kotora Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Някаква идея от къде мога да измъдря сайт със скандинавски поезия и по точно на Йохан Рунеберг ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Ако намериш някакви сподели какви и от къде, защото аз мерих поне 30 чифта найк, адидас и пума в мола и един не ми хареса (въобще не съм гледал цени, един не ми беше удобен). Последно взех едни Nike Free Everyday но са прекалено релефни вътре и в началото ме дразнят На мен ми трябва да имат някакъв вид горе долу и да им е мека подметката. За скуош ще ги ползвам. Та надали ще съм ти много полезен, но ще кажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 За тенис има по-специални маратонки и ги гледах как са укрепени отстрани като при това и подметката е малко по-издадена от външния край. Не че разбирам особено - не съм играл... виж скуош обаче имам желание да потренирам, та ако имаш нужда от 2ри човек може да ми се обадиш Ей за тези говорех: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 За тенис има по-специални маратонки и ги гледах как са укрепени отстрани като при това и подметката е малко по-издадена от външния край. Не че разбирам особено - не съм играл... виж скуош обаче имам желание да потренирам, та ако имаш нужда от 2ри човек може да ми се обадиш Ей за тези говорех: Ако партньора ми се откаже ще ти кажа И без това трудно се намират желаещи за тая игра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 на 3д кино с 13 реда на 6ти ред дали ще се гледа хубаво ? Ако говориш за мола в Пловдив - НЕ Ако партньора ми се откаже ще ти кажа И без това трудно се намират желаещи за тая игра. Тенис е доста по-яко от скуош... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Ако говориш за мола в Пловдив - НЕ Тенис е доста по-яко от скуош... Яко как? Играл ли си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Яко как? Играл ли си? Естествено, че съм играл и двете за да го кажа... Яко да се играе - за гледане и двете са ми адски скучини... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 За тенис има по-специални маратонки и ги гледах как са укрепени отстрани като при това и подметката е малко по-издадена от външния край. Не че разбирам особено - не съм играл... виж скуош обаче имам желание да потренирам, та ако имаш нужда от 2ри човек може да ми се обадиш Ей за тези говорех: Изглеждат много удобни. Какви пари им търсят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Имам такива от три години. Според мен не са нищо особено нито от към удобство, нито от към качество, нито от към "изгодност". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Някой да знае работното време на Викиват? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Имам такива от три години. Според мен не са нищо особено нито от към удобство, нито от към качество, нито от към "изгодност". За качество не мога да кажа но за удобство - не ми бяха никак удобни а цената е като на другите подобни - 150+ лв (карам по спомени но под 100 няма да са, по-скоро да не се окаже че са над 200) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Сакам да попитам: Съседа си купи нов лап топ. Така. Слагат му Win7 и всяка версия на скайп ПОД 4 - не му я приема. Сложи версия 4 и му се изгубиха пък абонатите. Няма ги. Много странно. Ако някой има идея какво е станало ще се радвам да чуе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Сакам да попитам: Съседа си купи нов лап топ. Така. Слагат му Win7 и всяка версия на скайп ПОД 4 - не му я приема. Сложи версия 4 и му се изгубиха пък абонатите. Няма ги. Много странно. Ако някой има идея какво е станало ще се радвам да чуе като за начало трябва да каже какви грешки изписва когато "не му го приема" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 като за начало трябва да каже какви грешки изписва когато "не му го приема" aми и аз го видях с очите си. При опит да се логне във версия 3 на скайп ....мисли, мисли и се скрива. В смисъл изчезва скайпа и после като цъкнеш два пъти върху иконката и пак те пуска да си пишеш име и парола и така до безкрай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 В Compatibility mode за XP SP3 не тръгва ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Някой знае ли дали до Македония може да се пътува само с лична карта или е нужен и международен паспорт ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Мисля че ти трябва паспорт. Македонците не са в Евро съюза ако не се лъжа, така че ще ти трябва паспорт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Аз до колкото знам има подписана споготба да се преминава само с лична карта, а и баба ми беше на екскурзия миналата година до Македония и беше само с личната карта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 На основание Правилника за измемение и допълнение на условията за пребиваване на чужденци в Р Македония гражданите на държавите членки на ЕС и страните от шенгенското пространство могат да влизат в страната с валидна лична карта без да е необходимо да представят медицинска застраховка. Информация от сайта на МВнР. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Имам страница(page) във фейсбук /не става дума за профил/, но като постна някой линк не излиза в newsfeed на феновете на страница, докато ако кача снимка или сменя статуса на страницата веднага излиза. При други страници няма такъв проблем, да не е някоя настройка? Обърнах всичките менюта и нищо не открих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Имам страница(page) във фейсбук /не става дума за профил/, но като постна някой линк не излиза в newsfeed на феновете на страница, докато ако кача снимка или сменя статуса на страницата веднага излиза. При други страници няма такъв проблем, да не е някоя настройка? Обърнах всичките менюта и нищо не открих. Правиш ли разлика между група и страница за фирма, изпълнител, учреждение и т.н.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Правиш ли разлика между група и страница за фирма, изпълнител, учреждение и т.н.? Не ти разбрах въпроса какво общо има с питането ми. Аз конкретно питам за страница/page, а не потребителски профил или група. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Не ти разбрах въпроса какво общо има с питането ми. Аз конкретно питам за страница/page, а не потребителски профил или група. Общото е, че двете се държат по различен начин и показват различна информация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 (edited) Общото е, че двете се държат по различен начин и показват различна информация. Обяснявам за трети път. Говоря за фейсбук страница, а не група или профил. Имам 2 фейсбук страници, като с едната няма никакви проблеми, а другата не съобщава на феновете за обновленията и линковете. А и вече няма значение - само се оправи. Edited March 16, 2010 by INCINERATOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Някой може ли да ми препоръча магазин за кожени портмунета? Вече съм бил в Арт-а в халите и в този на пешеходния мост и не ми хареса какво предлагат. Също така ако може магазина да е с нормални цени (някъде около 50лв. си търся портмуне) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts