djadomraz Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Това вече не съм го правил но ми се струва безсмислено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 ами ... аз като цяло не съм сигурен, че съществува такова нещо ама чак да е безсмислено - не мисля така. Но от друга страна SEO-то не ми е силно още, така че може и да си прав.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 (edited) Колко струва читателската карта за библиотека Иван Вазов? Имат ли богата компютърна литература? Само за читалня ли са повечето? Edited April 9, 2010 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Имам въпрос. От къде мога да си купя хубава хавлия тип халат? Щото последната, която си взех, след 4-5 изпирания продължава да ме покрива с власинки... Като идваш от Авеню да кажем, по Мария Луиза, минаваш под пощата и на светофара веднага след това завиваш надясно покрай Съюза на художниците(май беше). Веднага вдясно има малко магазинче за хавлии и халати. Освен там имат и до онази поликлиника в началото на Иван Вазов(началото, имам предвид до Централна гара). Аз оттам съм си взимал и съм много доволен! На мен пък ми трябва човек, който да работи касиер в OMV! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Колко струва читателската карта за библиотека Иван Вазов? 1. Ежегодна такса за ползване на всички звена за обслужване: 1.1 Ученици от I до VIII клас 2.00 лв. 1.2 Пенсионери до 70-годишна възраст 2.00 лв. 1.3 За всички останали читатели 5.00 лв. 2. Месечна такса за ползване на читалните зали 2.00 лв. 3. Ежедневна такса за ползване на читалните зали 1.00 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Колко струва читателската карта за библиотека Иван Вазов? Имат ли погата компютърна литература? Само за читалня ли са повечето? 1г. - 5лв 1м. - 2лв 1с. - 1лв и какво разбираш под компютърна литература? като отидеш там може да провериш какво има, има картотека на всички книги ... там се ровиш като откачен. кажи една книга, която ти трябва мога да проверя евентуално дали я имат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 1г. - 5лв 1м. - 2лв 1с. - 1лв и какво разбираш под компютърна литература? като отидеш там може да провериш какво има, има картотека на всички книги ... там се ровиш като откачен. кажи една книга, която ти трябва мога да проверя евентуално дали я имат. Свързани с php и java предимно, за предпочитане нови издания 2003+, че лятото ще пада кибичене, поне да има какво да чета... Последно преди няколко години бях взимал 2-3, но бяха само за читалня, а за там не ми вършат работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Свързани с php и java предимно, за предпочитане нови издания 2003+, че лятото ще пада кибичене, поне да има какво да чета... Последно преди няколко години бях взимал 2-3, но бяха само за читалня, а за там не ми вършат работа. задължително на български ли ти трябват, защото на английски има доволно литература. аз от там съм взелал една книга за Autocad, дори и диска ми бяха дали ... ще проверя следващия път (дано да не забравя). успех !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 (edited) спешно ми трябва информация къде мога да си направя временна регистрация за местоживеене - живея в областта на Папараци. Голям сайт направили НЗОК http://plovdiv.nhif....g/default.phtml евала, ама не написали къде се намират : ))) т.е. все едно нищо не са направили - може ли някой да ми каже адреса на Здравната Каса район Пловдив, за да мога да го гледам на картата, да се ориентирам и да си направя график. Edited April 11, 2010 by dRiNKiN_pARk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 (edited) спешно ми трябва информация къде мога да си направя временна регистрация за местоживеене - живея в областта на Папараци. Голям сайт направили НЗОК http://plovdiv.nhif....g/default.phtml евала, ама не написали къде се намират : ))) т.е. все едно нищо не са направили - може ли някой да ми каже адреса на Здравната Каса район Пловдив, за да мога да го гледам на картата, да се ориентирам и да си направя график. От линка, който си дал => В ляво "За контакти" и после в синьо ти го изкарва над таблицата с телефоните => РАЙОННА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАСА ГР. ПЛОВДИВ УЛ. “ХРИСТО ЧЕРНОПЕЕВ”№14 ФАКС: 032/60 30 13 Ако за това става въпрос де... Edited April 11, 2010 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 От линка, който си дал => В ляво "За контакти" и после в синьо ти го изкарва над таблицата с телефоните => РАЙОННА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАСА ГР. ПЛОВДИВ УЛ. “ХРИСТО ЧЕРНОПЕЕВ”№14 ФАКС: 032/60 30 13 Ако за това става въпрос де... оле верно, ще ми изкара очите, благодаря ти! а за временната регистрация някой знае ли нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Има ли поскъпване на компютърните компоненти или така ми се струва? Говоря за цените в USD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Случайно някой да е получил брошура на Карфур-а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Трябва ли ти? Пръснаха ги из целия град, мога да ти я сканирам набързо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Трябва ли ти? Пръснаха ги из целия град, мога да ти я сканирам набързо... Дааа, много ще съм ти благодарна))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Дааа, много ще съм ти благодарна))) http://dox.bg/files/dw?a=bf22015016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Мъка мъка... сирене за 2лв... долнокачествен боклук сложен при това в реклама... и искам да видя бананите за 0.99 дали изглеждат като на картинката!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Мъка мъка... сирене за 2лв... долнокачествен боклук сложен при това в реклама... и искам да видя бананите за 0.99 дали изглеждат като на картинката!!! Млякото за 0.09 лв. също е интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 (edited) Млякото за 0.09 лв. също е интересно. Известни са с това, че отварят магазините си близо до големи други такива и избиват рибата както и плочките на околните "Carrefour е най-големият търговец на дребно в Европа и вторият по големина в света. Оборотът на компанията за миналата година е в размер на 93 млрд. евро, а за нея работят близо 436 хил. служители в 29 страни. Френската верига разработва четири вида магазини: хипермаркети, супермаркети и още два вида магазини, които нямат еквиваленти на българския пазар." П.С. Вече си заплювам едно Джони с флашка Edited April 13, 2010 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 (edited) Тва сирене наистина ще е голям ментак.Аз след онова домашно овче друго не ям Ако бананите наистина с ана такава цена и са хубави ще се прави "Къртичина " Аа имаше няква далавера че ако чакаш повече от 2 минути за каса ти правят отстъпка 1 левче,ама голяма хамалия ша е ... Edited April 13, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 ...Аз след онова домашно овче друго не ям .... За кое сирене говорим? Че аз последно само от това "смес" на Маджаров взимам и каквото друго съм пробвал не ми е харесвало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Еми принципно взимаме от Карловското направо от фирмения им магазина,но тия дни само го хващаме като е затворено.Там продават и много хубава моцарела Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Има ли начин да излъжа една програма за ip-то ми, че се свързва с нета. Някакво прокси директно на връзката ли не знам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Здравейте! Някой да знае нещо повече за промоцията която ще има в Кауфланд тази вечер? Защото доколкото разбрах плодовете и зеленчуците ще са на половин цена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 20% намаление на свинското.И някакви други намаления. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts