми очила за нищо вече не стават. Препоръчайте някоя оптика. Еми мойте последните очила си ги правих в оптиката на тракийската поликлиника.Обаче мойте стъкла са пластмасови та нз как стоят цените при другите.Излезна ми към 60 лв всичко с рамка и стъкла.Иначе за рамките.Каквито ти са най-удобни и най-много ти харесват.Мен преди баща ми ме караше да си взимам някакви огромни за да имам и периферно зрение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 (edited) Това ще противоречи на мечтата им да заграбят интернет :D http://it.dir.bg/201...ews6263968.html Скоро очаквайте: Сраа а? - "Сподели с приятели" Бръкна си в гъза? - "Сподели с приятели" Лъсна бастуна? - "Сподели с приятели" по-скоро Сраа а? - 50 човека харесват това Edited April 24, 2010 by shtaiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 (edited) E не , честно кажи ми - НАИСТИНА ли си толкова тъп или само се правиш. Като едно време по ICQ - пратете това съобщение на всички ваши познати за да не стане ICQ платено, трябвало нам си колко хора те го били броели. Да бе да особено написано на кирилица, алоуууу - връзка с главния мозък случайно да има или от перхидрола се е загубила? Ти като си толкова остър, направи ли си труда да провериш инфото или тъпееш и затова пишеш във форума? Не виждам почти нищо общо между ICQ и Facebook.Просто приятел прочел някъде, аз се поразрових, не намерих почти нищо свежо по въпроса и за това реших да пиша тук. П.С. А и от както видях как хора плащат за програма, която им жъне фермата... вече нищо не би ме учудило! Edited April 24, 2010 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Ти като си толкова остър, направи ли си труда да провериш инфото или тъпееш и затова пишеш във форума? Не виждам почти нищо общо между ICQ и Facebook.Просто приятел прочел някъде, аз се поразрових, не намерих почти нищо свежо по въпроса и за това реших да пиша тук. П.С. А и от както видях как хора плащат за програма, която им жъне фермата... вече нищо не би ме учудило! Фермата винаги е имала платени опции. От самото начало. И се плаща, за да получиш неща, които другите нямат. Докато фейсбук е напълно безплатен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 някой да знае нещо по слуха, че facebook ще става платен? Урааааааааааааааааааааааа. (за горното) Аз пък снощи сънувах, че щели да го забранят със закон: 10 Х Ураааааааааааааааааааа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 ти можеш ли си представи какви би означавало това? Нищо, че до скоро ползващите го днес всеки ден си нямаха хал-хабер какво е. Ако трябва да си плащат всеки месец. Моите познати биха си плащали и то с кеф - само и само да си гледат рибите и хранят кучето. Примерно по 30 долара за година или нещо от сорта, не нещо неразумно скъпо. И отделно плащане за съдържание вече в самия сайт...батко...така са им изсмукали мозъка вече, че чак може да стане мода колко акаунта си платил. Впрочем за пиратството също имам едни информации (за срещи на най-високо ниво е ЕС) ама да не се отплесваме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 Събуждаш любопитството ми. За какво ти трябва тая върховна анонимност? Има платени Proxy сайтове, които дават проксита от цял свят и се обновяват ежедневно. Има програми, които минават през различни сайтове и ти теглят по 7000-8000 проксита на ден. След това ги тестват и ти изкарват резултати, кое прокси работи и кое не. Играл си bulfleet, както и голяма част от тукашните потребители. Наясно си, че понякога ти се налага да правиш мошингии... Преди години съм използвал една програма която на определен период то време ти сменя прокси сървъра. Примерно на всеки 2 минути започваш да минаваш през различен сървър. В момента не мога да влезна да проверя, но мисля, че се казваше Multiproxy. Най - добре е да използваш Tor . Няма по - добро решение в момента по отношение на анонимността. Доста по - сигурно е от отколкото прокси. Минимален е шансът за разкриване. Ще я пробвам задължително, благодаря ти! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts