Vetim Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Аз си ползвам направо Foxit PDF Editor . Може да го дръпнеш оттук с ключ http://dox.bg/files/dw?a=d895ec70e5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Незаконно ли е да учиш някой как се правят незаконни неща? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 (edited) Нещо все по-често почва да ми дава Server not found като се опитвам да отворя форума и след час-два се оправя... Някакви идеи защо?? Edited March 19, 2010 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 (edited) Незаконно ли е да учиш някой как се правят незаконни неща? Да ти отговоря както си попитал - много трудно доказуемо е (в общия случай не касаещ лично определяеми знания специфични за теб) Edited March 19, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 С какъв рейс или маршрутка може да се стигне до Автогара север от Тракия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Ако тегля някой филм който пише .AC3... непременно трябва да имам някакав филтър за звука ли де да знам,защото някой казват, че нямат звук и трябвало да дърпат някаква програма филтър за звука. Ако някой знае ква е тая програма и задължително ли е да я има? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 С какъв рейс или маршрутка може да се стигне до Автогара север от Тракия. 99 е най-удобно ... маршутките не ги знам 3 минава по бул. България, можеш да слезнеш на Санкт Петербург и от там си за 5 мин на автогарата, същото се отнася и за автобусите, които ходят в Кършияка 4, 18, 25 ... други не се сещам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Да де, ама ако се конвертира в Word няма ли да се получи тотална мазаница със схемите и картинките вътре ? Нищо не ти пречи да опиташ - напр. с това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 (edited) Хора от 2 дни не мога да намеря как се пингваше на някой сайт? Нещо от Рън стартирах нещо ама какво беше....? Edit: Оправих се. Edited March 20, 2010 by Bruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 (edited) Скоро някой да е имал неприятната задача да организира погребение? (Да ми пише на ПМ) ПС:Просто се готвим за най-лошото. Защото изглежта тия от траурните агенции чак са се прикъткали към бърза помощ и веднага ти съдират кожата. Edited March 20, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Като сме хванали софтуерни въпроси, да питам и аз.Предложете програма за конвертиране от DTS към .... ..няма значение какъв формат.Имам музика, която е в DTS формат и искам да си я слушам в колата.Бая порових из нета, но от това което намерих, нищо не ми свърши работа. Anyone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaDaKisS_ Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Здравейте ! Надявам се, че тук може да има някой, който да ми помогне. Значи имам универсално дистанционно на което пише "universal" и над този надпис е "URC22B" предполагам това е модела, използвах го към телевизор "Goldstar" , но немога да намеря книжката с кодовете и преди 3 дни без да искам нещо прецаках кода и сега неще да работи дистанционното. Мъчих се да намеря списък с кодове на този модел в интернет, доста време се рових, но безрезултатно. Въпросът ми е дали има някой който използва същото дистанционно и дали си пази опаковката на която са кодовете към всички марки телевизори та да може да ми каже кодовете за телевизор "Goldstar" ще съм много благодарен. Надявам се, че съм пуснал поста си на подходящото място, ако не е така моля да бъда извинен. Всичко хубаво и благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Пробва ли да махнеш батериите?Тогава би трябвало да ззбрави всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Anyone? Я..., погледни =>Тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Някой да знае днес(неделя) Адидаса на Главната до колко работи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Hora, predi nqkolko meseca mi se pukna displeicheto na cifrovia i si vzeh novo,no se chudq kyde da ida da mi go smenqt i kolko parichki shte mi vzemat i ei takiva raboti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 На цифровия какво . Дисплей се сменя общо взето лесно, но зависи на какво е все пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 На цифровия какво . Дисплей се сменя общо взето лесно, но зависи на какво е все пак Na cifrovia fotoaparat.. abe az se opitah da napravq neshto,ama sprqh i go sglobih na novo,che koi znae kakvo moga da mu napravq.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Na cifrovia fotoaparat.. abe az se opitah da napravq neshto,ama sprqh i go sglobih na novo,che koi znae kakvo moga da mu napravq.. Изобщо не се и опитвай. Едно грешно движение и всичко отива по дяволите. Малките апарати са ужасни за оправяне. Ще ти излезе около 40-50лв смяната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Здравейте. Искам да Ви попитам от къде мога да намеря карти Таро или поне книжката да е на български, понеже една приятелка ме помоли да и преведя нейната която е на английски, а превода без книговед става крайно без смислен и за това реших да и купя една преведена книга да се учи по бързо и правилно все пак. Та ако някой знае от къде може да се вземе такава книжа/карти нека да пише. Ще съм благодарен много. Благодаря Ви. Лек ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Някой да знае днес(неделя) Адидаса на Главната до колко работи? даже не се хаби да ходиш.... нямат абсолютно нищо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Я..., погледни =>Тук Опитах, не помня с коя версия беше, но не се получи.Явно не се харесаха с 64-битовата ми Виста или пък с някой от кодеците. Скоро ще слагам 7-цата.И там ще пробвам.Благодаря все пак. даже не се хаби да ходиш.... нямат абсолютно нищо Те пък 'щото някога са имали нещо.Всичкото Адидас, дето съм си купил е все от други магазини, но не и този. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Може ли някой да ме ориентира при БТВ-500 лв с новия плосък данък , като се приспаднат здравни осигуровки и прочие , колко би трябвало да остане чисто? Много БЛАГОДАРЯ предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Около 400лв. трябва да е.+ - 20лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Някой знае ли имената на лизингови компании в Пловдив, които предлагат за продажба коли, чийто собственици не са могли да покриват лизинга и са ги върнали. Мерси предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts