zlobil Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 nomerata sa napraveni taka 4e da mogat da se 4etata i na latineca i na kirilica ama ve4e kak gi mislqt nqmam si ideq... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Измислят ги както им дойде и гледат поне една буква от съкращението да я има и в името на града. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Да или пък да ми обесни някой ква е връзката на Габрово с ЕВ или Плевенските номера са ЕН. Други виж няма проблем като Русе Р или пък Монтана М. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Да или пък да ми обесни някой ква е връзката на Габрово с ЕВ или Плевенските номера са ЕН. Други виж няма проблем като Русе Р или пък Монтана М. ЕН-ПлевЕН, ЕВ-ГаброВо Вярно че Габрово е малко секано, ама пак има 1 буква. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 откъде да си купя здрав геймпад за не много пари? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) ЕН-ПлевЕН, ЕВ-ГаброВо Вярно че Габрово е малко секано, ама пак има 1 буква. Ако е такава логиката трябва да се застрелям Добре де тогава Е на БлагоЕвград от единственото Е в името ли е.Невярвам Edited April 5, 2006 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) Логиката е такава че се ползва първата съвместима с латиница буква от името на града. От друга страна градовете са подредени по големина ако не се лъжа и всеки следващ ползва "каквото остане". Затова при някои градове се получават странни комбинации. Ако малко се вгледате ще разберете - не е никак сложно. Edited April 5, 2006 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) Логиката е такава че се ползва първата съвместима с латиница буква от името на града. От друга страна градовете са подредени по големина ако не се лъжа и всеки следващ ползва "каквото остане". Затова при някои градове се получават странни комбинации. Ако малко се вгледате ще разберете - не е никак сложно. Значи София първия по големина град С ясна работа.Друг е въпроса че новите софийски номера са СА. Пловдив е втория по големина град и следователно трябваше да е ОВ защото П и Л ги няма в латиницата ама О и В са първите и тях трябва да се вземат.Значи логиката не е такава.А ОВ е на Ловеч доколкото си спомням. Или пък от друга страна да погледнем само по големина ако наредим градовете.Полвдив е по-голям от Русе следователно Пловдив трябваше да е Р а не Русе както е в момента Или пък другото защо за Гарово трябва да вземат само В-то и да сложат едно Е отпред.Добре А са го взели Бургас като по голям град Р от Русе ОВ от Ловеч да кажем че е по голям по тая логика трябваше да е ВО.Ама не е. Edited April 5, 2006 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) Новите софийски номера са СА защото свършиха вариациите само със С Наистина въпроса с пловдивското РВ е интересен, би трябвало да е първа и последна буква, но не съм сигурен, тъй като излиза че Р е П на латински, а В стои за латинско V. Русе си Р от времето , когато Пловдив беше П и ПАВ, така че буквата си е тяхна. Имаше време, в което ОВ бяха номерата в Благоевград ако не се лъжа, така че за Габрово нищо "нормално" не остава. А някой да е виждал това: II.3) За всяка от категориите услуги - описание и обща стойност/ за всяка от категориите доставки - описание и количество или обща стойност Изработка и доставка на регистрационни табели за МПС - 22 000 000 лв. Edited April 5, 2006 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) Някой знае ли откога докога ще се проведе специализираното изложение на облекла за абитуриенти в Панаира? Или сайт на Панаира евентуално, ако знаете? Едит: Мерси VeSo Намерих това, което ме интересуваше Edited April 5, 2006 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Някой знае ли откога докога ще се проведе специализираното изложение на облекла за абитуриенти в Панаира? Или сайт на Панаира евентуално, ако знаете? http://www.fair.bg/bg/ това им е сайта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Наистина въпроса с пловдивското РВ е интересен, би трябвало да е първа и последна буква, но не съм сигурен, тъй като излиза че Р е П на латински, а В стои за латинско V. Русе си Р от времето , когато Пловдив беше П и ПАВ, така че буквата си е тяхна. Някой ми беше казал че ПБ е от PhilliBe... Има логика..поне по-голяма от ваща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 ima li na4in sam da si promena IP-to 4e v ggbit ne predlagat usluga smqna na IP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) ima li na4in sam da si promena IP-to 4e v ggbit ne predlagat usluga smqna na IP Не, няма. Изискването на ГГБит е да оставиш включена опцията за автоматично намиране на IP, техния сървър ти назначава някакво, което не е задължително да е едно и също. Може да ползваш прокси. Да, що се отнася до достъпа в определени места. Но мисля, че въпросът беше физически да се смени IP адреса. Edited April 5, 2006 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 ima li na4in sam da si promena IP-to 4e v ggbit ne predlagat usluga smqna na IP Може да ползваш прокси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 някой да знае от колко часа са утре мачовете за купа дейвис на стад? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Аз пък се чудя от известно време е това как се прави. На някои хора им е свързано направи с линкове, на други не, а пък това, дето съм го показл е даже променящо се. Откъде се плясват тези неща? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 (edited) Аз пък се чудя от известно време е това как се прави. На някои хора им е свързано направи с линкове, на други не, а пък това, дето съм го показл е даже променящо се. Откъде се плясват тези неща? Когато постваш от горе в менюто е нарисувана една картинка на едно дърво дърво.Като цъкнеш върху нея ти излиза прозорец,в който трябва да дадеш линка към картинката.В случая тази се "променя" защото е в gif формат и е анмицаия.За такива въпроси имаше някъде тема за новобранци . Edited April 6, 2006 by bratmito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Значи въпросът ми е грешно зададен. Знам как се прави, не знам откъде се взимат различните картинки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 (edited) Значи въпросът ми е грешно зададен. Знам как се прави, не знам откъде се взимат различните картинки. В раздела за "снимки" има цяла тема за тези картинки http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=37806 Edited April 6, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Мога ли с една карта за намеление за БДЖ да купя няколко билета за един и същи влак? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Къде в Пловдив има офис на Еконт Експрес? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Еконт Експрес ЕООД-Пловдив,бул. Пещерско шосе №30 тел.032 - 64 33 64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Мога ли с една карта за намеление за БДЖ да купя няколко билета за един и същи влак? Може и да успееш, но по правилник с билета за проверка се показва и картата т.е. ако кондуктора реши да гледа картата гориш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Може и да успееш, но по правилник с билета за проверка се показва и картата т.е. ако кондуктора реши да гледа картата гориш Ако изобщо успее да стигне до там. В смисъл че още лелята на гишето ще го сгащи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts